oglądałem kiedyś(jakieś dwa lata temu)film "blow" i czy ktoś mógłby mi "podsunąć" jeszcze jakieś filmy o podobnej tematyce.interesuję się życiem i działalnością tzw."baronów narkotykowych" i szukam filmów o nich.zna ktoś coś takiego?a co do "blow";film był bardzo dobry,depp sprawdził się nawet w roli george'a junga.a właśnie!zna ktoś jakiś film o takim gościu-pablo escobarze?facet był jednym z najpotężniejszych kolumbijiskich handlarzy koką.oczywiście do ramona coty nawet się nie umywa(na moim avatarku).jeśli nie pieniędzmi to na pewno urodą.wiecie że cota był miss of south america/san carlos?!(jakby ktoś nie wiedział mówię o billym drago,aktorze).
no to polecajcie mi coś,tylko nie "traffic'a".
nie znam filmow o konkretnie takiej tematyce,ale znam jeden ,ktory przedstawia swiat narkotykow bardzo smutno.Nieiwem czt ogladałes Reqiem dla snu'?
Requiem naprawdę świetny, a jeśli chodzi o Twoje pytanie, to ''Donnie Brasco'' z Deppem, może nie o narkotykach, ale o mafii, temat pokrewny, no i Depp ;]
oglądałem "donnie brasco",dobry film lecz nic ponadto.ja szukam filmów o tematyce typowo narkotykowej.coś o handlu,kartelach,itp.