Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

on jest naprawde dobrym aktorem co udowodnil w paru filmach i do tego niezwykle przystojnym mezczyzna. mysle ze piraci z karaibow sa tak popularni dzieki jego roli jacka. ogolnie ma tak proporcjonalna buzke ze az milo popatrzec

Sparkle

ale proporcjonalna czy ładna buzia to jeszcze nie powód żeby stać się wspaniałym aktorem i wielką gwiazdą. Dla mnie najważniejsza jest osobowość, której Johnny Depp, z całym szacunkiem, nie posiada.

Gyrapha

jak ktoś dobiera sobie takie oryginalne role filmowe jak on to przypsczam, że ma osobowość (pomijając fakt, że każdy ma osobowośc..)

Lady_Maroon

dokładnie... pominę fakt że czy ktoś ma czy nie ma "osobowości" można stwierdzić tylko znając tą osobe. aż zazdroszczę koleżance że zna Johnnego skoro wie tyle o jego osobowości ;)

014

"aż zazdroszczę koleżance że zna Johnnego skoro wie tyle o jego osobowości ;) "

brrr, aż mnie otrząsnęło. ;)

Lady_Maroon

"pomijając fakt, że każdy ma osobowość" <<< epic ; P

Sparkle

w "paru" filmach?
AHA.

Lady_Maroon

każdy ma swoje spojrzenie na każdą sprawę :) Także na "boskiego" Johnnyego Deppa.

Pozdrawiam.

Gyrapha

Nie takiego boskiego:P
Ale co do osobowości to sie z tobą nie zgodzę bo johnny jest bardzo interesującym człowiekiem(przynajmniej z tego co o nim wiem)
Pozdrawiam

Moon_8

Ok :) Szanuje Twoje zdanie, być może Ty go jakoś w lepszy sposób poznałaś, może bardziej się nim interesujesz. Nie będę się upierać, że mam racje ponad wszystko. Ja pisze jak go odbieram i jakie jest moje zdanie, nie chce nikogo obrazić, więc ok :)

Pozdrawiam.

Gyrapha

Wpożądku ja tez szanuje twoje zdanie. Miło ze jest paru inteligentniejszych forumowiczów.
Pozdrawiam

Moon_8

w porządku*

Sparkle

jak cholera :)

użytkownik usunięty
Sparkle

urody mu odmówić nie można.

Sparkle

Zgadzam się,jest boski.

ZalogowanaFw

-10 panie kolego

wekely

To chyba do mojego avatara,bo ja kolega nie jestem,chyba,że czytac nie umiesz

ZalogowanaFw

każdy wie, że to ty - kinoman, nie zgrywaj się gnoju

wekely

wstawiajac brudne i spocone nogi w awatar mnie nie poderwiesz.

revirdixat

nie są brudne, ani spocone niedojdo

chciałbyś żebym cię podrywała, ale to tylko marzenie skarbie ;)
przykro mi

wekely

nie jestem żaden kinoman,skąd ten durny pomysł?
widze,że kinoman to ten na de mna,więc tym bardziej mnie nie obrażaj,co!

ZalogowanaFw

buahahahahahaha, so funnny

-10 panie kolego :)

Sparkle

nienormalnie symetryczna na dodatek