Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

moim zdaniem tak jest,cały czas jakieś tematy na jego temat.Przecież są inni lepsi aktorzy od niego,np nicolas cage albo robert deniro a tu cały czas johnny depp

ludwik_mistrz

Pozwól, że każdy sam zadecyduje kto jest dla niego najlepszy :). Deep to dobry aktor i nie rozumiem czemu ktoś miałby nie pisać na jego temat skoro ma ochote. Przecież możesz nie czytać. Wejdź na stronke Cage`a, albo De Niro, tam też jest pełno tematów :)))

ludwik_mistrz

kazdy ma prawo do własnych typów aktorów johhnny jest dobrym aktorem i moze sa lepsi od niego ale to juz kwestia gustu

ludwik_mistrz

Może i dla ciebie Cage i Deniro są lepsi od Deppa, ale dla mnie Johnny zawsze był jest i będzie najleprzym aktorem!!! :D A jeśli ci sie nie podobają te forum no to nara!

ludwik_mistrz

Ale przecież TO jest forum dotyczące Depp'a wiec dlaczego mamy tutaj niby pisać o De Niro.
chyba to logiczne nieprawdaż? (a może nie?)

ludwik_mistrz

O gustach się nie dyskutuje. Nie wiem po co zaczynasz ten temat. Dla Ciebie lepszy jest Cage, a dla mnie Depp.

TODDka

"macie bzika na jego punkcie ?" - tak, ja MAM. i conajmniej DZIWNE i NIEWłASCIWE byłoby gdybym pisala na jego profilu o kimkolwiek innym. Ty go nie lubisz? wpisz w wyszukiwarce inne nazwisko i już nie będziesz musiał/a na nas patrzeć. ani na DEPPA.

kamilakamila

Po pierwsze muszę pochwalić Twoją, jakże ciekawą, gramatykę - "cały czas jakieś tematy na jego temat". ;P

Wybacz, że na forum Deppa jest aż tak wiele tematów o nim. To doprawdy karygodne. ;P

Obiecuję poprawę, od dzisiaj zacznę tu pisać o De Niro. ;D

blumenkohl

hehe, dobre Kate, dobre :D Popieram ^^

Nieaktywny_2

Nie wiem co lepszego jest w Cage'u, według mnie Johnny jest lepszym aktorem, ale to już kwestia gustu. Gdzieś na górze widziałam post niejakiego alekowa. To już zaczyna być żałosne- wchodzić na forum nielubianego aktora i wyładowywać całą swoją frustrację. Zamiast iść na spacer albo się pouczyć cały czas wymyśla nowe bzdury na temat Johnnego- beznadzieja. Co do tematu tego tematu ;) to powiem tylko, że jest kompletnie nie na temat, bo na czyj temat mamy tu gadać jak nie na temat Deppa? ;))