Zawsze gra cudownie i jest taaaaaki przystojny że szok !!!! Kto tak jak ja uwielbia Dzonego niech sie wpisze !
DŻONY :*:*:*::**:**:*:*:::**::**:*:*:::*:*:*:*::**:*::*:*::**:*:*:::::**::*:*:*:*:*:** :*:*LOVE YOU <3<3<3
nie ma tego w filmografii Deppusia ...musiało ci się cos pomylić
a o czym jest ten film co wymieniłeś bo ma dziwny tytuł trochę ?
zobacz sobie w filmografii nie ma tego tytułu niestety
może był to jakiś podobny aktor
wszystko twoje wypowiedzi mnie bawią
a najbardziej to mnie rozśmieszyły oceny na twoim profilu, padłam porostu
zastanawia mnie czy to prowokacja czy może coś innego
Widzę,że ten cały Sanczopansa to ulubieniec tego forum,podobno Kinoman0 szykuje blog poświęcony temu gamoniowi,heh.
Mi nic nie zrobił,ale z tego co gadałem z Kinomanem0 to chyba nie przypadnie mi do gustu jego osoba.Troche czytałem sobie jego wypowiedzi i doszedłem do wniosku, że 2/3 z nich to obrzucanie ludzi błotem.
Jak uważasz na jakie miejsce (racjonalnie) zasługuje Depp?
Pewnie koło setki jakby całą liste lepszych aktorów sporządzać
A ilu było lepszych, których nawet nie znam...
Uważam tak samo.W stece powinien się znaleźć,chociażby ze względu na filmy z jego udziałem ale np Bale,DiCaprio czy Norton sa bardziej utalentowani(Moim zdaniem)
Trochę poza tematem Deppa, ale ostatnio na Poloni leciał ciekawy film z Więckiewiczem-"Wszystko będzie dobrze",jeżeli przepadasz za polskimi filmami to polecam.
nie przepadam ale słyszałem już o tym filmie
odnośnie deppa to trzeba mu oddać to, że stworzył kilka ciekawych kreacji(edward, marzyciel...) ale wg mnie kariery aktorskiej nie powinno robić się jedną miną tudzież ładną buzią...
W takim razie gorąco polecam,muszę przyznać że jego kreacja alkoholika wywarła na mnie ogromne wrażenie no i naturalność w jego grze jest oczywiście na plus.
To znaczy co do ładnej buzi to wydaję mi się że nie przeszło by to na dłuższą metę,w końcu USA jako "wylęgarnia" filmów i aktorów/ek nie pozwoliło by sobie na coś takiego.
Mimo ogromnego bum po POTC'cie jako tako darzę go sympatią ,ale bez przesady.
Podoba mi się postawa Neo_Angina z tego co wiem to jego ulubiony aktor a nie odnosi się z tym tak jak większość nastoletnich fanów.Nie wiem czy wiesz co mam na myśli...
Na kłopoty Bednarski,na zły humor Sanczo.Na niego zawsze mozna liczyc w kwestii poprawienia nastroju:)
Hehe Kinoman0 mówił mi już, że to jest coś w rodzaju forumowego pośmiewiska.Czekam na ten blog,sam jestem ciekawy co to za barwna postać
Ty też za nim nie przadasz?
nie wierz we wszystko co pisze ci kinoman, bo swego czasu pośmiewiskiem byłam ja, nawet on sam. teraz czuje, że ludzie są po jego stronie, wiec może wypisywać wszystkim, że sanczo jest pośmiewiskiem, a tak naprawdę on jest głównym pomysłodawcą tego "pośmiewiska z sanczo". nie wiem jak ty, ale ja również popełniam błędy ortograficzne, jak każdy, ale kinoman wyjątkowo tego nie robi ( http://www.youtube.com/watch?v=HA0qQyCAGYQ&context=C3f2da80ADOEgsToPDskIIMK0e0_m mC02jqJD9xHV4 ) więc wymyślił sobie, że teraz, aby zyskać sympatię użytkowników będzie gnoił resztę. i tak o to teraz może wypowiadać się o pośmiewiskach.
Hmm nie wiem co o tym myśleć,narazie nie opwiem się po żadnej ze stron.Tak będzie najlepiej.Może jak dłużej tu posiedzę to wszystko stanie się jaśniejsze.heh.
Widząc wypowiedzi Saczopansy nie powiedziałbym ze to zwykłe porachunki,on raczej szczerze nie przepada za Kinomanem0 podobnie ma się to chyba z lotrem12345.
Ale ja się nie mieszam.Szkoda ,że poruszane są tu wszystkie tematy a najmniej mówi się o filmach czy aktorach.A jak już wchodzę na forum filmu/aktora ktorego bardzo lubię to nic się tam nie dzieje.
Za kim jesteś bardziej za Kinomanem0 czy Sanczopansa?
Oni są bardzo różni. Nie lubię stanu wojny między nimi.
Tutaj właściwie powinno rozmawiać się tylko o Deppie. Ale ile można go wychwalać:)))). Zauważ jak Johnny skupia wokół siebie ludzi. Czyż nie świadczy to w pewnym sensie o jego geniuszu:)
http://www.filmweb.pl/person/Johnny+Depp-29/discussion/%C5%81o+Matko...!-1803700
zwroc uwage na nasza wymiane zdan. jego 'wypowiedzi' mowia same za siebie.
rzeczywiscie. w kazdym razie 90% wypowiedzi sanczo z tego tematu zostalo zablokowanych. to o czyms swiadczy.
zrobilem screenshoty. niedlugo niestety bedziesz sie mogla przekonasc rozumiem rozne obelgi ale 'zarty' o czyichs rodzicow nie sa zabawne z zadnej perspektywy (moze z wyjatkiem sanczo).
pewnie zaimponowali mu userzy z inne. Tam nie ma żadnych granic. Chociaż lotr też przekracza granice. Czy ty aby jesteś sprawiedliwy?
Mężczyznom też trudno trzymać sztamę - ambicje i kobiety, z tym sobie nie radzą:)))