jak pierwszy raz zobaczylam go w 'incepcji', to myslalam, ze to heath ledger! sa bardzo podobni...
Grali razem lecz nie braci :) obejrzyj film pt. "Zakochana Złośnica" tam dopiero widać ich podobieństwo ( jak dla mnie, bo słyszałam już komentarze, że nie są podobni).
Mnie tam się nie wydają podobni w ogóle, a Zakochana Złośnica to bardzo przyjemny film i obaj są w nim świetni ;).
I mi się bardziej kojarzy z Nortonem, ale tylko w Incepcji i tylko w niektórych momentach.
jakos nie pomyslalem ze sa choc troche podobni do siebie ale ok, kazdy widzi to co chce:)
hehe:P Mi też bardzo przypomina Heath'a (biedaczek już 3 lata nie żyje...) Mógłby grać Jokera zamiast Heath'a. Pewnie mu nie dorówna w odgrywaniu roli, ale może spróbować.
Pytanie tlyko czy zagrałby tak dobrze jak Ledger ; ) Heath wypadł w tej roli znakomicie, Joseph jakoś nie widzi mi się w roli psychopatycznego Jokera, wybacz.
Zawsze ich mylę ,patrzyłem na zdjęcia z filmu killshot i się zdziwiłem ,że Heath tam grał. To kto w końcu grał w brokeback mountain? xD (żart)
Nie no, odróżnić to się ich da, ale podobieństwo jest faktem. A za kontynuowaniem przez Josepha roli Jokera w miejsce Heatha jestem jak najbardziej.
na ekranie jakoś ciężko mi dostrzec to podobieństwo, ale gdy zobaczyłam tu jego główne zdjęcie, to aż zamarłam - Heath jak się patrzy ;)
Po co piszecie to samo na zmianę w kółko.Jedno napisze ze podobny to drugie że nie i tak w koło macieju,