Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 672 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Więcej na: http://42.pl/u/AzF_jd (ja też nie przepadam za pudelkiem, ale to w końcu o Deppie ;)) Co jeszcze może zdziałać miłość do Johnny'ego? ;-) To naprawdę niesamowite.

donis

W temacie ma być oczywiście "wybudził". głupie literówki

donis

Tez o tym czytałam :)
Ohh Johnny dobry z Ciebie człowiek <3

MoRRocan_PrinceSS

To co zaraz napiszę będzie głupie:
OMG! On jest taki dobry, kochany, troskliwy i w ogóle wspaniały!
No, a teraz inteligentniejsza część:
Więcej takich ludzi na świecie!

użytkownik usunięty
donis

Wiecie, on jej nie wybudził to zbieg okoliczności. Ale jak dla mnie świetnie że pomaga rodzinie :) No i nagrał głos... Czego ja Van nie jestm cholera jasna!?

Cholera, dalczego?! <ciężko oddycha>

xd

Gehenn

Szkoda, że takich ludzi (a w szczególności gwiazd) jest niewiele

ludzie wybudzają się pod wpływem jakiś szczęśliwych emocji, które nieswiadomie odbierają (bo później niczego się nie pamięta). A takie nagranie z Johnnym (i to jeszcze z dedykacją dla ciebie) to baaardzo silna emocja ;D

trochę niepoprawnie gramatycznie, ale mam nadzieję że wiadomo o co chodzi ;-)

donis

Ale beka ;P Ostatnio sobie myślałam co napiszę w testamencie... I że jakbym była w śpiączce to dzięki czemu starałabym się obudzić xD Orpócz paru osób (rodzina, znajomi...) znalazłby się tam jeszcze Johnny ;D Bez beeeki... Wiem, że bez sensu i to bardzo ale nie mam wpływu czasem na moje myśli ;P Ale kogo to obchodzi ;)
No tak... On jest naprawdę wspaniałym człowiekiem ;))

UneFille

Zaskoczyło mnie to bardzo, on jest wspaniały. Wiele innych gwiazd by nie zwróciło wogóle uwagi a mu na sercu leży los innych, coś cudownego:):):) Nikt nie dba i nie szanuje tak swoich fanów jak Johnny!

Foxi_2

I dlatego ma NAJlepszych fanów na świecie ;) jak on by zapadł w śpiaczke (NIGDY!!!!!) to też bym mu sie nagrała i wysłała to do Stanów albo Francji XD może ze strachu by sie obudził ;))

Lady_From_Burton_World

Jeśli to prawda - Wow niesamowite :-) Kolejny dowód na to, że Johnny jest świetnym człowiekiem, nie robi z siebie gwiazdy i stara się pomagać ludziom.
Tylko skąd rodzice tej dziewczyny mieli adres Deppa?

martamar16

wszystko krąży po Internecie ;D Nawet tutaj na forum jest temat, gdzie napisali Jego adres ;-)

donis

Ale tu są adresy do agencji, gdzie trafiają tysiące listów z prośbami po autografy. Nie są nawet czytane. Więc skoro Johnny się o tym dowiedział, to chyba musiał dostać na prywatny adres, a one są zazwyczaj bardzo chronione.

martamar16

hmm, no to rzeczywiście ciekawe. Ten ojciec musiał się nieźle nagimnastykować, żeby zdobyć ten adres

donis

brawo dla johnny'ego, że tak pomaga ludziom! mało ludzi potrafi zrobić takie coś. niby tak nie wiele, a potrafi komuś powrócić do zdrowia.