Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 672 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

fani deppcia laczmy sie !! jak wszyscy wiemy dzonny jest najlepszym deppciem na swiecie... niestety zawistni polacy mu zazdroszcza i go niedoceniaja
zrobmy wiec akcje !!
niech kazdy da 1 tym alom sralom,temu dziadowi z duzym nosem i jokerowi to moze w koncu spadna w rankingu

niech deppcio bedzie w koncu pieerwszy !!!

allan_houston

Masz na myśli Ala Pacino, Roberta De Niro i Marlona Brando? Cóż, ja ich lubię, nie chciałabym dawać im jedynek xd Ale to jest twoje zdanie. Rób jak chcesz xd

Gehenn

ale oni sa tacy brzydcy i starzy ....

ogladalas piratow trojke ? ta scene na poczatku jak byl od pasa do gory goly

allan_houston

Allan po co się wydurniasz? Wydaje mi się,że jesteś inteligentnym facetem tylko próbujesz zwrócić na siebie uwagę takimi postami. a może ty chcesz cos sprawdzić? Prowdzisz jakieś badanie tudzież obserwacje?:)

allan_houston

O tak, Allan, widziałam, byłam na tym w kinie<podniecenie>i słyszałam wokół mnie westchnienia xd Poza tym na forum oceniamy aktorstwo xd

Niestety xd

Gehenn

Poza tym na forum oceniamy aktorstwo xd

Niestety xd

Oh jak przykro :( To za co mamy go oceniać? Jest AKTOREM a nie modelem. Ok może się podobać kobietom i dzieczynkom...ale po co wszędzie o tym pisać i gloryfikować go jakby był jakimś bogiem. Nie popadajmy w paranoję...

Joasia16

Na każdym forum ocenia się i wygląd i aktorstwo choćby to się innym nie podobało. Aktorzy to w końcu ludzie, a ludzie lubią oceniac innych ludzi po wyglądzie :)

Lady_From_Burton_World

No tak ale chyba przyznasz,ze niektóre osoby oceniają WYŁĄCZNIE za wygląd.Przecież nie można oceniać człowieka tylko ze względu na urodę.Ja bym nie mogłą kogoś skreślic tylko dlatego,że mi sie wizulanie nie podoba. Przecież to jest chore.

Joasia16

Joasiu, nie denerwuj się tak, to był tylko taki żarcik dla Allana xd

Ja oceniam, oczywiście, aktorstwo, nie wygląd :)

Joasia16

ja sie wydurniam bo chce zeby deppciu byl pierwszy ?

zeby go jeszcze wyprzedzal orlano albo od biedy bradzio , ale nieeee ... musza byc przed nim jakies stare dziady z wielkimi nosami i zmarszczkami

allan_houston

A co ma wielki nos do starości, bo nie za bardzo rozumiem? ;) Znam osobę, która ma duży nos i 15 lat, więc to chyba nie ma nic do rzeczy ;)

Lady_From_Burton_World

oj winonka , taka fajna dziewczynka o slicznym imieniu a taka nierozumna

poprostu chodzi o to ze oni sa fujowi a przy tym starzy i nie umia tak ladnie pjacowac jak deppcio w piratach

allan_houston

za to ty pajacujesz za nich wszystkich na tym forum :)

Lady_From_Burton_World

I nie sugeruj sie moim nickiem, bo na imię mam inaczej :)

Lady_From_Burton_World

nie lubisz juz mnie ? badz ze mna szczera

mam nadzieje ze nie przekreslisz tego wszystkiego i dasz mi jeszcze szanse

allan_houston

Oj tam, głupoty gadasz, pewnie, że Cię lubię ;)) tys jedyny na tym forum warty zachodu XD

Lady_From_Burton_World

uffff jakbys napisala cokolwiek innego to juz bym sie tu nigdy nie pojawil

dziekuje winonko <buzka> i pamietaj o "akcji dawania 1 starym pierdzielom"
zaraz sprawdze czy juz to zrobilas

allan_houston

'fujowi' nowe słowo, Allan?

allan_houston

Który ma tak wielki nos, bo mówisz ciągle o tym?? De Niro??!

Gehenn

Pewnie Pacino ;)

Lady_From_Burton_World

Hmmm a dlaczego tam Depp ma średnia poniżej 8? skoro ma 8,1 co?xD

_LadyGirl_

sluszna uwaga niunka , mysle ze powinnismy to zgloscic adminowi !

cos mi sie wydaje ze to moze byc jakis spisek osob, ktore mu zazdroszcza urody,kariery i w ogole

allan_houston

na pewno:)

allan_houston

Osób? Kogo masz na myśli???