Johnny Depp to najbardziej przereklamowany aktor w historii kina . Uważanie go za wielkiego aktora i dawanie 10 świadczy o niskim IQ użytkownika.
akurat w tym wypadku ma rację. On nad de Niro? Tą ocene ma głównie dzieki jego najsłabszemu filmowi: Piartom z Karaibów. Jakies podjarane dzeci oceniaja go na 10/10 bo grał Jacka Sparrowa. Żałosne
Miał za ten film nominację, szkoda, że w komisji siedzą podjarane dzieci.
Nie jestem dzieckiem, a lubię piratów, pierwsze 2 części (3 to pupa, 4 to wielki tyłek).
Poza tym nic nie mam do poglądów Pattona, chodzi mi o to, że czytam to samo już 1058 raz (tak mniej więcej)
:)
Oscary to gówno. Taki Depp dostaje ich 10 za jakies chujowe filmy a Morricone czy de Niro ma ich 0 albo po 1. Tylko europejskie nagrody maja jakis prestiz bo oscray to chyba za laske rozdają
Jaki jest sens pisania komentarzy, które zaraz znikną za wulgaryzmy? Zamiast tracić na nie czas, mógłbyś poczytać co nieco o nagrodach filmowych - zacznij od tego co to jest Oscar, kto go dostaje i dostawał, za co, i tak dalej.
Potem weź słownik, przejrzyj go, trzaśnij się nim profilaktycznie w twarz i wtedy wróć się wypowiadać.