No to byłabym w jego typie...buahahahaha. Co to za temat?? To forum jest coraz większym smietnikiem...błagam skończcie z takimi tematami o niczym. To,że Johnny wybierał szczupłe i niskie kobiety jeszcze nie jest powodem do zakładania nowego tematu.Sorry dziewczyno pirata ale powoli zaczyna mnie to denerwować. Nie masz pomysłu nie pisz. A jesli cos ci nagle przyjdzie do głowy to przeanalizuj czy ów blyskotliwy temat jest godny aby go udostępniać na forum publicznym:) Mimo wszystko pozdrawiam!;)
w sumie autorka tego tematu to zakłada niebite tematy typu: "nudzi mi sie" aż nie wiem co powiedzieć :P
no w sumie racja, chyba już lepiej napisać to w kontynuacji którejś niż zakładać całkiem nowy temat;> bez odbioru...
haha najlepiej to nic nie pisać!!! To forum już nie służy do wypowiadania swojego zdania itd lecz tylko i wyłącznie do krytykowania wszystkiego co sie na nim pojawi...
Pozdrawiam:)
Aha bo za chwilę będę czytać, że ten temat to mi sie podoba i w ogóle.. znając życie...
Szczerze mówiąc nie pali, nie ziębi mnie takowy topic:)
A jeśli komuś się nie podoba to po co w nim to w nim pisze skoro uważa go za śmietnik... może lepiej przeanalizować swoje błyskotliwe stwierdzenie na temat śmietnika i nie dzielić się nim z innymi.. bo to już wszyscy wiemy:) I nie mam nikogo na myśli to tylko moja dygresja...
Może i masz rację,że lepiej nie odpowiadać ale co zrobić żeby wreszcie do niektórych dotarło,że pisanie takich głupot nie ma najmniejszego sensu. Jak się komuś nudzi niech znajdzie sobie pożyteczne zajęcie a nie piszę kolejny temat z cyklu "nudzi mi się,napiszę cokolwiek". No proszę Cię...wiem,że gadanie i tak nic nie da ale zawsze jakas mała nadzieja istnieje.
Pozdrawiam!
Też prawda... jak by po takim poście chociaż jedna osoba się zastanowiła przed założeniem kolejnego tematu to to już jest sukces.. Jednak trzeba wziąć pod uwagę z kim mamy do czynienia po drugiej stronie ekranu, a jak sie widzi taki temat to daje nam już jakieś wyobrażenie...;)
Mądry odpowiadać nie musi więc sobie daruję.. bo w zasadzie to by było już kopanie leżącego ponieważ Twoje docinki są na poziomie przedszkola:*
więc przestań udawać mądrą bo jak już pisałam to Ci nie wychodzi...
A tak w ogóle to widzę, że zgłosiłaś sie dla przykładu bo właśnie takie osoby jak Ty miałam na myśli pisząc "trzeba wziąć pod uwagę z kim mamy do czynienia po drugiej stronie ekranu" :)
kopanie leżącego? o czym Ty dziewczynko mówisz? kto tu sie cały czas komprimituje i ośmiesza? oczywiście, że Ty a ja jak zawsze góruję ponad Tobą i resztą tej bandy:) moje docinki są na odpowiednim poziomie bo za kazdym razem na nie reagujesz i próbujesz mi oddać co oczywiście wychodzi Ci strasznie żałośnie i nie rusza mnie ani trochę. Ponoć nie musisz odpowiadać, bo jesteś mądra, ale jak widze cały czas to robisz- wniosek o sobie sama podałaś wszystkim na tacy :) Poza tym ja mądrej udawać nie musze- jestem mądra czego o Tobie raczej nie można powiedzieć :) Tak w ogóle to miłego dnia mała ;*
Litości... nie pisz nic, nie rób nic, bądź niczym by Cię nie krytykowano bo innej rady już nie ma...
Ja nie odpowiedziałam na Twoja "docinke" naucz sie czytać ze zrozumieniem dziewczynko:)
Ciągle powtarzasz, że jesteś mądra chyba sama sobie zaczęłaś to wmawiać.. i uwierzyłaś w to, ja nie:)
Napisz coś jeszcze a ten dzień będzie bardziej miły i zabawny... reprezentujesz naprawdę ciekawy poziom jeszcze z takim dnem się nie spotkałam... wspaniale reprezentujesz głupotę salonową choć to i tak chyba zbyt pobłażliwe określenie;)
Zawszę reaguje jak widzę takie posty... głupotę trzeba tępić!!!
Nie odebrałabym sobie takiej zabawy jaką sprawiają idioci inteligentnym ludziom za co Ci dziękuję:)
Pozdrawiam
Ja potrafię świetnie czytać ze zrozumieniem, 10/10 pkt na maturce rozszerzonej z polskiego za test ze zrozumieniem się miało :) Tak wiec jak to było do przewidzenia pierwsza próba ataku nieudana...
Nie muszę sobie nic wmawiać, to jest fakt.
Skoro moje posty to rzecz, która pewnie jako jedyna moze sprawić, ze Twój dzien bedzie miły i zabawny to Ci szczerze współczuje.
Ja także zawsze reaguję na posty osób Twojego pokroju i vice versa, tylko w moim przypadku jest u Was co tępić, za to Wy u mnie nie macie nic do tępienia...radzę zawiesić działalność :) Zajmij się czymś pozytecznym, może poucz do sesji ;* Nie pozdrawiam dzieciaku ;)
Moja pięcioletnia kuzynka się mniej chwali niż Ty buhahaha:D
Co mnie obchodzi ile miałaś punktów, widocznie ściągałaś bo właśnie dałaś popis swoich umiejętności!