kiedy moje pojęcie o kinie było znikome, miałam go za kolejnego ekranowego pięknisia. po obejrzeniu "edwarda nożycorękiego" zmuszona byłam zmienić zdanie; nie tylko dlatego, że w tym filmie trudno go nazwać pięknisiem, ale przede wszystkim dlatego, że ta rola była po prostu świetna. w innych filmach johnny także dowodzi swoich umiejętności, jak narazie film z jego udziałem jest dla mnie gwarancją jakości...
Tak było na jakimś tam francuskim filmie o jaskiniowcach.I takie tam dali tłumaczenie. Miało to być chyba połączenie archeologa z geologiem.Czy jakoś tak Nie wymyśliłam tego sama. Taka mądra to ja niestety nie jestem.:)))
kurwa specjalnie to robisz? bo dzisiaj są te pieprzone walę tynki, a
wczoraj był piątek 13-tego??!?!?!?!?!?!?!?!?
tak, chyba komputerem..;]
christopher..mol..mor..ten co odgrzewa te stare tematy: bój się!
wkurzyłes mnie, a to niedobrze.....!!
tak, chyba komputerem..;]
christopher..mol..mor..ten co odgrzewa te stare tematy: bój się!
wkurzyłes mnie, a to niedobrze.....!!
nie no komputera szkoda:P pobaw się trochę w sługę szatana... znajdź jakiegoś kotka:D to tak w geście sprzeciwu przeciw 14:P:P:P
chętnie.:) po ulicy łazi kilka kotów spac nie mozna bo miałczą i
miałcza...;D
pan Christopher_Moltisanti cierpi na jakies kompeksy boo...
http://www.filmweb.pl/UserVotes?id=1086587
haha
Bo po prostu wszyscy tutaj za mało piszecie. Jak się ma coś do powiedzenia to trzeba to rozwinąć. Jak się nie ma to też to trzeba rozwinąć.
Dobrze, że te spacje przepuszcza ;p
Kto dał jeden dla Deppusia? Christopher cośtam? To on go musi bardzo nienawidzić skoro odgrzebuje na tym forum te stare tematy... Albo baaaardzo mu się musi nudzić...
Ahh, a jednak zagląda do tych tematów. Moja pomyłka ;]
A co tam komu po punktach. Ja nie mam żadnego i jakoś mi ich nie brakuje ;]
Może dziwna jestem? o.0
hahaha!!! Czujesz się wyższy/wyższa od nas, bo masz dużo punktów? Mi ostatnio przyszło 20, a gówno zrobiłam i mam gównianą wiedzę na temat filmów! W ogóle jej nie mam. Ledwo odróżniam horror od dramatu (czasami!). I uważasz, że jesteś inteligentniejszy/a? Jesteś tak samo głupi/a jak te założycielki beznadziejnych starych tematów, które cały czas odnawiasz! ...
a o ile ja umiem liczyć, to znowu KTOŚ odnowił KILKA starych, beznadziejnych tematów, tylko po to, aby "ośmieszyć" założycielkę, która teraz prawdopodobnie ma głęboko w dupie forum Deppa i samego Deppa. Możesz mi tylko powiedzieć PO CO? PO CO DO CHOLERY TO ODNAWIASZ?!?!