Joseph Gordon-Levitt

Joseph Leonard Gordon-Levitt

8,0
37 744 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Joseph Gordon-Levitt

moim zdaniem b. dobry aktor, szkoda, że polscy widzowie go praktycznie nie znają.

iness

Zgadzam się - wielka szkoda. Zwłaszcza, że chłopak sprawdza się doskonale nie tylko w dramatach, ale i komediach. Ale jest młody i ma jeszcze dużą szansę się wybić :)

iness

Zarombiscie gra i nie mowce ze go nieznam !!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdro

Konrii3

Nie powiedziałabym, ze jest nie znany... no moze nie z nazwiska. Ja go znam;D
Moze niedlugo zagra w jakims filmie, ktory go wysławi, ale mi sie wydaje, ze on raczej nie kieruje sietym, czy dany film bedzie popularny.

iness

A 3 planeta od slonca to byl hit! I dalej jest hitem bez jaj ludzie!!

iness

hehe, nie znają, bo gra głównie w ambitnych i niemainstreemowych produkcjach, gdzie wymaga się też troche umiejętności aktorskich:)

Ale już zaczyna powoli grać też i w wysokobudżetowych filmach i jest szansa, że więcej osób dostrzeże jego talent.

Według mnie w przyszłości to będzie jeden z najbardziej uznawanych aktorów świata - w pełni na to zasługuje!

AlexDeLarge

Zgadzam się z tobą AlexDeLarge Joe to ambitny aktor !!!

AlexDeLarge

Jest ambitny i to bardzo :)

iness

Racja, taki świetny aktor a raczej się go nie kojarzy.Przypuszczam, że dlatego iż nie chce być kolejną gwiazdką i chce coś pokazać, świetnie wybiera role - tak różne od siebie a nie idzie na łatwiznę i nie trzepie kasy na beznadziejnych filmach. Cenię go za to. Choć muszę przyznać, że powoli zaczyna być o nim głośno - przez Incepcję i jego ( genialną ) stronę internetową :).

On A Friday

Joseph G. L - gdy zobaczyłam go w Incepcji od razu wiedziałam co się szykuje. Obejrzałam 500 Daus Of Summer a tu proszę - świetne wywiązanie się z roli po raz kolejny (zaciekawił mnie fakt/przypadek że w Incepcji jak i w 500DOS jest architektem:) ). Osobiście jest jednym z moich ulubionych aktorów, niestety zbyt mało znanym ale jakże zdolnym!
Mam nadzieję że będzie dostawał teraz coraz więcej ról dzięki którym większość go pozna i doceni grę aktorską.

melody_phantom

Mój absolutny nr 1 wśród aktorów. Świetnie dobrane role, fajnie że wreszcie mógł się pokazać szerszej publiczności w "500 dni miłości" oraz "Incepcji" aczkolwiek na szczególną uwagę zasługują wcześniejsze role min:" Zły dotyk", "W głąb siebie" czy "Kto ją zabił" . Mistrzostwo aktorskie w każdym calu.

niupek

Ja uwielbiam też "The lookout". Film może i nie jest najwyższych lotów, ale zaoferował w tym filmie niesamowity popis talentu aktorskiego.

melody_phantom

Mylisz się. JGL wcale nie jest w Incepcji architektem!

iness

uwielbiam JGL ,
mam nadzieję że wkrótce będzie bardziej znany polskim widzom

użytkownik usunięty
iness

jw uwielbiam go także... Pierwszym filmem jaki z nim oglądałam była "Zakochana złośnica". Już tam mi się spodobał, no i potem, dążąc po jego cudownej grze aktorskiej ("Zły dotyk", "500DOS") dotarłam do "Incepcji", w której wywiązał się z roli niesamowicie :)
JGL jak dla mnie zasługuje za swoje filmowe kreacje co najmniej na owacje na stojąco!