czy waszym zdaniem Hugh Laurie jest gorszy od Johnny'ego, bo tak wynika z rankingu i mnie to wręcz oburza?
WITAJ W DOMU, PACIEK.
Hugh Laurie jest świetnym aktorem i naprawdę go lubię ale jednak cóż... Johnny zawsze będzie najlepszy! Jak dla mnie lepszego aktora nie ma.
violet363 masz racje, ja tez go znam tylko z House'a, a Depp'a z kilku innych filmow np. Piraci z Karaibow - genialne!!!
ja też znam Hugh'a tylko z Hous'a, a bardzo lubię ten serial, ale no cóż chyba Johnny tu wygrywa... Chociaż nie wyobrażam sobie innego Hous'a niż Hugh Laurie, ale i tak Depp!
Depp na pewno ma szerszą filmografię. Co jest dziwnym zjawiskiem na filmwebie aktorzy są bardzo często oceniani za filmografię nie za swój talent. I póżniej się pojawiają takie gadki że ten i ten nie może być wysoko bo w niczym nie zagrał a Pacino może. Tylko dlaczego ? Bo zagrał w połowie wszystkich klasyków kina ? Nie ocenia się aktora za to w czym grał tylko za talent. A talent i Deppa i Lauriego jest ogromny. Depp grał w większej ilości filmów ale mimo wszystko wolę Lauriego, nie tylko za aktorstwo ale za całokształt.
no właśnie talent Pacino ma ogromny mógłby nim obdzielić i jednego i drugiego ;)
IGNORANCJA użytkowników filmwebu
Moim zdaniem Hju Lałri jest beznadziejny jako Hałs chociaż nie widziałem żadnego odcinka, a Deep jest tak samo beznadziejny ponieważ umie tylko stroić głupie minki jak np. w hmmmm Piratach. :P
Dzięki za powitanie :D
PACIEK! :):)
Że tak spytam nieśmiało
Gdzie byłeś, kurwa?!
Pomijając House'a (którego kocham!) to Hugh widziałam jeszcze w 101 dalmatyńczykach i w Stuarcie Malutkim, także nie mam nic ciekawego do powiedzenia.
Racja w Stuarcie też go widziałam i nie mogę niczego dobrego powiedzieć o tym jak zagrał... Ale to raczej wina scenariusza no i wiadomo że ten film był w końcu o myszy, nie o tatuśku:)
Za to w Housie jest świetny:)
Chociaż i tak wole Johnny'ego:)
Paciek ...
Buhahaha :D
Ile Ty masz lat ??
Depp jest fenomenalnym aktorem i widać, że jest to jego pasja, a nie tylko zawód....
Pomijając zamiłowanie do muzyki... Oczywiście.
Depp jest najlepszy, wystarczy poczytać jak się przygotowywuje do każdej roli, posłuchać jego wypowiedzi na temat
zagranej roli... Jest wyjątkowym aktorem, ma klasę i oczywiście ogromny talent :)
Natomiast Hugh Laurie jest świetny w roli House'a, ale nie jest to tak wybitnie dobry aktor jak Johnny Depp...
No i Johnny Depp jest o niebo przystojniejszy od Laurie'go :]
acha - depp i głupie miny... (ironia)
sweeney todd
dziewiąte wrota
from hell
jeździec bez głowy
sekretne okno
parnassus
Chyba oglądałam te filmy z zamkniętymi oczami, bo nie widziałam, żeby tam Depp bawił się w Jasia Fasolę i "stroił miny".
Ignorancja do kwadratu...
ja jebię, czy nikt tutaj nie wyczuwa ironii? ludzie...
*załamuje ręce*
cześć, maj dirs. wiecie, że od tygodnia mieszkam w Danii? I jakby tu zostaję przez następne.. pięć-dziesięć lat.
Widzę, że fani zmierzchu nie wiedzą co to sarkazm :P nie żeby mnie to dziwiło...
W Dani??? Jejuu, nie zimno Ci tam? Btw. Carlsberg kiedyś mi smakował ale teraz jakiś zbyt gorzki dla mnie się zrobił :P
Na wakacjach super! Cały miesiąc mnie nie było ale teraz to już na dłużej chyba się nigdzie nie wybieram :D
Słuchaj Knaga. Żaden post tutaj nie był kierowany do Ciebie. Pierwszy był taki ogólny, drugi był skierowany do smiletome.
Z sarkazmem napraaaawdee super, że to wyczułeś. Jestem pod wrażeniem. Pomijając, to że swoje błyskotliwe spostrzeżenie napisałeś dopiero PO moim 2 poście ale to nieważne i tak brawo :P
@gosia2326 - "ale przecież ranking nigdy nie kłamie. Chju musi być gorszy, no bo jak.."
everybody lies darlin' :D
Ja was nie rozumiem. Oczywiście ze Hugh Laurie jest bardzo dobrym komikiem i dobrym aktorem ale to jest aktor jednej roli. Tak samo jak Monk widzisz go w jakimś filmie i od razu wiesz gdzie grał a jak widzisz Deppa to nie wiesz o jakim filmie mówić tym bardziej ze każda jego rola jest genialna. Mozę gdyby Laurie dostał inną role było by inaczej ale na dzień dzisiejszy Depp jest górą.
Tak się Hjusiowi ułożyło. Kto wie jak by wypadł w pożadnej dramaturgicznej roli. Może ciężko to sobie wyobrazić, ale jak ma facio talent, to czemu nie?
A House to nie jest rola dramatyczna ? Jeśli tak sądzisz to obejrzyj choćby odcinki 1x11, 2x24, 3x12, 4x15-16 i 5x24 to zobaczysz jak bardzo jest to rola dramatyczna
kuuuuuuurcze był normalny temat i znowu się zaczęło. czemu wy wszyscy (bez was, kotki :*) jesteście tacy głupi? ://
@Joker_27 napisał/a:
"A House to nie jest rola dramatyczna ? Jeśli tak sądzisz to obejrzyj choćby odcinki 1x11, 2x24, 3x12, 4x15-16 i 5x24 to zobaczysz jak bardzo jest to rola dramatyczna"
Skarbie - znam wszystkie odcinki na pamięć, nie mówiłam o roli dramatycznej (bo ciężko takową zdefiniować i jest to raczej krótkometrażowa przypadłość) - wyraziłam swoje przemyślenie w słowie "dramaturgia", chodziło mi o film - dramat, od początku do końca usłany dramaturgią.
Hugh widziałam tylko w roli doktora House'a więc trudno mi powiedziec... Za to Johny jest jak plastelina- zagra każdego i zawsze będzie dobry.
nie ogladalam tylu filmów z Hugh Laurie co Johnnym Depp'e, ale jaki pierwsza rola przychodzi wam na myśl z Hugh Laurie?bo mi tylko House! a gdy mysle o rolach Johnnego Depp'a : Alicja w krainie czarów , Cry baby , wrogowie publiczni , edward nozycoreki,oczywiście wszystkie części piratów z karaibów, marzyciel,charlie i fabryka czekolady i wiele wielie więcej :) wiec odpowiedź jest oczywista :)