naprawdę się dziwie dlaczego Jonny jest tak wysoko?? wcale nie jest takim świetnym aktorem ;/ nie mówię że jest zły czy coś ale nie powinien znaleźć sie na 6 miejscu!! weźmy takiego Tom`a Hanks`a o niebo lepiej gra a jest za Deep`em. Nawet Russell Crowe gra o lepiej od niego a jest dopiero 21 ;/ na Jonnego głosują pewnie jego fanki, które podziwiają go za urodę a nie za grę aktorska ( jak dla mnie to on taki boski nie jest ) ale o gustach się nie dyskutuje :P Ale co do gry to jestem zdziwiona oO'
Skąd ta pewność, że za urodę hmm? Weź pod uwagę, że nie wszyscy traktują top100 jak wybory Mistera! I jest tu bardzo wiele osób które doceniają jego talent aktorski
Akurat aktorzy których wymieniłaś jakoś dla mnie nie zabłyśli by plasować się jeszcze wyżej, owszem mieli bardzo dobre role(większym stopniu mam na myśli Hanks'a) ale żeby o niebo lepsi hmm no nie dla mnie...
Russell Crowe przecież też jest przystojny i jakoś mu ten fakt nie pomógł by wspiąć się wyżej;)
A tak ogólnie to Depp rzeczywiście jest bardzo wysoko ale w ogóle mnie to nie dziwi, bo jak by nie było ten ranking nie bez powodu nazywa się TOP.. pewnie niebawem na topie znajdzie się ktoś inny a czołówka myślę, że jeszcze długo pozostanie ta sama;)
I po co takie tematy zakładać? Widziałam już ich pełno i sądzę, że chyba nic nowego do forum nie wnoszą. Co do oceniania po urodzie zgodzić się nie mogę, ale to moja opinia. Moim zdaniem ma talent i to wielki i na miejsce 6 zasługuje. Ale to moja opinia i nie mam zamiaru sie kłócić:). Jeżeli ktoś sądzi, że należy mu się miejsce np.3000 to też jego opinia i niech ją ma jeśli chce. Dla mnie Johnny to aktor wybitny i miejsce w pełni zasłuzone.
Dziękuję za uwagę:)
Nie ładnie tak wrzucać wszystkie fanki/fanów/wielbicieli Depp'a do jednego worka - nie powinno się tak uogólniać.
Jak dla mnie, Johnny jest OK i powinien zostać tam, gdzie się w tej chwili znajduje (czyli 6 miejsce). To by było na tyle z mojej strony :)
Popieram T.K!
Może i Johnny Depp jest moim ulubionym aktorem, ale głównie podziwiam go za grę aktorską. Mi najbardziej się podobało jak zagrał w "Marzycielu". To mnie ujęło i pokazał wtedy, że może zagrać każdą rolę.
Każdy ma własne zdanie, którego popiera, choć czy Johnny Depp jest taki super przystojny...? Hmmm... Nad tym muszę się głębiej zastanowić.
A Top 100 jest po to by pokazać kto według ludzi zalogowanych w Filmwebie jest tym najlepszym aktorem, reżyserem itp.. Tu każdy ma własne zdanie i ludzie powinni je popierać. :-)
wiecie jestem wielce zdziwiona że jesteście tak mało ''agresywni'' jak na innych forach ktoś coś takiego napisał to od razu padały przezwiska ;/ każdy ma prawo do własnego zdania :) i ciesze się że to akceptujecie :) ja też szanuje wasze zdanie ;)
Agresją odpowiada się tylko i wyłącznie na agresje (wyjątkiem jest słońce;) a ty nam do niej powodów nie dałaś, także bez obaw :)
podobno nie ważne jak mówią, byleby mówili ;)
a tak na marginesie to miałam racje :D
nie, ale rozważę taką opcję ;)
a tak na marginesie to słońce jest zrobione z gazów - to by wyjaśniało twoje problemy gastryczne o których nie omieszkasz informować wszystkich przy każdej nadarzającej się okazji (ew. do niech nawiązywać)
T.K fascynujesz mnie, powiedz os czego tan głupkowaty skrót? jak mi powiesz może umówię sie z Tobą na randkę, chciała byś nie?
Już go sobie rozszyfrowałeś, czyż nie? zresztą, mój skrót = moja sprawa
...i nie, nie chciałabym się z Tobą umówić, Słoneczko ;)
A no bo tu nie ma agresywnych ludzi:D Z paroma wyjątkami;) Każdy ma swoje zdanie ale wypowiadane spokojnie bo po co się kłócić? Forum dobrego aktora, to i dobrzy ludzie tu przychodzą... czasem:D:P
Wiele osób ocenia Depp'a za urodę(no,ale nie bądźmy głupi,bo on urodę ma!!!!)Co do tego jak gra...gra dobrze w filmach i nie dziwię się,że jest wysoko.Co do innych aktorów np.Tom Hanks:może i dobrze gra,ale nie jest urodziwy.I tak uważam,że uroda pomaga w karierze.I aktorzy którzy ją mają bądŻ aktorki wychodzą na tym lepiej.
"np.Tom Hanks:może i dobrze gra,ale nie jest urodziwy" o co chodzi ?? nierozumiem co ma piernik do wiatraka... To tez jest wybitny aktor ale nie zamierzam porównywac Depp`a do Hanks`a ale nie spodobało mi sie co napisała moja przedmówczyni śmiem twierdzić że jest na tym forum tylko dla tego że Johnny Depp jest przystojny Przykro mi ale takie odnosze wrażenie:/
no wybacz nie każdy aktor potrafił by zagrać Jacka Sparrowa , a on on zagrał znakomicie zresztą nie tylko to Gilbert Grappe , Don Juan ... , naprawde musi być dobrym aktorem żeby wcielić się w tak skrajnie różne postacie jak Don Juan i Sparrow , niektórzy aktorzy grają albo twardzieli albo bandytów on gra wrażliwych młodzieńców , wariatów i zwariowanych cwaniaczków takich jak Jack Sparrow
Depp to bardzo dobry aktor... ale z pewnością nie wybitny. Z pewnością zasługije na TOP100, ta lista była by troszkę uboższa, gdyby Johny"ego Deppa w niej zabrakło... ale ja bym go widział gdzieś pomiędzy 70 a 80 mmiejscem. Bo jego 6 pozycja, wyższa od osobistości takich jak w Sean Connery czy harrison Ford jest MOCNO dyskusyjna i dziwna - niestety "in minus". Juz nawet wyłączając aktorów, a biorąc pod uwagę wszystkich ludzi kina, dałoby się znaleśc wielu ludzi bardziej adekwatnych do zajecia tak wysokiego miejsca jak Depp, który choc aktorem jest bardzo dobrym, to co by nie mówić - także postacią "jednej roli". Gdyby nie rola w Piratach nie byłoby go nie tylko na 6 miejscu, ale i w TOP100 wogóle, i pewnie plasowałby się gdzieś w drugiej lub trzeciej setce.
ależ oczywiście, że dałoby się wyszukac 'n' ludzi kina którzy zasłużyli na tą pozycję bardziej niż Depp. Serce mi pęka jak widze Kevina Spacey, Roberta Redforda (i nie tylko jego oczywiście)gdzieś daleeeko, daleeeko.. ale niestety to ranking Top 100. Popilarnośc aktora równie mocno widać tutaj jak jego zdolności aktorskie. a może i bardziej...