Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Nie potrafi grać bardziej wymagających ról. Dlatego gra dobrze tylko błaznów z filmów
Burtona. 3 miejsce na liście to jedno z wiekszych nieporozumień tego serwisu.

gejzermocy

zgadza sie blazen nie musi grac blazna wystarczy ze bedzie soba.

revirdixat

Może masz racje, w takim razie niczego porządnie zagrać nie potrafi.

gejzermocy

Pierwszy raz widzę na tym forum post o podobnej treści. Zaskoczyłeś mnie, naprawdę.

pussycat

Wiem.

gejzermocy

widzę mało filmów widziałeś z tym genialnym aktorem. Idź lepiej pooglądaj sobie Transformers. hahaha

Rockman92

Nie chciało mi się nawet oceniać tych jego gniotów. Po co palce męczyć na takiego kołka.

gejzermocy

zgadzam się całkowicie, dobrze wreszcie wiedzieć, że jest ktoś kto ma o Deppie inne zdanie niż inni uważający go za "genialnego" aktora.

HollyGolightly_

Miło mi. Niestety ranking sam się napędza. Ludzie widzą takiego Deppa na 3 miejscu, widzieli go w paru kasowych produkcjach i nie zastanawiając się nawet nad jego realnymi umiejętnościami oceniają bez zastanowienia na 10/10.

gejzermocy

Widziałam go w 44 produkcjach, a 10 ma z sympatii. Za poważnie traktujecie internet (oceny).

użytkownik usunięty
gejzermocy

Wasze problemy z rankingami na filmwebie wynikają z tego, że nie bardzo rozumiecie czym taka ogólnodostępna dla wszystkich lista jest. A jest niczym innym jak rankingiem najpopularniejszych aktorów/filmów - gdzie najwyższe oceny zbierają podmioty popularne wśród widza masowego.

coś w tym jest, nawet sam ranking jest podpisany "najwyżej oceniani aktorzy" a nie "najlepsi aktorzy". Także mozna to różnie interpretować.

użytkownik usunięty
gejzermocy

W tym przypadku (według opisu) "najwyżej oceniani" = "najlepsi". Sęk w tym, że nazwa rankingu niekoniecznie musi się zgadzać z treścią.

Patrząc na ten ranking mogę więcej powiedzieć o oceniających niż ocenianych. Niekoniecznie coś dobrego.;]

gejzermocy

Też tak uważam. Po zagraniu w Piratach mam wrażenie, że w każdym następnym filmie zachowuje się jak Jack Sparrow, może oprócz Marzyciela. Zresztą nie ważne już w czym i jak zagra - zgarnie za to kupę kasy, a ludzie będą ustawiać się w kolejkach do kin - "bo gra tam Johnny Depp".