Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 551 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

miał 40 lat gdy grał w pierwszej części Piratów z Karaibów.

szyszek

no i????????

un_soleil

pierwszy raz musze sie zgodzić z tym wyżej mnie o dziwnym nicku...
'no i???' ...

użytkownik usunięty
szyszek

myślałam, że wiedzą o tym wszyscy :D no ale tak dla satisfaction założyciela tematu zapytam jak koledzy no i...?

Wiecie, choć to nader interesujący temat :D

Jak wszyscy to wszyscy- no i???
Swoją drogą to takie obliczenia to już wyższa matematyka ;)

Lady_From_Burton_World

A ja będę oryginalna: no i co??

L_M

ohh niesamowite.. Ameryke odkryłeś ... a powiedz potrzebowałeś do tego kalkulatora??

Agata17u2

łał. ;x
a to odkycie. ^^
[znaki][znaki]

szyszek

Może autor tematu jest zdziwiony tym, że 40 letni facet zagrał w lekko niepoważnym filmie? :)

_bateman

No, i?

użytkownik usunięty
_bateman

Jakby autor tematu zamiast liczyć, poczytał więcej może by sie dowiedział dlaczemu...ale faktycznie ktos tu ma racje...to wyższa matematyka jest :D

szyszek

ludzie, gdybyście mieli chociaż o grosz więcej w głowie, niż autor tematu, po prostu zostawilibyście go w spokoju, wraz z jego stwierdzeniem.

użytkownik usunięty
kasiatu

Ale jego stwierdzenie jest nader interesujące i takie głębokie... i widać, że musiał nad nim duużo myśleć, zanim odważył się je poddać naszej jurysdykcji. Bo przecież opinia publiczna ( tzn My:) nie wpadłaby sama na tak genialny pomysł... No bo kto mógł wiedzieć, że On miał wtedy 40 lat!? Przecież żaden z tu obecnych nie potrafi wykonywać tak skomplikowanych działań, więc w rzeczywistości założyciel tego tematu wyświadczył nam przysługę i oszczędził czasu potrzebnego do wykonania obliczeń rodem z podstawówki. Bądźmy więc wdzięczni i bijmy pokłony jego dobroduszności i wskaźnikowi IQ...

ps. nie będe jednak odstawać od reszty- NO I ?

Ok jak wszyscy to wszyscy: No i?

_LadyGirl_

No i co z tego wynika?

veine_

A ja zapytam inaczej. Ile jeszcze pojawi się takich odpowiedzi?

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Ja myślę, że dużo. Sama odpowiedziałam, więc nikogo nie krytykuje jakby co ;)

T.K. po przeczytaniu twoich pseudo inteligentnych, ironicznych wypowiedzi, jestem skłonna pokusic sie o stwierdzenie, że twoje IQ nie przerasta w niczym IQ autora tematu.
Nie bronię go, ale być może chciał rozwinąć w taki sposób dyskusję, np. według mnie Depp w piratach wygląda zdecydowanie młodziej, niż 40 lat.
Jeśli chcesz sobie podyskutowac w ten sposób i wykazac się swoim intelektem, byc może powinieneś wybrać forum lub temat o poważniejszej tematyce.

użytkownik usunięty
kasiatu

Sam jesteś pseudo inteligentny, kasiatku, a twoje IQ zapewne nie przerasta rozmiaru twojego buta...
Ale wracając do tematu, raczej nie wiesz co miał na myśli autor (chyba że masz na drugie imię "Szyszek"). Poza tym autor raczej nie chciał rozwinąć żadnej dyskusji, bo z tego co widzę ,ani razu nie zawitał w skromne progi swojego tematu.
Wbrew pozorom, raczej nie mam jakiejś nieprzemożnej chęci prezentowania wszem i wobec mojego intelektu, tym bardziej na forum Depp'a i pozwolisz, że sama będe sobie dobierać interesujące mnie tematy. Poza tym, gdyby nie zakładano takich tematów, nie musiałabym wykazywać się swoją pseudo inteligencją i ironią :P

szyszek

no, a jak w drugiej to 43, a w trzeciej 44! :P
ale jaki morał z tej historii?

eM_Barrie

Morał jest taki, ze rok po premierze trzeciej części Johnny ma 45 lat i lepiej niech nie występuje w czwartej, bo co za dużo to niezdrowo ;).

A jeśli ktoś ma lepszy morał na zbyciu niech pisze ;)

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

może: "życie jest jak pudełko czekoladek..." ? :D

albo: "Apetyt rośnie w miarę jedzenia" :D ;pp

ja chciałam zaproponować "nie wkładaj kapci do lodówki" ale trochę mi było głupio, czekałam na inne propozycje....

ja, ale 46 lat i grać w tym samym niemalże filmie? skandal!

eM_Barrie

Ja bym się chyba wstydziła na dzielnicy pokazać :D

eM_Barrie

"nie wkładaj kapci do lodówki" - tak, to w sumie bardzo pouczający morał x]

szyszek

maatko, jak on mógł to zrobic..chyba przestanę byc jego fanką...taaaka wiocha..xD

użytkownik usunięty
Mada_gringo

ekh...on jest chłopak wiecznie młody i wiecznie młodo się czuje xD

użytkownik usunięty
szyszek

No dobra...złamięsię : NO i??? Przynajmniej fajnie zagrał...;p

szyszek

Boże, jak ja kocham takie tematy... W ogóle to forum kocham.
Świetne są, naprawdę, wszystkie te prowokacje i wątki "nie mam co robić, napiszcie coś"...
Aż człowiekowi się cieplej na sercu robi.