Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

on jest niesamowity

użytkownik usunięty

potrafi zagrać wszystko i perfekcyjnie wczuć się w rolę to najlepszy aktor naszych czasów

zgadzam sie :)

użytkownik usunięty
NonaT

i dodam jeszczę jedno! w filmie "PIRACI Z KARAIBÓW" przeszedł sam siebie on ma wielki talent aktorski już to dawno udowodnij. potrafi przyciągnąć widza. a w filmach miło się go ogląda!

Nom :)) zgadzam się hyhyh

Ulcia_6

zgadzam się.. :) to wczucie w rolę - on nie gra postaci, on po prostu się nimi staje

użytkownik usunięty
maga89

tak on jest niesamowity kocham filmy z nim.

Oj tak...Wczoraj obejrzałam "Sweeney Todda".Świetny film ;)

użytkownik usunięty

Masz racje. Jest niesamowity. W ,,piratach.." nie moglam sie na niego napatrzec! Rzeczywiscie potrafi cielic sie w kazda role.Bez wzgledu czy jest to rola komediowa,dramatyczna czy obyczajowa! ;p
pozdrawiam

O tak! Zgadzam się w 100%
W piratach był super! Grał jak taki cały czas pijany piracik i świetnie mu to wychodziło. Napewno nie spodziewali się czegoś takiego ^^

Nieaktywny_2

Czy wy macie obsesje na punkcie tych Piratów?! Żadnego innego filmu z nim nie widzieliście? On nie grał dobrze TYLKO W PIRATACH, ale równiez w innych filmach.
OMG, co za ludzie.

muuny

To też jedna z jego ról! I w piratach i w innych filmach tez pokazał co potrafi :) ja mam na koncie 20 filmow z Johnnym i 7 w trakcie ściagania ;)

użytkownik usunięty
muuny

kazdy ma swoje zdanie,ok?... A tak po za tym, to w temacie byla mowa o ,,Piratach..." i dlatego ciagle o tym piszemy. I wcale nie sadze,ze Depp byl tylko swietny w tym filmie...Troche filmow ogladnelam i sadze,ze w kazdym filmie musial wcielic sie w calkiem inna role i mu sie to akurat bardzo dobrze udalo...

użytkownik usunięty

tak on grał w różnych filmach i z tabą się zgadzam.
ale musisz przyznać że w każdą rolę wczowa się on perfekcyjnie!

użytkownik usunięty

zwruczcie też uwagę na kultowy film "EDWARD NORZYCO RĘKI" w tym filmie zagrał pięknie szczegulnie polecam ten film jest wybitny! pozdrawiam:):):)

użytkownik usunięty

Tak...musze go ogladnac jeszcze raz... Jest genialny..(I Johnny i film)
buziaki :*

Wreście jakaś miła rozmowa:) Popieram autora tematu. Johnny rewelacyjna, w tylu filmach mnie zachwycił. W Jeźdzcu bez głowy też świetną postać wykreował, albo w Sekretnym oknie. Można wiele wyliczać.

użytkownik usunięty
Foxi_2

Oczywiscie...On jest po prostu genialny i niesamowity... i nie ma co !!! Uwazam,ze Johnny jest ponadczasowym aktorem...

ja mam teraz w planach Sekretne okno jako ostatnią pozycję, z tych które stworzyłam na podstawie filmografii zamieszczonej tutaj :) a potem chyba poszperam w dokumentalnych z jego udziałem

maga89

Sekretne Okno to według mnie rewelacyjny film i Johnny spisał się w nim na medal. A widzieliście może Ed Wooda? Kocham tą rolę, bez wątpienia mój faworyt jeśli chodzi o Depp'owskie ;) filmy!

użytkownik usunięty
Foxi_2

dzięki za poparcie:):):) on zaczoł karierę już dawno temu zagrał w tylu filmach że ciężko wymienić wszystkie tytuły. i w każdym z tych filmów był niesamowity poruszający, rozśmieszający, i przejmujący. on ma wielki talent aktorski. już niemogę się doczekać nowych filmów z nim brawa dla johnego deepa

Zgadzam się to jest aktor wszech czasów;)
Najlepiej zagrał w Piratach (robił takie świetne minki hehe)

madziulla13_jt

i jeszcze tak supel się poruszał;):*!!

madziulla13_jt

on nie zagrał najlepiej w piratach. jest tyle filmów, tyle ról, a wy ciągle z tym samym.

kamilakamila

Moją uwagę do Johnnego przybił film pt Jeździec bez głowy i Rozpustnik. potem obejrzałam kolejne, wstyd sie przyznać, ale wszystkie części piratów obejrzałam dopiero w grudniu 2007 :P. W Rozpustniku był GENIALNY! Wzbudził niechęć i odrazę a to jest dopiero sztuka!

kamilakamila

co Ty nie powiesz, Amerykę odkryłaś

Anastazja_2

Widziałam Ed Wooda, orginalna rola nie ma co.

Foxi_2

"to najlepszy aktor naszych czasów" - nie prawda... jeden z lepszych młodszego pokolenia prędzej.

Pozdrawiam.

BRYLANT_2

Mi się podobał w "Sweeney Todzie" ;)

Anastazja_2

Wiesz wydawało mi sie zawsze że to Kolumb zrobił. Tak to jest z niedoukami...

użytkownik usunięty

NonaT. - nie martw sie... JA < TEZ WSTYD SIE PRZYZNAC> najpierw ogladnelam 3 cz. POtem dopiero 2 i 1 ... :p

he he to nie jestem osamotniona :)

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem