"Johnny Depp. Współczesny buntownik. To zarówno wspomnienia ludzi którzy go znali i pracowali z nim, fragmenty jego burzliwej młodości,jak i romanse oraz zatargi z przedstawicielami prawa i prasy (nadgorliwymi). Co prawda autorowi nie udało się uchwycić osobowości i charyzmy Deppa, ale i tak czyta się nieźle. Dodatkowym plusem jest wnikliwa analiza najważniejszych filmów artysty.
właśnie przydałoby sie zakupić ^^
słyszałam dużo dobrych opini. a do tego uwielbiam biografie, lekko sie je czyta i są bardzo wciągające xD
Ja też polecam tę książkę...myślę, że dla każdego fana Deppa będzie idealna, nawet mimo kilku małych minusów:)
Mnie także podobała się ta biografia. Jak ktoś lubi ten gatunek oraz Deppa , powinien ją mieć. Na rynku nie ma specjalnie dużego wyboru. Jest to jedyna biografia Deppa wydana po polsku na jaką trafiłam.
Ja już drugi raz czytam ta biografie...gorąco polecam! Najprierw jednak radze zagłębić sie bardziej w filmografie Deppa, szczególnie ta wczesną (21 Jump Street). Prawie połowa ksiązki jest poswięcona omówieniom filmów!
ja już czytałam tą książkę jes fantastyczna jest w niej wszystko o johnnym i o filmach z jego udziałem ale nie wzystkich tylko chyba do 2002 roku
polecam
Ja już dawno chciałam ją kupić tylko......./gdzie?!
Mieszkam w takim miesteczku, ze tak powiem zadupiu, że niestety nigdzie nawet w okoliczach tej książki nie ma... :(
Pzdr. wszystkim!
Bardzo mi sie podobalo, ze bylo w niej duzo o filmach, w ktorych gral i dobrze, ze nawet gdy ja czytalam dosc dawno temu mialam wiekszosc z nich zaliczonych. Milo bylo dowiadywac sie o tych wszystkich szczegolach. Opowiesc o zyciu prywatnym tez nie jest nudna i przeslodzona, jest tam sporo wypowiedzi Johnnego jak i rowniez wielu ludzi, ktorzy go znali i z nim wspolpracowali... Same plusy^^
Skąd ją macie? Ja jeszcze oprócz tej książki chciałabym przeczytać od Audrey :) Musze jakoś te 2 zdobyć ;)
czytałem na księgarni.ciekawe są informacje a raczej wspomnienia samego depp'a o czasach w których ostro ćpał i pił.
Uwielbiam tą książkę! Jest naprawdę ciekawa i zawiera mnóstwo informacji o Johnnym, dodatkowo uzupełniona o jego zdjęcia. 3 dni i przeczytana :)).
Widze po komentarzach ,że wszystkim się podoba ;]
Czyli widać warto ją przeczytac.
W najblizszych dniach pedze po nia do sklepu ;D
dzięki za info :) no to muszę kupić sobie tą książkę.
w jakich sklepach ją znajdę? wie ktoś może? :)