fani deppcia laczmy sie !! jak wszyscy wiemy dzonny jest najlepszym deppciem na swiecie... niestety zawistni polacy mu zazdroszcza i go niedoceniaja
zrobmy wiec akcje !!
niech kazdy da 1 tym alom sralom,temu dziadowi z duzym nosem i jokerowi to moze w koncu spadna w rankingu
niech deppcio bedzie w koncu pieerwszy !!!
Masz na myśli Ala Pacino, Roberta De Niro i Marlona Brando? Cóż, ja ich lubię, nie chciałabym dawać im jedynek xd Ale to jest twoje zdanie. Rób jak chcesz xd
ale oni sa tacy brzydcy i starzy ....
ogladalas piratow trojke ? ta scene na poczatku jak byl od pasa do gory goly
Allan po co się wydurniasz? Wydaje mi się,że jesteś inteligentnym facetem tylko próbujesz zwrócić na siebie uwagę takimi postami. a może ty chcesz cos sprawdzić? Prowdzisz jakieś badanie tudzież obserwacje?:)
O tak, Allan, widziałam, byłam na tym w kinie<podniecenie>i słyszałam wokół mnie westchnienia xd Poza tym na forum oceniamy aktorstwo xd
Niestety xd
Poza tym na forum oceniamy aktorstwo xd
Niestety xd
Oh jak przykro :( To za co mamy go oceniać? Jest AKTOREM a nie modelem. Ok może się podobać kobietom i dzieczynkom...ale po co wszędzie o tym pisać i gloryfikować go jakby był jakimś bogiem. Nie popadajmy w paranoję...
Na każdym forum ocenia się i wygląd i aktorstwo choćby to się innym nie podobało. Aktorzy to w końcu ludzie, a ludzie lubią oceniac innych ludzi po wyglądzie :)
No tak ale chyba przyznasz,ze niektóre osoby oceniają WYŁĄCZNIE za wygląd.Przecież nie można oceniać człowieka tylko ze względu na urodę.Ja bym nie mogłą kogoś skreślic tylko dlatego,że mi sie wizulanie nie podoba. Przecież to jest chore.
Joasiu, nie denerwuj się tak, to był tylko taki żarcik dla Allana xd
Ja oceniam, oczywiście, aktorstwo, nie wygląd :)
ja sie wydurniam bo chce zeby deppciu byl pierwszy ?
zeby go jeszcze wyprzedzal orlano albo od biedy bradzio , ale nieeee ... musza byc przed nim jakies stare dziady z wielkimi nosami i zmarszczkami
A co ma wielki nos do starości, bo nie za bardzo rozumiem? ;) Znam osobę, która ma duży nos i 15 lat, więc to chyba nie ma nic do rzeczy ;)
oj winonka , taka fajna dziewczynka o slicznym imieniu a taka nierozumna
poprostu chodzi o to ze oni sa fujowi a przy tym starzy i nie umia tak ladnie pjacowac jak deppcio w piratach
nie lubisz juz mnie ? badz ze mna szczera
mam nadzieje ze nie przekreslisz tego wszystkiego i dasz mi jeszcze szanse
uffff jakbys napisala cokolwiek innego to juz bym sie tu nigdy nie pojawil
dziekuje winonko <buzka> i pamietaj o "akcji dawania 1 starym pierdzielom"
zaraz sprawdze czy juz to zrobilas
sluszna uwaga niunka , mysle ze powinnismy to zgloscic adminowi !
cos mi sie wydaje ze to moze byc jakis spisek osob, ktore mu zazdroszcza urody,kariery i w ogole