Joseph Gordon-Levitt

Joseph Leonard Gordon-Levitt

8,0
37 744 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joseph Gordon-Levitt

Po raz pierwszy dostrzegłem go w "Pół na pół" który oglądałem kilka dni temu a dzisiaj po raz kolejny w "Stop- Loss" i muszę przyznać że to naprawdę świetny aktor . Mam nadzieję że zobaczę go jeszcze w kilku filmach i potwierdzi się moja teza . Tak na marginesie, nie przypomina Wam Heath Ledger'a ?

bartuha01

Oglądałam też ten film, (pół na pół) i też zauważyłam to, że on jest strasznie podobny do Heatha. Aktor, którego bardzo lubię, umie grać, moim zdaniem jest świetny, a film 'pół na pół', genialny ;)

bartuha01

jeszcze niedawno czytając podobny post twierdziłam, że to nie prawda, ale teraz oglądając kolejne filmy z jego udziałem, stwierdzam, że jednak masz rację, jak i ktoś piszący wcześniej o ich podobieństwie. pewnie dla tego wybrali go do kolejnej części mrocznego rycerza

bartuha01

Ostatnio byłam w kinie i był zwiastun "Mroczny rycerz powstaje" i kiedy go zobaczyłam w tym zwiastunie na mojej twarzy pojawiło się WTF? a w głowie "No przecież on nie żyje!"
Wróciłam, sprawdziłam obsadę i wszystko jasne. Podobieństwo jest uderzające jak dla mnie ;)

rukia_4

haha ja miałam tak samo xD pierwsza myśl: Heath zmartwychwstał? xDD no ale po sekundzie zorientowałam się, że to jednak ktos inny ;p

bartuha01

Chłopak rzeczywiście upodobnił się z czasem do Ledger'a. Przypomnę tylko, że panowie grali już ze sobą w Zakochanej złośnicy z 99 (polecam przyjemna komedyjka) i tam akurat podobieństwa tego jakoś bardziej nie było widać.

_Pawlaczek_

z chęcią zobaczę :)

bartuha01

http://i.chzbgr.com/completestore/2010/4/3/129147823759278520.jpg

JukkaSarasti

Właśnie na tym zdjęciu bardzo dobrze widać ich podobieństwo :)

JukkaSarasti

bardzo podobny kształt oczu...

użytkownik usunięty
bartuha01

IDENTYCZNY :O Serio, patrze na zwiastun Rises i kminię kurde co tu robi Ledger skoro nie żyje już.. Masakryczne podobieństwo