Przecież on ma tyle boskich zdjęć a daliście chyba to najgorsze.. tu wygląda jak jakiś dziad. Zróbcie coś z tym... :(:(
ludzieeee proszę Was, to przestaje być zabawne ;//
ile jeszcze powstanie tematów odnośnie zmiany zdjęcia ?!
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chyba muszę skorzystać z "BB" albo "BN"...
...a co do zdjęcia, to proszę go NIE zmieniać (może wtedy głupie, sweet dziewczynki zorientują się, że Deppuś nie jest taki "boski", "słodki" i "cudny" itp.)!!
Czyli że na przykład taki http://bi.gazeta.pl/im/0/4925/z4925680M.jpg
Nie mogłam się oprzeć :)))))))))))) W końcu ktoś się napracował he he he
ale i tak taki lepszy:)))))))
http://bi.gazeta.pl/im/4/4925/z4925714X.jpg
:)))))))))))
A ile już było...
Pamiętam jak było tu kiedyś inne zdjęcie i wszyscy tak samo na nie narzekali, więc moderatorzy dali im inne...na którym Depp wyglądał jak jakaś kaczka bez szyi... wtedy zaczął się dopiero płacz i lament
A morał z tej bajki taki, że połowa tego forum to buraki ;p
Inny morał zaś (bo ta bajka ma podwójne dno) jest taki, że zawsze może być gorzej, więc nie narzekajcie moi drodzy...
Te posty się powinny za jakiś czas wyświetlić.bo na forum jest znak że są dodane. :) Jak przeczytacie to znaczy że to juuuuużżżżżż działa;))))))))))
madzix,proszę Cię! zmień twarz!!
Jak zmienisz twarz , to my zmienimy zdjęcie, ok?
a teraz <śpiewnie> : żeee-gna-my Cię, ALLELUJA!!
lepiej jak dziad niż jak baba. ja bym się wtedy zaczęła martwić.
zrobić coś, tak, racja...
to ja zjem czekoladę ;p
Ale zobaczycie, ze przez takie madzixy w końcu zmienią to zdjęcie, zmienią na inne, przez 5 minut będzie spokój, a potem znów pojawi się petycja o kolejną zmianę. I będziemy się tak bawić do końca świata...
Czy do cholery tylko na forum Deppa zdjęcie jest nieodpowiednie? Idźcie na forum Efrona i tam apelujcie, najlepiej o to, żeby żadnej foty nie było...
o nie nie Lady ... na forum Efrona czy też Elfrona (mówiłaś jak się nazywa ale mi się myli ;)) lepiej nie wchodzić w ogóle ;)
Co do zdjęcia, które jest "okropne, brzydkie, złe i w ogóle dziadowskie" to jest ono ważne dla wszystkich madzixów (Kur*** chyba moja imienniczka ;