'Żona Astronauty', aha w najnowszym Poradniku Domowym ma byc DVD z 'Don Juan DeMarco', mam takie male pytanko: wiadomo cos z wejsciem do kin Sweeney Todd'a? bo u mnie jakos nie ma:/ pozdrawiam;*
o fajnie, dzięki za info:) ja czekałam na Sweeneyego chyba z 2 tygodnie, a potem jak w końcu zobaczyłam kiedy jest premiera, to pogoniłam do kina, i chciałam bilety zarezerwować, na co babka mi mówi, ze jeszcze nie ma godziny ustalonej, i żebym przyszła w czwartek (a premiera w piątek;>) już nie wspomnę o tym, ze nie wiedziała sama do końca jak ten film się nazywa;> no ale trudno:P nie wszyscy muszą być zorientowani w temacie:P;) a film świetny^^
Ehh musze szybko leciec po te Gazete... bylem tylko zdarzyla i byle tylko jeszcze byla... (ta gazeta)
Poradnik jest już jakiś czas w kioskach, ja już zakupiłam i obejrzałam Don Juana:) A co do sweeneya ja miałam szczęście bo w moim kinie było zgodnie z planem czyli 22 lutego a ja 23 byłam na seansie:) ściągnijcie sobie go z netu ja ten film miałam już przed polską premierą, ściągnął sie w jeden dzień.