Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

czy wy musicie je zaśmiecać tekstami, że spotkaliście johnego, piszecie z nim, weźmiecie z nim ślub? To chyba najgłupsze forum na jakie wchodzę, a szkoda bo lubię deppa. I tak, wiem - żartujecie, ja się nie znam na żartach. Przeczytałam chyba z 50 postów o tym - znowu nam zlikwidowali temat, a my tylko żartujemy, nie to co te "fanki", które to biorą na poważnie. Zapewniam was, nie ma takich idiotów (idiotek) którzy to piszą na poważnie!! Uwierzcie, ludzie naprawdę nie są tacy głupi!! I jeszcze raz proszę, dajcie troche luzu bo nie da się przez wasze posty przebić na forum, a są ciągle takie same i nic nie wnoszą!!

PS. Wrzucanie mi czas zacząć :P

neshka

Mądre slowa!!!barwo!!!!

popieram w 100% gdyby można bylo podpisałabym znow jakaś petycje, aby pozbyc sie z tego forum Grzecznego Ojca Polaka i jego tej całej spółki! syf robicie i tyle! dziekuje za uwage...

użytkownik usunięty
neshka

NO dobra masz troche racji...ale co my mamy pisac?! Np. ,,Boze jaki on jest przystojny..." po raz tysieczny?! albo,,musze sie z nim ozenic..."?! To juz jest po prostu NUDNE!!! Jak zapodasz jakis FAJNY temat to moze troche popisze... A z tymi idiotami to nie bylabym taka pewna. A poza tym jezeli nasze wypowiedzi uwazasz za ,,zasmiecanie forum" to po co inni po raz setny pisza takie glupoty??? Czy to rowniez nine jest zasmiecanie...???

A musicie pisać cokolwiek?
A jak tak, to może na tematy związane z aktorstwem?
Macie dość napalonych fanek, które zaśmiecają forum, a sami robicie to samo. Może gdyby to był jeden temat to byłoby to śmieszne. Teraz jest żałosne.

A musicie pisać cokolwiek?
A jak tak, to może o aktorstwie?
Przeszkadzają wam napalone fanki Deppa, które zaśmiecają to forum, ale wy robicie dokładnie to samo. Może i jeden taki temat byłby zabawny, ale teraz jest to tylko żałosne...
Pzdr.

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

neshka : zgadzam się z Tobą właśnie o to mi chodziło bardzo mądre słowa ;))...zapraszam do ulubionych...

Powiem jedno te fora o Johnnym są porypane...nic na temat nie jest o nim tylko jakieś bzdury z których lubię się pośmiać...hehe...jak tu wejde i poczytam niektóre kłótnie to mi się tak śmiać chce...ehh...pozdrawiam

Ulcia_6

Ulcia:
Na szczęście zmieniłaś zdanie :P (?)

neshka

Zuzanko, jak nie masz nic do napisania, to nie pisz. Proste, łatwe, wydaje się logiczne. Nie wiem czemu inni piszą po raz setny „takie głupoty”, nie jestem innymi a btw to tego fragmentu nie rozumiem z kontekstu (które głupoty :P). I tak wiem : nie ma o czym innym pisać bo reszta jest nudna, nie jesteście tacy jak te głupie, napalone fanki, reszta społeczeństwa prócz was jest nieprawdopodobnie głupia (wierzy ze weźmie ślub z deppem, pittem czy kimkolwiek takim). Już to gdzieś słyszałam. Zalokujcie się proszę w jakimś jednym temacie, wszystkim będzie lepiej (ktoś już tutaj o tym wspomniał). Nawet jeżeli forum trochę wtedy przymrze i posty będą się pojawiać rzadziej to i tak warto. Może naprawdę to przemyślicie, zamiast znów odklepywać formułkę jaką napisałaś (już wiem gdzie to czytałam – w innych tematów, tak myślę że ze 120 razy:)). Czysta grafomania...

neshka

Jak dobrze przeczytać inteligentny post na FilmWebie ;)
Zgadzam się w 101%

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

Też popieram w 100%

Irbis___KONTO_NIEAKTYWNE

i ja tez popieram:)
<za krótki>

Wampiratka

popieram
<za krótki><za krótki><za krótki><za krótki>

desmatrix

Po częsci sie z Toba zgadzam,ale fajnie jest poczytac takie ,,pierodły''ludzie w ten sposob pokazuja jak wielka jest ich wyobraznia...:) a Grzeczny Ojciec Polak demonstruje to w dokskonaly sposob...wyluzuj i spojrzyj na to z innej strony:)

Bodysnatchers

A ja popieram Kamile ^^ (Jesteś Kamila, nie? Przynajmniej po nicku wnioskuję że tak...)

Nieaktywny_2

Niektórych rzeczywiście może denerwować taki temat "aby pisać", ale ostatnio jest ich coraz mniej na tym forum, właściwie jeden (ten który założyła Kasia coś tam coś tam) więc po co od razu się kłócić (bo z takich tematów najczęściej wychodzą kłótnie). Wszyscy lubimy jednego aktora, więc powinniśmy się chyba jakoś dogadywać? Dla niektórych to może być śmieszne, albo po prostu z nudów piszą takie posty

Lady_From_Burton_World

Właśnie, został nam jeden temat na którym piszemy. A teraz bardziej denerwują nas tematy tego typu jak ten czyli z waszymi zażaleniami o to, że piszemy 'głupoty' bo jest ich przewaga... ;/ Zaraz zacznię się kłótnia o to, że zakładają takie tematy.

Więc dla rozwiania wątpliwości: sprawa jest skończona. Gadaliśmy z moderatorem i wszystko jest okej.

I tak, zaśmiecasz forum, bo takich tematów z zażaleniami do nas jest dużo, dużo...