Joseph Gordon-Levitt

Joseph Leonard Gordon-Levitt

8,0
37 648 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joseph Gordon-Levitt

jak pierwszy raz zobaczylam go w 'incepcji', to myslalam, ze to heath ledger! sa bardzo podobni...

Edzi_89

Mi znów przypominał Jude Law'a :P

Edzi_89

Po co zakładacie cały czas nowe tematy na ten temat ? Nie można się do starych dopisać ?

Edzi_89

Dokładnie~! Dzisiaj tak właśnie moja kuzynka stwierdziła. :)

fauchery

Mi też przypomina to heatha ledgera

Edzi_89

szkooda ze jakis film nie powstal z nim i heathem, gdzie grali by dwóch braci hehe

pukka

Grali razem lecz nie braci :) obejrzyj film pt. "Zakochana Złośnica" tam dopiero widać ich podobieństwo ( jak dla mnie, bo słyszałam już komentarze, że nie są podobni).

On A Friday

Mnie tam się nie wydają podobni w ogóle, a Zakochana Złośnica to bardzo przyjemny film i obaj są w nim świetni ;).

I mi się bardziej kojarzy z Nortonem, ale tylko w Incepcji i tylko w niektórych momentach.

użytkownik usunięty
Edzi_89

jakos nie pomyslalem ze sa choc troche podobni do siebie ale ok, kazdy widzi to co chce:)

Edzi_89

hehe:P Mi też bardzo przypomina Heath'a (biedaczek już 3 lata nie żyje...) Mógłby grać Jokera zamiast Heath'a. Pewnie mu nie dorówna w odgrywaniu roli, ale może spróbować.

użytkownik usunięty
agas1993

Pytanie tlyko czy zagrałby tak dobrze jak Ledger ; ) Heath wypadł w tej roli znakomicie, Joseph jakoś nie widzi mi się w roli psychopatycznego Jokera, wybacz.

Edzi_89

Zawsze ich mylę ,patrzyłem na zdjęcia z filmu killshot i się zdziwiłem ,że Heath tam grał. To kto w końcu grał w brokeback mountain? xD (żart)

Ottiss14

wydaje mi się , ze są kompletnie inni ;))
ale każdy " widzi inaczej " ;p

rachel_mcadams

Ja tam bardzo lubię tego aktora właśnie dla tego, że przypomina mi Heatha którego uwielbiam.

Edzi_89

Faktycznie bardzo do niego podobny! Ja też myślałam, że to Ledger :D

Edzi_89

Nie wiem, gdzie Ty między nimi widzisz podobieństwo.

uwieziona

Nie no, odróżnić to się ich da, ale podobieństwo jest faktem. A za kontynuowaniem przez Josepha roli Jokera w miejsce Heatha jestem jak najbardziej.

Edzi_89

na ekranie jakoś ciężko mi dostrzec to podobieństwo, ale gdy zobaczyłam tu jego główne zdjęcie, to aż zamarłam - Heath jak się patrzy ;)

mockingbirdd

On mógł by zagrać Jokera

Edzi_89

Po co piszecie to samo na zmianę w kółko.Jedno napisze ze podobny to drugie że nie i tak w koło macieju,

użytkownik usunięty
Edzi_89

Ja widziałam go po raz pierwszy w "CSI". Bardzo podobny do młodego Heatha, to prawda : )