Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

kontynuacje i gry sa super !! obecnosc aniolkow i fanek sparrowa wywindowala poziom dyskusji na tym forum do poziomu mount everestu

a nasze uwielbienie sprawilo ze nieznany wczesniej aktorzyna stal sie prawdziwym bohaterem blogaskow i slodkim symbolem na miare leonardo dicaprio za czasow titanica
naszym kochanym deppciem !!

ale zawistnych polakow boli to ze jest tak bardzo popularny i ze tak bardzo go kochamy
apeluje do was... nie dajmy sie !! zalozmy jeszcze 1000 kontynuacji i gier z cytatami zeby wiedzieli ze fanek deppcia jest najwiecej

a kazdemu kto sie sprzeciwia - bana !!

allan_houston

No co Ty?! Haha.... Kto się sprzeciwia Aniołkom? <myśli>
hahahhahahahahahaaaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

zDEPPrawowana

K..<cenzura>

Wygląda mi to na kolejną prowokację. Jeśli tak, to przykro mi, ale wszystkim już się to przejadło.
Jeśli się mylę, to nie chcę wiedzieć, jaki jest Twój iloraz inteligencji.

"wywindowała".
Mhahahahaha! No to ja Ciebie bardzo ozięble "wyżegnuje" :P

Makabresca

Żadna PRAWDZIWA fanka Deppa nie napisze, ,,Deppcia'' (i to jeszcze z małej litery). Po drugie aniołki są na poziomie dziecka z 6 klasy szkoły podstawowej. Skoro kochacie być wiecznie dziećmi, niedojrzałymi emocjonalnie, to się spotykajcie osobiście jako te całe aniołki i dyskutujcie, ale nie na forum. Poza tym, wyobrażam sobie, co JD by powiedział, gdyby się dowiedział, że ma tak dziecinne fanki, które nie podziwiają jego talentu i gry aktorskiej, tylko urode.
Matko, dziecinada.

użytkownik usunięty
edytka20088

Jak mi pokażesz 3 cytaty w których chwalimy SAMĄ urodę to uwierzę. Pozdrawiam.

Makabresca

ojoj makabresca nigdy nie slyszala o takim slowie jak "wywindowac" nie martw sie , za rok jak juz bedziesz w 5 klasie to moze poznasz kilka nowych slow ktorych nie znalas wczesniej

np . idiotka,pustak,bezmozg

a tekst z podwazaniem czyjegos IQ jest oklepany jak dupa wiejskiej gospodyni

allan_houston

Allan, weź ty idź się popisuj na swoim blogu, co? Naprawdę cie lubię, ale jak nie zaśmiecasz forum.

użytkownik usunięty
zDEPPrawowana

zDEPPtana -> Już sam nick mówi że jesteś fanką Johnnego.

Zalosny smiec, ktory nie majac co zrobic ze swoim zyciem co pare tygodni przeglada wszystkie tematy na profilu Deppa i nie potrafiac nic niomalnego powiedziec, skleja wszystkie przemyslenia w jedna marna prowojkacje, ktora przerasra ten "wywindowany do poziomu mount everestu" poziom dyskusji o 3 wysokosci.

Astartte

Proponowałabym:
a) zgłosić do usunięcia
b) olać
c) kłócić się do upadłego, chociaż i tak wszyscy wiemy, że Allan się tu nie pojawi
d) twój własny pomysł

Astartte

,,żałosny śmiec'' no nie wiem czy śmiec...raczej człowiek który zaśmieca to forum tak jak inni...
A pozatym to forum to i tak jeden wielki śmieć.Weście przykład forum Gary'ego Oldmana:)

Bodysnatchers

Czlowiekiem, ktory zasmieca forum byl, gdy pierwszy raz go zobaczylam teraz widze go ZA czesto, dla mnie jest smieciem. Dziekuje.

użytkownik usunięty
allan_houston

Mam propozycję...zapomnijmy o tym i o wszystkich innych tematach. Zacznijmy od początku, tak jaby forum powstało dzisiaj. W swoich wypowiedziach nie nawiązujmy do niczego z przeszłości. Dzięki temu szybko pozbędziemy się bałaganu.

Śmieć to trochę za ostre słowo...to jest coś w rodzaju...w rodzaju trolla i spamera,któremu sprawia przyjemność zaśmiecanie tego forum.
Oczywiście szanuje Twoje zdania na temat allana,Szara.

Bodysnatchers

Ostre slowa to wynik emocji, facet mnie niemilosiernie wkurza i tyle ;)

Oh, jak ja bym tak chciala... :/

Astartte

szara - wytłumacz mi co można nazwać zaśmiecaniem tego forum a czego nie; podaj mi swoja definicje

Bo z tego co widze to według ciebie pisanie prowokacji jest zaśmiecaniem a uczestniczenie w debilnych kontynuacjach(w których sama bierzesz udział) juz nie.

Wiem,że sie powtarzam bo pisałem to już przy innym temacie,ale hipkryzja niektórych ludzi tutaj poprostu poraża

vicious_57_79_2

To jest niewytłumaczalne jeśli i tak nie che sie tego pojąć...

Madame

Starring girl - nooo dajesz spróbuj uswiadomic mnie glupiego , moze ci sie uda

dla mnie : glupia prowokacja = aniolki,kontynuacja nr 223874823758
i nic tego nie zmieni , oba tematy sa idiotyczne i robia z tego forum smietnik

vicious_57_79_2

hehe nie pisz tak do mnie po raz kolejny bo wiesz, że nie uważam Cię za głupiego...

Zdania Twego nie chce zmieniać... to forum to jeden wielki śmietnik i jak by nawet znikła ta kontynuacja to śmietnikiem pozostanie.

vicious_57_79_2

Przykro mi. Tlumaczylam dawno temu, przegapiles. Nie bede sie powtarzac, szkoda mojego czasu.

Astartte

nooo mi tez bardzo przykro :D

dalej napadaj na ludzi ktorzy pisza prowokacje i nazywaj ich smieciami a sama przyczyniaj sie do robienia z tego forum śmietnika
dla mnie nie poza forma wypowiedzi nie ma żadnej różnicy między tobą a allanem

użytkownik usunięty
vicious_57_79_2

Właśnie w tej chwili zaśmiecasz forum mój drogi...(i ja teraz też)
Niestety taka jest prawda. Nie wiem kidy to się skończy. Pewnie dopiero, gey wszyscy zorientują się, że tego typu bezsensowne kłótnie pogrązają forum jeszcze bardziej.

użytkownik usunięty

Sorry...miało byc 'gdy', a nie 'gey'(głupio wyszło)

Trzeba zauwazyc, że tego typu posty nie mają wcale związku z Deppem ani jego filmografią i nie odratują też forum.

użytkownik usunięty
Astartte

Ale trzeba przyznać, ze przynajmniej broni Aniołków.

Ja bym raczej powiedziała- śmieje się zarówno z kontynuacji jak i apeli

użytkownik usunięty

Widzę, że moja propozycja się nie przyjęła i nadal ciągniemy tę samą NIEPOTRZEBNA dyskusję. Nie możemy o tym zapomniec?

Dobra.
Przestańmy.
Umówmy się że nikt już,JUŻ nie napisze,ok?:)
be odpowiedzi:D