Zauwazyliscie, ze w wielu filmach gra razem z Helena Bonham Carter? Generalnie to w bardzo wielu :) bardzo lubie te pare, swietnie razem graja..
Tym co teraz napisze nie odkryje Ameryki ale tak dla potomnosci:D Johnny gra w wielu filmach Tima, a Helena będac jego zona (Tima ofc) wystepuje z nim (Johnnym):) sorki za styl ale z polaka jestem cienka:D pozdrawiam:)
To na pewno jakiś spisek ;)
pierwsza i ostatnia wypowiedz Bonham-Carter odnosi się po trosze do tematu http://pl.youtube.com/watch?v=yetzCaZAoiY
I zapewne będzie jeszcze wiele filmów z nimi razem,gdyż Tim i Johnny praktycznie "nie rozstają się" :)
dzięki temu tematowi zmieniło się całe moje życie...
...ach dziękuje ;((( ;**
...choć tysiąc razy oglądałam "Sweeney Todda", "Gnijącą Pannę Młodą", "Carlie i ..." ....
...nigdy nie zauważyłam...
A ja coś innego zauważyłam. Otóż podejrzanie często Depp pracuje z ... Dariuszem Wolskim (tym od zdjęć w filmach). Czyżby knuł jakiś spisek zmierzający do przyjazdu pana D. do kraju naszego pięknego?
Wiem co mówię. To nie byleco.
Marzenie ale marzenia się spełniają. Czy chcesz żeby przeczytał tematy z tego forum i dlatego może przyjechać to pewno kolejny spisek ,jakich tu wiele...
daj spokój, każdy wie, że spisek ten ma doprowadzić do koncertu THE KIDS (oczywiście z Deppem) na błoniach w Krakowie ;p
``sorry ale nie wiem kto to jest hellena carter. nie znam.``
..........((`'-"``""-'`))
............)....-....-....(
.........../..(o._.o)_._\
...........\....(.0.)..._./
..........._'-._'='_..--'.._
....../`;#'#'#.-.#'#'#;`\
......\_))......'#'.......((_/
........#.....................#
.........'#.................#'
........../.'#...........#'.\
........._\..\'#.....#'./../_