Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
256 307 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

bardzo dobry aktor, ale szkoda, ze nie skupil sie na bardziej nizaleznych produkcjach, ale dobry aktor wszedzie gra dobrze..

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
matcher

up!

sanczopansa

law abiding citizen 2/10 to chyba byl jakis zarcik hehe
kolejny dowod na to ze fw opanowane jest przez bezguscia

Marcinekk

nie widzialem,te dwa to chyba za butlera i foxxa?;p

sanczopansa

obsada to istna tragedia ale nawet nie za to, tego sie nie da opisac po prostu trzeba to cos zobaczyc

Marcinekk

szkoda mi czasu na gnioty,hm ogolnie foxx jest dobrym aktorem a rayem charlesem wybitnie dobrym.

sanczopansa

dla polackiej spolecznosci to arcydzielo

użytkownik usunięty
Marcinekk

Zje­bana biedna polska

tak wlasnie polsza jest zjybana i biedna

Marcinekk

Co?

Deppomaniaczka

a co bogata?

Marcinekk

skasowali temat a mega obszernie sie rozpisalem na temat vendetty i tego co ostatnio sie dzieje z ludzmi-pacz jesus forum lebowskiego.
paczalem na allegro i jest tylko wersja amerykanska komiksu a z tego co widzialem w filmie dialogi sa raczej mega zawile.

użytkownik usunięty
sanczopansa

Weź mi w końcu powiedz dlaczego to nie jest durna komedyjka. :)

Marcinekk

ide na kac vegas 2,widze ze oceniles tylko na 5.jak obejrze to podsumuje.

sanczopansa

nic specjalnego
po prostu mu sie film nie podobal z tego co widze, nic wielkiego hehe

matcher

Ano niezły,wprawdzie za nim nie szaleję jak opętana,nie zachwyca mnie szczególnie jego uroda i nie widzę go wyłącznie jako Jacka Sparrowa...ale tak to dobry aktor,w szczególności w połączeniu z Burtonem,choć nie zawsze.Kiedyś,gdy jeszcze nie był bożyszczem tłumów, w starych bardziej alternatywnych filmach był świetny...nadal jest,ale w tych wszystkich byle jakich sensacyjkach...no naprawdę straszne marnotrawstwo talentu i krzywda dla wizerunku.

Darkness95

sensacyjkach?

Deppomaniaczka

Jak na przykład "Alicja w Krainie Czarów"...film fajny,pomysł na zrealizowanie dobry,postać Kapelusznika genialna,ale ogół...przesadzony moim zdaniem.To tylko moja opinia,nie krytykuję nikogo.

Darkness95

a co ma Alicja do sensacyjek?
Nie przepadam za tym filmem.
Jedno Twoje zdanie podzielę-brakuje mi klimatu starych filmów.

Deppomaniaczka

Takie słówko samo mi się nasunęło chyba ciut pod wpływem emocji.Niekoniecznie jest właściwe,ale miałam na myśli coś nie potrzebnie rozdmuchanego do wielkiego rozmiaru,rozreklamowanego.Taak,klimat starych filmów to było coś...

Darkness95

Jest jedna sensacyjka-"Turysta" sie zowie.Nie wiem,co myślał Depcio,podpisując na to kontrakt?
Gdyby to były lata 90-te,daję 2 ręce uciąć,że wysmiałby ten scenariusz.
"Truposz"i "Odważny"może nie są filmami uwielbianymi przez ogół,ale mają specyficzny klimat,skrajnie inny do dzisiejszych dramatów o chorobach w rodzinie i innych porwaniach dzieci,przez co obejrzę jeszcze nie raz.