myślałam, że wiedzą o tym wszyscy :D no ale tak dla satisfaction założyciela tematu zapytam jak koledzy no i...?
Wiecie, choć to nader interesujący temat :D
Jakby autor tematu zamiast liczyć, poczytał więcej może by sie dowiedział dlaczemu...ale faktycznie ktos tu ma racje...to wyższa matematyka jest :D
ludzie, gdybyście mieli chociaż o grosz więcej w głowie, niż autor tematu, po prostu zostawilibyście go w spokoju, wraz z jego stwierdzeniem.
Ale jego stwierdzenie jest nader interesujące i takie głębokie... i widać, że musiał nad nim duużo myśleć, zanim odważył się je poddać naszej jurysdykcji. Bo przecież opinia publiczna ( tzn My:) nie wpadłaby sama na tak genialny pomysł... No bo kto mógł wiedzieć, że On miał wtedy 40 lat!? Przecież żaden z tu obecnych nie potrafi wykonywać tak skomplikowanych działań, więc w rzeczywistości założyciel tego tematu wyświadczył nam przysługę i oszczędził czasu potrzebnego do wykonania obliczeń rodem z podstawówki. Bądźmy więc wdzięczni i bijmy pokłony jego dobroduszności i wskaźnikowi IQ...
ps. nie będe jednak odstawać od reszty- NO I ?
T.K. po przeczytaniu twoich pseudo inteligentnych, ironicznych wypowiedzi, jestem skłonna pokusic sie o stwierdzenie, że twoje IQ nie przerasta w niczym IQ autora tematu.
Nie bronię go, ale być może chciał rozwinąć w taki sposób dyskusję, np. według mnie Depp w piratach wygląda zdecydowanie młodziej, niż 40 lat.
Jeśli chcesz sobie podyskutowac w ten sposób i wykazac się swoim intelektem, byc może powinieneś wybrać forum lub temat o poważniejszej tematyce.
Sam jesteś pseudo inteligentny, kasiatku, a twoje IQ zapewne nie przerasta rozmiaru twojego buta...
Ale wracając do tematu, raczej nie wiesz co miał na myśli autor (chyba że masz na drugie imię "Szyszek"). Poza tym autor raczej nie chciał rozwinąć żadnej dyskusji, bo z tego co widzę ,ani razu nie zawitał w skromne progi swojego tematu.
Wbrew pozorom, raczej nie mam jakiejś nieprzemożnej chęci prezentowania wszem i wobec mojego intelektu, tym bardziej na forum Depp'a i pozwolisz, że sama będe sobie dobierać interesujące mnie tematy. Poza tym, gdyby nie zakładano takich tematów, nie musiałabym wykazywać się swoją pseudo inteligencją i ironią :P
Morał jest taki, ze rok po premierze trzeciej części Johnny ma 45 lat i lepiej niech nie występuje w czwartej, bo co za dużo to niezdrowo ;).
A jeśli ktoś ma lepszy morał na zbyciu niech pisze ;)
ja chciałam zaproponować "nie wkładaj kapci do lodówki" ale trochę mi było głupio, czekałam na inne propozycje....
ja, ale 46 lat i grać w tym samym niemalże filmie? skandal!