Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

gdzieś(już nie pamietam gdzie) wyczytalam, że w jakąś sobote na polsacie bedzie leciało desperado 2. tak tylko informuje fanów, którzy jeszcze nie widzieli tego filmu z deppem żeby przypadkiem go nie przegapili!
dziekuje i dowidzenia

lawa_3

właśnie przed chwilą skończyłam oglądać ten film. w sumie to nic ciekawego. na pewno gorsze od pierwszej części. szkoda że Depp w nim zagral(tzn. dal sobie wywiercić oczy jakimś świdrem) ale cóż... nienajlepszy ale też nienajgorszy film w jego filmografii

lawa_3

ale uważam że swoją rolę odegrał na 5+(w tym filmie)

lawa_3

też uwazam że ogólem to ten film nie należy do arcidzieła, ale jesli chodzi o johnnego i jego role i jak zwykle dał z siebie wszystko! to co mnie najbardziej wburzylo w tym filmie to to, że wywiercono tak śliczne oczęta:-(

lawa_3

ujęłaś to jeszcze ładniej niż ja:)

lawa_3

Nawet Depp nie uratowal tego filmu. po prostu scenariusz jest debilny, nie ma co oglądać.

alien_2

Hej to tem film juz był czy dopiero bedzie mozna go zobaczyć?

I jeszcze jedno pytanie nie na temat :P jak to zrobiliscie ze macie rysunek w miniaturce? pozdrawiam!

lawa_3

było deperado a desperado 2 jeszcze nie. czytałam program i nic nie pisze na ten temat.

a obrazek w miniaturce sam się zrobi. jak dasz duży to się poprostu zmniejszy. :)

lawa_3

POPRAWKA!!! Desperado 2 bedzie leciało 17 września(czyli za tydzien) w poniedzialek na polsacie o 21:00!!! dośc późno nieprawda? tym bardziej, ze na nastepny dzień "welcome to school" :-(

lawa_3

Taa tym bardziej, ze "welcome to school" o 7.30 ;| Na szczescie na kompie mialam z lektorem wiec nie jestem uzalezniona od telewizji ;)A z tymi oczetami to identycznie pomyslalam w trakcie ogladania filmu :)

lawa_3

PRWM nie jest debilnym filmem. To po prostu film Rodrigueza, który oglada się z przymrużeniem oka. Nic Wam nie przyjdzie z seansu "dla urody Johnny'ego D.".

szuwarcia

Dziekuje za rade, ale pozwol, ze sama zdecyduje czy cos mi z tego przyjdzie czy nie. Dobrze?
I jeszcze taki maly OT :) Czy naprawde 1 wrzesnia na TCM lecial film "Benny & Joon"?? Bo na forum tego filmu byla taka wzmianka, ale nigdzie nie moge sie tego doszukac >< Widzial moze ktos? Zalezy mi tak na tym poniewaz ja go przegapilam, ale na TCM jak sie czepia jednego filmu to daja go ciagle i moze sie w bliskim czasie jeszcze zalapie :D

Astartte

Faktycznie leciał, bo zauważyłam to w gazecie TV. Chciałam obejrzeć, ale się okazało że nie mam TCM =(. Możliwe jednak że jeszcze bedzie lecieć i sie załapiesz :)