Co tu duzo mówić. johnny jest artysta nie tuzinkowym, wg mnie po prostu genialnym i jednym z najlepszych. Zasypałabym go oscarami za swoje role.. Genialnie gra kazda postać, choćby w najgorszym filmie zagra cudownie. "Edward Nożycoręki" extra, "Piraci z Karaibów"po prostu przyćmił wszystkich <na całe szczęscie bo tej Keiry to k***a nie nawidze> i wogole o jego zaletach to bym sie tyle rozpisała ze bym sie nie zmiesciła tutaj chyba. Po prostu geniusz aktorski. Jeden z naj naj największych aktorów...
Popieram jak najbardziej.
Warto jeszcze dodać, że nie najgorzej gra też na gitarze.
O jego talentach malarskich też trochę powiem - jak zobaczyłam "Portret Vanessy" to myślałam, że się przewrócę. xPPP
http://img413.imageshack.us/img413/3253/bc1cb58f002437e24703caddc4.jpg
jakiś niedokończony ten portret o_O
"jakiś niedokończony ten portret o_O" To sie nazywa abstrakcja.
Tak apropo dwa pytanka. Skad wiadomo, ze to on malowal i jesli tak, to czy sa jeszcze zdjecia jakichs jego prac w internecie? Bo zaintrygowalyscie mnie ta nowinka :) Czytalam, ze kupowal dziela sztuki, ale nie podejrzewalam, ze sam tez probuje swoich sil w tej dziedzinie.
Nie przesadzajmy.Po prostu miał szcześćie i go odkryli.Zastanówcie się co by teraz robił gdyby nie Nicolas Cage...Jest wiele osób które umieją grać ale nie mają znajomości i nie mają siły przebicia.Zresztą nie każdy może grać w Hoolywood.Owszem zagrał kilka dobrych ról.Szczególnie w przyszłym filmie Sweeney Tod oraz Edward Nożycoręki.W piratach mógł się pochwalić swoim doświadczeniem filmowym że umie grać we wszystkich typach filmów.Gra w takim filmie jak Piraci z Karaibów zależy od wielu elmentów jak myśle wiecie.Czy Johny byłby taki śmieszny gdyby nie odpowiednia charakteryzacja i scenariusz?...
No spoko masz racje, ale co do tego czy jack Sparoow mimo scenariusza i charakteryzacji wcale nie mu8sial by być taki fajny. gdyby grał go ktos inny to watpie ze zagrał by go tak. johnny daje tej postaci wiele barwności i życia co nie kazdy aktor by potrafił zrobić.
Zgadzam sie. Facet gra fantastycznie, kazdy film z nim mozna bez wahania obejrzec. Moj ulubiony film z nim to "Dziewiate wrota"
Tak. Johnny jest genialnym aktorem. A "dziewiąte wrota" to też mój ulubiony film :) Ostatnio oglądałam donniego brasco do późna w nocy, zaspałam na pierwsza lakcje, ale warto było ;P
Jesli chodzi o ten obraz Vanessy to mam na dysku zdjecie Deppa, chyba w pracowni, a obok stoi wlasnie ten obraz.
Jak chcecie zobaczyc to piszcie na gg: 1464191
POZDRAWIAM:)
Też się zgadzam ! On po prostu nie dość że potrafi zagrać wszystko od Piratów po Edwarda, nie dość ze jego śpiew powala ( Sweeney Todd), sami widzieliście ten portret o którym mówicie, na gitarze też gra tak że ahh.. . , charakter ahh można go choc troche poznać po tych wszystkich wypowiedziach ktorymi sie zachwycamy, no i oczywiscie ten wygląd IDEALNY. no i jak to można podsumowac? jedynie tak ze on CAŁY jest IDEALNY ! :D :D