Joseph Gordon-Levitt

Joseph Leonard Gordon-Levitt

8,0
37 537 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joseph Gordon-Levitt

Ja bym chciał żeby zrobili właśnie ekranizacje Batmana przyszłości. Joseph Gordon-Levitt by się
nadał. W sumie w Lidze Sprawiedliwych też bym go obsadził, ale wiadomo, większość fanów by
się z tym nie pogodziła że w LS nie ma Bruce'a Wayne'a.

Anakin_Skywalker

miej na uwadze fakt iz wiekszosci fanów byla sceptycznie nastawiona do wygladu Jokera oraz aktora grajacego Harveya Denta - i zobacz jak im to wyszlo ale tak powaznie : ja na batmana widze kogos takiego jak

-Ian Somerhalder
-Armie Hammer
-Jared Padalecki
- Ray Stevenson
-Jim Caviezel

dawid10809

"-Ian Somerhalder
-Armie Hammer
-Jared Padalecki
- Ray Stevenson
-Jim Caviezel"

OMG aż posprawdzałem kto to na pierwsza trójka i ręce i cyce mi opadły. Batman, z tego co kojarzę, był mężczyzną, płci męskiej od urodzenia, orientacji heteroseksualnej. WTF is going with you? No chyba, że chcesz z batmana zrobić takie g*wno jakie zrobili ze spidermana z jakimś niedociętym żyletką emo pedałem fryzowanym.

Pieterman

stevensom i caviezel jakos sie nadaja

dawid10809

rozumiem ze sa spekulacje przy Padeleckim albo Somerhalderze ale wszystko da sie zrobic

dawid10809

Tak jak zaznaczyłem, chodzi mi o pierwszą trójkę. Stevenson zbyt imo nieokrzesany, sprawia wrażenie surowego, mało inteligentnego. Cavizel - jego rola w Deja Vu jest mnie w stanie przekonać, że podołałby zadaniu.

Pieterman

znaczy stevenson by pasowal do starszej wersji Batmana . jest zbudowany dobrze na batmana , w punisherze pokaz walki wrecz pokazal no i rzym tam umiejetnosci akorskie zaistnialy , w Dexterze równiez (jako Isaac Sirko swietny)

Anakin_Skywalker

Prawdopodobnie będzie Nightwingiem /Robinem/, jezeli się zabiorą za tą produkcję.

http://www.google.pl/search?hl=pl&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1324&bih=623 &q=nightwing+gordon+levitt&oq=nightwing+go&gs_l=img.3.1.0i19l3.1198.6270.0.7417. 12.10.0.2.2.0.94.790.10.10.0...0.0...1ac.1.18.img.Ij5Vvn91200

Anakin_Skywalker

Christian Bale świetnie zagrał, ale po "Mroczny rycerz powstaje" nie powróci do służby - To było subtelne zakończenie trylogii. Ale Joseph świetnie nadałby się jako jego następca. W kryzysowej sytuacji nie wiedząc że Wayne żyje, zwraca się do Alfreda by ten udostępnił mu kostium. Po kilku walkach zauważa jednak że Batman miał swoją tajemnicę. Szukając odpowiedzi nie boi się wejść do Ligii Cieni, jednak daje się porwać ich ideologii. Następnie wraca udając Batmana, lecz po kryjomu prowadzi Ligę Cieni do ich celu. Alfred domyśla się wszystkiego. Wtedy jest zmuszony ponownie wezwać Bruce'a i Selinę. Wywiązuje się walka. Świetny pomysł na nową trylogię, kontynuację pierwszej. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Ha.