Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 822 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

nie twierdzę że jest złym aktorem lecz uważam że miejsce 3 jest zbyt wysokie. nie oszukujmy się ale tacy aktorzy jak morgan freeman, robert de niro czy jack nicholson są nieporównywalnymi geniuszami kina. a johny deep zwyczajnie nie dorasta im do pięt.

blusterousiris

a skad, johnny powinien byc 1!;**** popatki

użytkownik usunięty
Hascosept

widze że ocena dla Deppa jeszcze sie utrzymuje na wysokiej pozycji ;P jak tam samopoczucie dziś ? gorzej..lepiej? :P

bardzo srednio

użytkownik usunięty
Hascosept

ale przynajmniej lepiej, niż jak to wynikało z ostatniej naszej rozmowy hehe

nie pamietam o czym mowilismy specjalnie ;O

użytkownik usunięty
Hascosept

rozmowa była o tym złym samopoczuciu ::P dokładniej pisząc

aha to mam na okraglo wiec spox

Hascosept

ojoj marcinku co sie stalo? :(

użytkownik usunięty
Hascosept

eeeeee zobaczysz za niedługo to się zmieni, nic nie trwa wiecznie.

blusterousiris

no pewnie...dawno nie było tematu o rankingu.Nie można o takich zapominać.

blusterousiris

Jego wogole nie powinno być w rankingu aktorów.

polneri

a w jakim?

Hascosept

''aktorów''

polneri

ale suchar,depp jaki jest widzimy ale bez przesady.

aew4334555

scisle rzecz biorac kolega wyzej ma racje.

revirdixat

dzieki.

blusterousiris

deep to sobie wsadź to wielkie odkrycie, holla!

Troublesome

te przypominanie o rankingach są wkurzające ale jak "znawcy" piszą Deep to już wymiękam 0.o

panna_sekretnego_okna

mój błąd przyznaję.

Troublesome

niech tylko wsadzi"głęboko"...hehehe

blusterousiris

Trzecie miejsce dla Deepa za wysokie? Wy chyba nie oglądaliście żadnego filmu z Johnnym Skoro tak uważacie. Według mnie żaden aktor nie poradziłby sobie z takimi rolami jakie zagrał Deep m.in. ,,Piraci z Karaibów'' ,,Alicja w krainie czarów" czy ,,Parnassus". Według mnie jest ŚWIETNYM aktorem i zasługuje na swoje 3 miejsce! Brawo Johnny!!!

użytkownik usunięty
pawel0678

może zacznijmy od tego na jakim te filmy są poziomie, ale okej rozumiem dobry aktor zagra dobrze nawet w największym gniocie, ale dlaczego wybrałby taki gniot?! pozdrawiam ludzi, którzy dają mu 10, bo jest taki alternatywny, taki przystojny... dawajcie mu serduszka, a nie zawyżacie średnią... nikt mi nie wmówi, że Deep jest lepszy od De Niro, Nicholson lub Freeman, ale cóż myślę, że aktorzy, których wymieniłam są dla ludzi oczekujących od filmów trochę prawdy, przesłania, lubiących cofać się do przeszłości, a nie komercji.

o to mi dokładniej chodziło, ale przez szok jakiego doznałem patrząc na ranking nie mogłem zebrać słów.

pawel0678

tylko trepp!
dip na prezydenta!
niech nam zyje aktorski master of dyzaster deep!!

blusterousiris

Freeman?to żart?jedna gęba przez pół wieku

Mad_Lover

hehe niby dobry ale washington go niszczy.

aew4334555

z tym się zgodzę. podałem tą trójkę bo była zaraz po kolei. ale miejsce washingtona jest również o wiele wiele zaniżone. fakt że nie ma go w pierwsze 10 jest dla mnie nie do przyjęcia.

aew4334555

zgadzam się.W tym filmie,co grał skorumpowanego psa,wymiótł.Powinien grac wiecej takich,a nie tylko detektywów,tamta role była genialna.

Mad_Lover

*rola

Mad_Lover

jest ich wiecej,malcolm x,huragan i kilka innych ale faktycznie w dniu proby wyszedl rewelacyjnie.zreszta kazda jego rola jest bdb rewelacyjna.

aew4334555

ale gęba ta sama.Właśnie w tym filmie był inny...no i nieźle wyglądał<czerwieni się>
Taki bydlak mu pasuje.Nie pamietam wszystkich tytułów,ale zaliczonych mam dużo.

Mad_Lover

ale gdzie tam ta sama geba.w kazdym filmie jego mimika jest na tyle uwzgledniona na ile wymaga to dana scena/rola przeciez nie bedzie caly film z grymasami smigal jak nie ma ku temu powodow. zdecydowanie jeden z lepszych aktorow juz nawet nie w kategorii 'czarnoskory'
tez widzialem z nim mnostwo ale teraz mam zacme;p

aew4334555

dobra,nie bede sie przekomarzac,mam inne zdanie.
Masz tego siura,małpiszona w znajomych?Pogięło bohatera??
hehehehe

Mad_Lover

no bo mial dac 2 dla na zywo to byl warunek ze go przyjme,a ten uj nie zmienil oceny,wydymal mnie;p jak sie usuwa znajomych?hhee

aew4334555

wchodzisz chyba w "zarzadzaj"ale cos nie działa.Fw chyba si e je.bie

Mad_Lover

ej tez mi sie tnie..
niby nie pokazuje sie ze odp na post a jednak jest,cos sie rypie.

aew4334555

juz sie odmuliło.

Deppomaniaczka

no troszeczke;p

aew4334555

Czy tobie tez fw tam muli,czy to u mnie net daje ciała?

blusterousiris

tak myślałem że super fani deppa będą próbowali swoim komentarzami ubliżać mi myśląc sobie nie wiadomo co. to tylko moje zdanie a większość przeżywa to jak słowa jakiegoś krytyka. to dopiero wkurzające

blusterousiris

Koło setki bym go zakwalifikował myślę. Obecna pozycja jest wręcz pośmiewiskiem dla całej kinematografii, widać jakie wartości dzisiaj zostają dostrzegane przez ludzi... Dla mas prawdziwe wartości, artyzm, geniusz aktorski zszedł już dawno na drugi plan. Pozdro dla prawdziwych w tej grze ;)