Joseph Gordon-Levitt

Joseph Leonard Gordon-Levitt

8,0
37 744 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joseph Gordon-Levitt
michalm7378

Moim zdaniem raczej nie. Myślę, że świetnie zagrał Blake'a. Nie ma sensu rozwodzić się nad tym, jakim byłby Jokerem. Heath Ledger to zupełnie inna bajka, inny styl grania. Cieszę się, że w "Mrocznym rycerzu" mógł wykreować nową postać i po raz kolejny udowodnić, że nadaje się nie tylko do komedii:) Mam nadzieję, że wreszcie zostanie bardziej doceniony, bo jest naprawdę niezły

mari763

W sumie racja, zasugerowałem się tylko podobieństwem fizycznym. Zastanawia mnie jeszcze jedna sprawa, a mianowicie odkrycie jaskini Batmana przez Blake'a. Wydaje mi się, że to może być jakaś otwarta furtka dla opowiedzenia tej historii dalej.

michalm7378

SPOILERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Blake to Robin

michalm7378

Może być furtka... zobaczymy co będzie dalej. Ja bym chętnie zobaczyła historię Robina w wykonaniu Josepha ;)

mari763

Ale coś mi się wydaje, że skoro Nolan odpuścił już temat Batmana to ciężko będzie komuś stworzyć równie dobrą serię co on...

michalm7378

Z chęcią zobaczył bym jego kreacje Jokera , uważam ze był by świetny,

Kaem_fw

Tylko zaczęłyby się niepotrzebne porównania do kreacji Ledgera. Tak samo jak porównywano Nicholsona i Ledgera, chociaż i tak wiadomo, że każdy aktor stworzy postać inaczej, dla mnie jest bez sensu porównywać który lepszy.

mari763

W sumie racja , ale ciekawość rzecz ludzka.

Kaem_fw

Jasne :D Ja teraz z niecierpliwością czekam na "Premium Rush" i "Looper" ;) Zapowiadają się ciekawie :)

mari763

szczególnie czekam na loopera i nie tylko dlatego, że lubie tego aktora ale ogólnie film może być dobry