Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Co tu duzo mówić. johnny jest artysta nie tuzinkowym, wg mnie po prostu genialnym i jednym z najlepszych. Zasypałabym go oscarami za swoje role.. Genialnie gra kazda postać, choćby w najgorszym filmie zagra cudownie. "Edward Nożycoręki" extra, "Piraci z Karaibów"po prostu przyćmił wszystkich <na całe szczęscie bo tej Keiry to k***a nie nawidze> i wogole o jego zaletach to bym sie tyle rozpisała ze bym sie nie zmiesciła tutaj chyba. Po prostu geniusz aktorski. Jeden z naj naj największych aktorów...

Justine_3

Popieram jak najbardziej.
Warto jeszcze dodać, że nie najgorzej gra też na gitarze.
O jego talentach malarskich też trochę powiem - jak zobaczyłam "Portret Vanessy" to myślałam, że się przewrócę. xPPP

Claudes

"Portret Vanessy"- nie słyszałam o tym. Możesz dać jakiś link?

Lady_From_Burton_World

http://img413.imageshack.us/img413/3253/bc1cb58f002437e24703caddc4.jpg
jakiś niedokończony ten portret o_O

untitled

"jakiś niedokończony ten portret o_O" To sie nazywa abstrakcja.
Tak apropo dwa pytanka. Skad wiadomo, ze to on malowal i jesli tak, to czy sa jeszcze zdjecia jakichs jego prac w internecie? Bo zaintrygowalyscie mnie ta nowinka :) Czytalam, ze kupowal dziela sztuki, ale nie podejrzewalam, ze sam tez probuje swoich sil w tej dziedzinie.

Astartte

A ja bym nawet zaryzykowała stwierdzenie, że to inspiracja secesją. xP

Justine_3

Nie przesadzajmy.Po prostu miał szcześćie i go odkryli.Zastanówcie się co by teraz robił gdyby nie Nicolas Cage...Jest wiele osób które umieją grać ale nie mają znajomości i nie mają siły przebicia.Zresztą nie każdy może grać w Hoolywood.Owszem zagrał kilka dobrych ról.Szczególnie w przyszłym filmie Sweeney Tod oraz Edward Nożycoręki.W piratach mógł się pochwalić swoim doświadczeniem filmowym że umie grać we wszystkich typach filmów.Gra w takim filmie jak Piraci z Karaibów zależy od wielu elmentów jak myśle wiecie.Czy Johny byłby taki śmieszny gdyby nie odpowiednia charakteryzacja i scenariusz?...

Radwan

No spoko masz racje, ale co do tego czy jack Sparoow mimo scenariusza i charakteryzacji wcale nie mu8sial by być taki fajny. gdyby grał go ktos inny to watpie ze zagrał by go tak. johnny daje tej postaci wiele barwności i życia co nie kazdy aktor by potrafił zrobić.

Justine_3

Jeśli ten portret jest jego...to sie nazywa miłość. Tez bym chciała, żebys ktoś mnie namalował ;))

Lady_From_Burton_World

*oczywiście miało być -żeby :)

Lady_From_Burton_World

heheh no a kto by nie chciał :) Ja to bym chciała zeby mnie ktos tak kochała jak on Vanesse...

Justine_3

Zgadzam sie. Facet gra fantastycznie, kazdy film z nim mozna bez wahania obejrzec. Moj ulubiony film z nim to "Dziewiate wrota"

wawiak

Tak. Johnny jest genialnym aktorem. A "dziewiąte wrota" to też mój ulubiony film :) Ostatnio oglądałam donniego brasco do późna w nocy, zaspałam na pierwsza lakcje, ale warto było ;P

Justine_3

Jesli chodzi o ten obraz Vanessy to mam na dysku zdjecie Deppa, chyba w pracowni, a obok stoi wlasnie ten obraz.
Jak chcecie zobaczyc to piszcie na gg: 1464191

POZDRAWIAM:)

Justine_3

To jest to zdjecie:

http://ultimate-johnny.org/photos/displayimage.php?pid=538&fullsize=1

kate88_2

obraz jest prześliczny widać ze facet jest wszechstronie uzdolniony :)

Justine_3

popieram w 100 procentach:) i pozdrawiam.

Justine_3

Też się zgadzam ! On po prostu nie dość że potrafi zagrać wszystko od Piratów po Edwarda, nie dość ze jego śpiew powala ( Sweeney Todd), sami widzieliście ten portret o którym mówicie, na gitarze też gra tak że ahh.. . , charakter ahh można go choc troche poznać po tych wszystkich wypowiedziach ktorymi sie zachwycamy, no i oczywiscie ten wygląd IDEALNY. no i jak to można podsumowac? jedynie tak ze on CAŁY jest IDEALNY ! :D :D