moim zdaniem tak jest,cały czas jakieś tematy na jego temat.Przecież są inni lepsi aktorzy od niego,np nicolas cage albo robert deniro a tu cały czas johnny depp
Pozwól, że każdy sam zadecyduje kto jest dla niego najlepszy :). Deep to dobry aktor i nie rozumiem czemu ktoś miałby nie pisać na jego temat skoro ma ochote. Przecież możesz nie czytać. Wejdź na stronke Cage`a, albo De Niro, tam też jest pełno tematów :)))
kazdy ma prawo do własnych typów aktorów johhnny jest dobrym aktorem i moze sa lepsi od niego ale to juz kwestia gustu
Może i dla ciebie Cage i Deniro są lepsi od Deppa, ale dla mnie Johnny zawsze był jest i będzie najleprzym aktorem!!! :D A jeśli ci sie nie podobają te forum no to nara!
Ale przecież TO jest forum dotyczące Depp'a wiec dlaczego mamy tutaj niby pisać o De Niro.
chyba to logiczne nieprawdaż? (a może nie?)
O gustach się nie dyskutuje. Nie wiem po co zaczynasz ten temat. Dla Ciebie lepszy jest Cage, a dla mnie Depp.
"macie bzika na jego punkcie ?" - tak, ja MAM. i conajmniej DZIWNE i NIEWłASCIWE byłoby gdybym pisala na jego profilu o kimkolwiek innym. Ty go nie lubisz? wpisz w wyszukiwarce inne nazwisko i już nie będziesz musiał/a na nas patrzeć. ani na DEPPA.
Po pierwsze muszę pochwalić Twoją, jakże ciekawą, gramatykę - "cały czas jakieś tematy na jego temat". ;P
Wybacz, że na forum Deppa jest aż tak wiele tematów o nim. To doprawdy karygodne. ;P
Obiecuję poprawę, od dzisiaj zacznę tu pisać o De Niro. ;D
Nie wiem co lepszego jest w Cage'u, według mnie Johnny jest lepszym aktorem, ale to już kwestia gustu. Gdzieś na górze widziałam post niejakiego alekowa. To już zaczyna być żałosne- wchodzić na forum nielubianego aktora i wyładowywać całą swoją frustrację. Zamiast iść na spacer albo się pouczyć cały czas wymyśla nowe bzdury na temat Johnnego- beznadzieja. Co do tematu tego tematu ;) to powiem tylko, że jest kompletnie nie na temat, bo na czyj temat mamy tu gadać jak nie na temat Deppa? ;))