ale tu nic się nie zmieniło dalej frajernia i napalone nieletnie fanki na tym forum, co ambitniejszy temat świeci pustkami, wróć tu nikt takich tematów nie zakłada, ja też tego robić nie będę nie ma sensu, a szkoda:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( i nie proszę, nie przekonujcie mnie:)
ech... no coż muszę z bólem przyznać ci rację, ale ja poszukuję czasem się trafi jakiś ciekawy temat rzadko ,bo rzadko ale.. bo strona ogólnie spoko, ale chyba nic zrobić się nie da przecież nie zabronisz ludziom pisać ze kochają "Dżonniego Dippa" bo on taki "słodki" ech...
Zgadzam się z autorem. Jeszcze jakiś rok temu na forum było sporo tematów w miare na poziomie i dotycząch Johnny'ego a teraz jest tu mnóstwo niepotrzebnych i głupich prowokacji. Nie będę ukrywac,że zaczyna mnie to powoli denerwować.Pewnie powiecie,że jestem sztywna i nie znam się na żartach.
Otóż znam się na żartach ale wasze posty sa raczej bardziej żałosne niż śmieszne (cały czas mówię o prowokacjach).To forum aktora a nie miejsce na wyznania miłosne,uwalnianie swoich fantazji czy pisanie durnych prowokacji.
podpisuję się pod apelem... a może by tak zrobić jakąś akcję niech jakiś administrator zwróci na to uwagę i wyrzuca takie posty POSPRZĄTAJMY FORUM, I wcale nie mówię,że chce czegoś komuś zabraniać ,ale to jest forum o filmach i o aktorach a nie o fantazjach erotycznych ...jeśli ktoś ma potrzebę pisania o tym jak to rozmawiał z Deppem przez Skype'a to niech założy forum "moje bliskie kontakty z Deppem"
Mam nadzieję, że nie macie na myśli tematu "To może się wydać śmieszne..." bo tam gadka toczy się cały czas wokół Deppa ;). Jeśli chodzi o te durne prowokacje to rzeczywiście niepotrzebnie zaśmiecają forum, a z poczuciem humoru niewiele mają wspólnego ;) można by z tym coś zrobić...
Chodziło mi oczywiście o prowokacje jakiejś tam Kasi kiedyś Pussycat, bo ona jest żałosna, mam nadzieję, że nie będziecie się czepiać Madzi, Ojca Polaka, Irys0 etc bo dzięki nim przynajmniej jest wesoło na forum ;) a i tak mają już tylko jeden temat chyba...
Masz rację! Nie ma tu zbyt wielu naprawdę ciekawych tematów związanych z aktorstwem Depp'a. Ja bardzo cenię jego talent. Depp nie jest charakterystyczny, to raczej taki aktor kameleon, który potrafi odnaleźć się w zupełnie różnych rolach.
Zauważyłam, że ostatnio pojawia się wiele negatywnych komentarzy na temat Johnny'ego. Czy taka tendencja spadkowa jest spowodowana jego udziałem w komercyjnej produkcji "Piraci z Karaibów" ?! Bo z tego co widzę to "komerchę" tępi się na filmwebie jak stonkę ziemniaczaną.
To wytykanie komercji, bądź kiczu w zagranicznych produkcjach zawsze wydaję mi się śmieszne w kraju, w którym większość rynku filmowego stanowią telewizyjne sitcomy...
Też to zauważylam ;/
Ciągle jak wchodzę na forum Johnny'ego widzę takie żalosne tematy..
Nie dość, że to strasznie irytujące, to na dodatek tematy wciąż się pojawiają..
@PWN
Oglądałeś chociaż jeden film z nim ?
Ja polecam " Sweeney Todd " Tam po prostu gra perfekcyjnie ;)
sam widzisz że moje foto i pseudonim świadczą o tym, że nie oglądam filmów z udziałem tego aktora za to ty widzę jesteś jak najbardziej w temacie...