Więcej na: http://42.pl/u/AzF_jd (ja też nie przepadam za pudelkiem, ale to w końcu o Deppie ;)) Co jeszcze może zdziałać miłość do Johnny'ego? ;-) To naprawdę niesamowite.
To co zaraz napiszę będzie głupie:
OMG! On jest taki dobry, kochany, troskliwy i w ogóle wspaniały!
No, a teraz inteligentniejsza część:
Więcej takich ludzi na świecie!
Wiecie, on jej nie wybudził to zbieg okoliczności. Ale jak dla mnie świetnie że pomaga rodzinie :) No i nagrał głos... Czego ja Van nie jestm cholera jasna!?
ludzie wybudzają się pod wpływem jakiś szczęśliwych emocji, które nieswiadomie odbierają (bo później niczego się nie pamięta). A takie nagranie z Johnnym (i to jeszcze z dedykacją dla ciebie) to baaardzo silna emocja ;D
trochę niepoprawnie gramatycznie, ale mam nadzieję że wiadomo o co chodzi ;-)
Ale beka ;P Ostatnio sobie myślałam co napiszę w testamencie... I że jakbym była w śpiączce to dzięki czemu starałabym się obudzić xD Orpócz paru osób (rodzina, znajomi...) znalazłby się tam jeszcze Johnny ;D Bez beeeki... Wiem, że bez sensu i to bardzo ale nie mam wpływu czasem na moje myśli ;P Ale kogo to obchodzi ;)
No tak... On jest naprawdę wspaniałym człowiekiem ;))
Zaskoczyło mnie to bardzo, on jest wspaniały. Wiele innych gwiazd by nie zwróciło wogóle uwagi a mu na sercu leży los innych, coś cudownego:):):) Nikt nie dba i nie szanuje tak swoich fanów jak Johnny!
I dlatego ma NAJlepszych fanów na świecie ;) jak on by zapadł w śpiaczke (NIGDY!!!!!) to też bym mu sie nagrała i wysłała to do Stanów albo Francji XD może ze strachu by sie obudził ;))
Jeśli to prawda - Wow niesamowite :-) Kolejny dowód na to, że Johnny jest świetnym człowiekiem, nie robi z siebie gwiazdy i stara się pomagać ludziom.
Tylko skąd rodzice tej dziewczyny mieli adres Deppa?
Ale tu są adresy do agencji, gdzie trafiają tysiące listów z prośbami po autografy. Nie są nawet czytane. Więc skoro Johnny się o tym dowiedział, to chyba musiał dostać na prywatny adres, a one są zazwyczaj bardzo chronione.
hmm, no to rzeczywiście ciekawe. Ten ojciec musiał się nieźle nagimnastykować, żeby zdobyć ten adres