Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

czy on jest z nimi teraz w zgodzie i sie z nimi kumpluje, czy moze ich nienawidzi, bo go porzuciły? jak to jest powiedzcie mi bo to mnie ciekawi.

regina_3

Nie wiem

Yoko_ono

Zapytaj się go, jak jesteś taka ciekawska.
Powiedz nam, dziewczyno: skad my to mozemy wiedzieć???
Nie czytamy w ludzkich myslach nie widzimy całego swiata, więc raczej nie odpowiemy ci na to pytanie

bellatrixnet

To zależy z jakimi, z Kate i Winoną się kumpluje ;D. Powiedział kiedyś, że pomimo tego, że już z nimi nie jest, to nadal go obchodzą czy coś takiego... A na przykład jak był dzieciakiem to chodził z taką, co go rzuciła dla innego. No i z nią jest trochę inaczej ;) Mogłabym opowiedzieć, ale to długa historia...
Pozdrawiam,
Lucia ??

L_M

dzięki, a skad o tym wiesz? z biopgrafi jakiejs? :)

regina_3

Tak :). "Johnny Depp. Współczesny buntownik"

L_M

a dobra jest to ksiazka?
opyla sie ja kupic za 30 zeta na allegro?

regina_3

Jak nie jesteś perfect z angielskiego to zapomnij

Black_Smog

Przecież ona jest po polsku?! Ależ tu nieciekawie ostatnio... Tak, wiem powinnam zmienić forum;)

karaiby

Książka jest świetna, warto przeczytać! I jest po polsku jakby co...

regina_3

No to sobie chyba zafunduję ją na urodzinki. :]
Wiem że się w Winoną właśnie kumpluje, a z resztą ferajny to nie mam pojęcia.

A ta na marginesie.... jakby mnie facet rzucił (w jego przypadku- dziewczyna) dla kogoś innego, to też bym znienawidziła. :D

Claudes

Śmieszny ten margines.

Z Kate Moss czasem chodzi na piwko, niekiedy zdarza im się również biegać po plaży w samych gaciach na tle zachodzącego słońca. Skąd wiem? Nie pytaj, sekret.

sperma

"jaKIE oin ma stosunki ze swoimi byłymi?" stosunki sa czeste i jak ma dobry dzien to dlugie.