Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

jak myslicie czy zrobia kolejna czesc piratow?ja bym chciala ale zdaje sobie z tego sprawe ze to moglaby byc troche ciagnaca sie historia.duzo rzeczy nawiazywaloby do jedynki.no wiecie barbossa ma perle jack chce ja odzyskac.to jakas niekonczaca sie historia.ale ciekawa by byla podroz jacka do fontanny niesmiertelnosci.jednak z niecierpliwoscia czekam na kolejna czesc

claudia_92

Nie zrobią bo to by było bez sensu <za krótki>

PATOLOGIA458

nie wiem wolałabym, żeby nie zrobili fajnie jest jak jest, a tak propo to nie jest forum piratów.

4all :**

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
claudia_92

Czwartej części "Piratów..." mówię stanowcze NIE! Trzecia część to już była lekka przesada. A poza tym teraz wszyscy kojarzą Johnny'ego jako Jacka Sparrowa, a o innych, lepszych, rolach zapominają... Pozdrawiam. ;)

blumenkohl

popieram Cię kate stu procentach....

Seniorita_Paulita

Z jednej strony chciałabym kolejna cześć tego filmu, bo go po protu uwielbiam, ale z drugiej nie popieram robienia kilkunastu części do jednego filmu, bo co za dużo to nie zdrowo... wiec sama nie wiem co myśleć :)

lizzie

Nie, chyba lepiej żeby nie było. Piraci to nie Moda na Sukces żeby kręcili kolejne i kolejne części. Może jak Johnny za 20 albo 30 lat będzie już siwy i pomarszczony to też będziecie go chcieli w stroju pirata??? Na trylogii powinni skończyć, w końcu co za dużo to niezdrowo ;). Pozdr!

claudia_92

Myślę, ze ta trzeciej czesci przygod piratow powninni skonczyc. Czytalam jednak ostatnio, ze sa planowane kolejne produkcje z udziałem kapitana Jacka Sparrowa. Ponoć Johnny Depp wstepnie wyraził zainteresowanie rolą.

Pozdrawiam:)

kate88_2

Ja czytałam, ze Johnny chce, by nakręcono kolejna część Piratów i z chęcią w niej zagra, ale te wszystkie Kiry i Boomy nie chcą... No a bez nich nie można nakręcić kolejnych części..

lizzie

Owszem, można bez "Kirów i Blomoow";) nakręcić kolejną część, np. jak to było wcześniej mówione wydarzenia sprzed 1, ale po co? Ten film (z całym moim uwielbieniem dla Piratów) to równia pochyła

Lady_From_Burton_World

Nie no, oczywiście ze bez Kirów i Bloomów (xD) by się dało, ale to już by było takie na sile. I tak nie mamy na to wpływu ^^, pozostaje nam tylko czekać... :]

lizzie

Będzie na pewno ;) Chociaż myślę, że kiedyś się musi jakoś skończyć. A moim zdaniem zakończenie trzeciej części było dobre. Czego chcieć więcej?

"Pirates of the Caribbean 4: The Fountain of Youth", takie informacje można wyczytać na amerykańskich stronach.

"Piraci z Karaibów: Fontanna młodości".

"Fontanna młodości (zajawiona w końcówce trzeciej części) nie będzie wątkiem przewodnim czwartej odsłony serii. Może być tylko wprowadzeniem do całkowicie innej historii. W ogóle scenarzyści chcą w "Piratach z Karaibów 4" wprowadzić motywy charakterystyczne dla książek Juliusza Verne'a, czyli ogromne latające maszyny, złoczyńca chcący rządzić nie tylko całym oceanem i spotkanie z najsłynniejszym i najniebezpieczniejszym piratem wszech czasów. Poza tym Jack Sparrow i jego załoga mają dotrzeć w miejsca, gdzie nie było wcześniej żadnego pirata."

Dla Kapitana Jack'a warto film oglądać, z kolei Keira and Orlando byli nudni - nie najlepsi. Ale jeśli następna część będzie to przewiduje, że oni pojawią się w filmie, może w mniejszym stopniu jak w poprzednich częściach ale będą.

Pozdrawiam Serdecznie :*

.....drink up, me 'earties, yo ho...