Na okładce Loopera ledwo go rozpoznałem. Czy mi się wydaje, czy aż tak się postarzał? Jego twarz dla mnie wygląda dużo starzej niż w chociażby w Pół na Pół czy Mrocznym Rycerzu.. Ma 31 lat a w Looperze wygląda mi na 40 przynajmniej.
To przez charakteryzację w filmie, chcieli go upodobnić do Bruce'a. W realu wygląda tak jak zawsze. :)
Racja, czytałam gdzieś, że zamysł był taki, by go postarzyć, by wyglądał podobnie do B., nosił nawet kolorowe soczewki ;)
Sorry za szczerośc ale chyba trzeba być ślepym albo mało świadomym, żeby nie zorientować się, że Levitt jest ucharakteryzowany...
Nie czytałam obsady i nie wiedziałam nawet kto występuje, bo poszłam na spontanie. :P A tylu jest do siebie podobnych aktorów, myślałam, że to ktoś nowy podobny do Levitta
:) rozumiem spontan, ale na poczatku filmu raczej jest obsada, i dwa sa plakaty w kinie gdzie tez jest napisane. a co do jego charakteryzacji, jak ogladałam ten film, momentami było widac ze to jednak joseph. bez urazy oczywiscie.
ja też w pierwszym momencie myślałam ,ze jakiś chirurg plastyczny zawalił robote, mam nadzieje że to tylko charakteryzacja, ale w sumie nie wiem po co mu to zrobili bo i tak nie był podobny do bruce'a
dokładnie! też myślałam że oddał się w łapy chirurgów! przez 10 minut porównywałam zdjęcia z filmów w których pojawił się ostatnimi czasy i nie mogłam uwierzyć! aż się przeraziłam... dobrze, że to tylko charakteryzacja!