Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

http://www.filmweb.pl/contest/3849

;)

użytkownik usunięty

a ja se kurne wypełniłam ;P i może mam szansę jakąś..

Co tam napisałaś, pochwal się . Lubię pisać, więc i czytać.
I to nie jest złośliwość, ja mówię poważnie. Przeczytałabym.

użytkownik usunięty
JaFw

zrobiłam jego postać na bardziej komediowo, pucułowatego, nieudacznika biseksualistę który niedawno stracił pracę dozorcy xD dalej coś tam wspomniałam o jego partnerze i wizji wyjazdu, podczas którego mieliby sporo przygód, reszty nie pamiętam co tam pisałam bo było już parę dni tematu.

Czemu nie zapisujesz takich plików? Wysłałabyś mi. Z tym dozorcą to pojechałaś, hehe.
Też na początku chciałam coś namazać, ale nie dla książki, dla samego pisania. Ale się rozmyśliłam. I tak postać miałaby zagmatwany, niespokojny charakter, znając mnie, więc wątpię, czy bym się komuś spodobała. Raczej mało osób lubi takie osobowości, chociaż...
Pewnie wygra jakaś pokraka, typu burtonowskiego <śmiech>

użytkownik usunięty
JaFw

było późno jak wyczaiłam, że ten konkurs jest, napisałam jakieś bzdury co mi przyszły do głowy tak na odczepnego, jeszcze nazwałam go Chuck Gordon przypomniało mi się xD no i miało być krótko więc no taką krótką jego charakterystykę zrobiłam.

No to zależy kto to będzie sprawdzał i jakie ta osoba ma preferencje w tej kwestii.

To nazwisko kojarzy mi się z przykładnym tatusiem, głową trzyosobowej rodzinki, choć do dozorcy też pasuje.
Tatuś- okularnik, cieć i ofiara losu, tak mi się kojarzy. Muhhehehehe:)

użytkownik usunięty
JaFw

imię Chuck kojarzy mi się z taką ciapą, gamoniem, dlatego tez to imię wybrałam. xD

co do nazwiska to jakoś tak przyszło mi do głowy ...

No właśnie, nazwisko idealne do imienia. Ciekawe, czy go bili w szkole, bo był grubaskiem? <śmiech>
Ale do Deppa to jakoś nie pasuje, ja bym napisała jakąś obłąkaną charakterystykę, chyba z zamiłowania do SW.

użytkownik usunięty
JaFw

pucułowatym i trochę łysym :P Z tego co się orientuję to grube dzieci są wyśmiewane ale nie bite, to bardziej one biją xD mojego kolegę poturbowała pewna dziewczyna jak chcieliśmy wyjść ze szkoły, bo się zaśmiał z tego, że niedługo nie zmieści się ona w drzwiach autobusu, niestety usłyszała to, rzuciła się na niego, palnęła w głowę i popchnęła na schody xD już sobie zapamiętał żeby z niej nie żartować...

No właśnie niby nie pasuje i dlatego to takie oryginalne połączenie dosyć, coś takiego jak Farell w Szefowie wrogowie...

To zależy, jakie grubaski. Za moich czasów większość była płochliwa.
Ci starsi owszem, wyrastają ze strachu.

użytkownik usunięty
JaFw

Wszystko zależy od gabarytów i charakteru takiego osobnika.

Akurat mój Depp gabarytowo jeszcze by się zmieścił w drzwiach autobusu,

W szafie mieści się bez problemu, a ma mniejsze wrota, niż autobus, więc...
Twój Depp? Na razie to ja mam przewagę, u mnie wpieprza obiady:)

użytkownik usunięty
JaFw

mój Depp jako Chuck z opowieści, pucułowaty bezrobotny dozorca, który jeszcze może jeździć sobie komunikacją miejską :P

Aha. To rozumiem i wybaczam.
Czekam na wieczorne jęki rozpaczy i zniesmaczenia hejterów, na temat naszych deppowych pogaduszek. Ale co tam, małym dziewczynkom wszystko wolno, nie? Wyrośniemy z tego.

użytkownik usunięty
JaFw

Przynajmniej jeszcze nie upadłyśmy na głowę, ani tak nisko aby pisać o komorach gazowych na forum i o gazowaniu w nich ludzi.

A co tam małe chłopczyki będą gadać, ich sprawa, powie się im aby do prac domowych wracali, bo pewnie mają dużo zadane...a już na pewno z historii.

"Z historii"... hahaha!
No tak, przydałoby się niektórym, może nauczyliby się szacunku.

użytkownik usunięty
JaFw

także jakby co , to się rozgoni delikwenta do lekcji z tegoż przedmiotu. A nuż może się jeszcze czegoś nauczy.

buahuahaauh avatar to dowalilas teraz juz;d

użytkownik usunięty
Hascosept

taki ruszający się :P