Gdy dowiedziałem się, że Joseph ma zagrać w nowym filmie Nolana od razu
przyszło mi do głowy, że Nolan chce go "przetestować" czy będzie się
nadawać na Jokera. Wygląda prawie jak Ledger, więc żaden problem
odpowiednio go ucharakteryzować. To zależy czy potrafi równie dobrze
zagrać... Co o tym myślicie?
Podobny jest, nawet bardzo ;d Ale skoro Heath lepiej zagrał od Jacka Nicholsona, no to Baaardzo współczuję Josephowi, bo trudno mu będzie zagrać Jokera... Wszyscy teraz będą porównywać go do świetnej gry aktorskiej Ledgera....
Pozdrawiam.
Ja szczerze mówiąc mam nadzieję, że nie zagra Jokera. Nie dlatego, że nie sprawdziłby sie w tej roli, ale ze względu na to że jeśli to zrobi nie uwolni się od porównań z Heathem. Bardzo sobie cenie Ledgera jako aktora i jego dorobek aktorski, ale uważam że Joe to całkiem inna jakość aktorska. Nie gorsza, nie lepsza...ale inna.
Wg mnie świetnie pasowałby do roli Człowieka-Zagadki...Jokera to on zapewne nie zagra Nolan nie posłałby go na rzeź...hmmm no chyba ,że za nim nie przepada.
Nie powinien zagrać Jokera ! Wszyscy porównują go do Hetha . Nie wiem dlaczego? Może jest podobny, ale Ledger był świetnym aktorem i jeszcze lepszym Jokerem ! ( chociaz film był beznadziejny)
Z najnowszych wiadomości wynika, że Joe ma bardzo duże szanse na zagranie Człowieka-Zagadki!!! Według mnie to już dużo lepszy pomysł :)