Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

jaki ma tytuł? dość niedawno widziałam jakąs w księgarni - ale już jej tam nie ma i za cholere nie mogę sobie przypomnieć jej tytułu. A to by był dobry pomysł na prezent dla osoby chorej na Deppa. (chce takie coś kupić siostrze)

I mam edną prośbę. Przestańcie tak się ślinić na Deppa. Z doskonałego aktora robicie idola rozhistreyzowanych dziewczyn, który za kilka lat przestanie być cool i wszyscy go znienawidzą. Tak już skrzywdzono Leonardo DiCaprio - dobrze że hollywood nie przestało go cenić.

Maniaska

biografia nosi tytuł "Johnny Depp. Współczesny buntownik".
Pozdrawiam!

Maniaska

johnnysepp- wspołczesny buntownik! ach... też bym chciałam mieć taka siostre jak ty! ale nie ma na co narzekac! Włanie 2 dni temu zamówiłam sobie ta biografie!!!kiedy ona w kńcu przyjdzie???:-/

Maniaska

dzięki za odpowiedź ;) ale moja siostra i tak jest dla mnie lepsza :d częsciej daje prezenty :P

Maniaska

Popieram ostatnie zdania:(
Niestety tez zauwazylam, ze Johnny'ego niedlugo ludzie zaczna traktowac jak Leo, wszystko przez pseudofanki;/
I co do Leo, czy Go tak cenia.. niestety dopiero od niedawna ostatnio jak patrzyłam ile dostał oczywiscie niezasluzonych nominacji do Złotych Malin[WTF?!:|] to sie przerazilam :|
Dobrze, ze zaczal grywac w filmach Martina, bo coraz wiecej osob zaczyna Go doceniac :)
Biografia nazywa się "Johnny Depp. Współczesny Buntownik." i jest godna polecenia:)
Pozdrawiam.