Jak mi się zdaje jest to jedyny aktor w Incepcji, który pokazał klasę i humor. Jest niesamowity. Obejrzałąm z nim wiele filmów, ale w tym był zupełnie innym aktorem. Za tę rolę powinien otrzymać jakąkolwiek nagrodę.
zgadzam się z Tobą w zupełności. Świetna rola, miłe zaskoczenie. Po tym filmie i możliwościach swojego aktorstwa jakie w nim zaprezentował czekam na kolejne równie znakomite role w jego wykonaniu!
Absolutnie. Wspaniały popis wygibasów w bezgrawitycyjnym hotelu. I te seksowne garnitury.
Tom Hardy i JGL najlepiej wypadli z całego castu Incepcji, ale to już ogólnie wiadomo.
Haha, jakąkolwiek nagrodę? Złota Malina albo MTV Best WTF Moment też się liczą? :P
Popieram. Prawdziwie wyrazista rola. Na niezbyt mocnych filmach i serialach telewizyjnych wyrósł KONKRETNY aktor.
Wielki plus za kreację Artura :).
Jeszcze sporo może w zawodzie dobrego zdziałać...
Podczas Incepcji nie mogłam sobie przypomnieć z jakiej roli go kojarzę. Teraz już wiem - Zakochana złośnica. w Incepcji pokazał świetną grę aktorską, no i wyrósł na niezłe ciacho ;)
zgadzam się, zgadzam i... jeszcze raz ZGADZAM! Ciacho to z niego niezłe, a kreacje jakie tworzy w filmach - rewelacja :)
W Incepcji również bardzo podobała mi się jego gra. Jednak do tej pory mam niesmak z powodu '500 dni miłości' - jakoś strasznie mnie ten film wkurza.
Każdy ma swój gust. Nie mówię, że Joseph tam źle zagrał, ale coś mnie po prostu denerwowało w tym filmie, ale najbardziej to chyba gówna rola kobieca.
Jestem nim ostatnio poprostu zauroczona:) Najpierw świetna rola w 500 dni miłości (niecierpie filmów romantycznych, ale ten to wyjątek, dla mnie świetny), potem równie dobra w Incepcji-wśród obsady złożonej z bardzo dobrych aktorów, których lubię, on był najbardziej wyrazisty.Długo się zastanawiałam, skąd go kojarze i wreszcie przypomniała mi się "Zakochana złośnica"-bardzo się zmienił na korzyść od tamtego czasu, ale już jako nastolatek ył dobrym aktorem.
Facet ma niesamowity talent i urok osobisty i oby dostał jeszcze wiele ciekawych ról i miał okazje się wykazać.