Josh Hutcherson

Joshua Ryan Hutcherson

7,8
29 993 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Josh Hutcherson

...miło się go ogląda. Chłopak gra naprawdę dobrze jak na swój wiek. W "Moście do
Terabithii" i "Asystencie wampira" wypadł genialnie. Z rolą Peety Mellarka w "Igrzyskach..."
także dobrze sobie poradził, chociaż trochę inaczej wyobrażałam sobie tę postać.

WhiteOleander95

W "Most do Terabithii" był słodkim dzieciaczkiem a w "Igrzyskach" zaskoczył mnie.
Ogólnie nie jest jakiś mega przystojny ale przyciąga jak mało kto.
Nie skupiłam uwagi na Hemswortha tylko na niego :)
Mam nadzieje,że w następnych częściach będzie równie dobry co w pierwszej ;))))

Olus0104

Ale tak było nawet w książce. Jeśli kogoś ujmą tacy ludzie jak Peeta to stawał się on jedną ulubionych postaci. A sam aktor - to dziwne, bo nie jest jakiś przystojny, ale ma w sobie coś co przyciąga : >

Hardkorze_

:))))))

Olus0104

zgadzam się ;>

mycookiemonster

:)))))))

WhiteOleander95

Zgadzam się :)
I zmienił się chłopak, nie poznałam go w Igrzyskach :)

mento

Tak, jest świetny i do tego przystojny :)
Polubiłam go za rolę w "Asystencie Wampira" i głównie dla niego obejrzałam "Igrzyska".
Bardzo go lubię, wydaje się taki sympatyczny, a do tego świetnie gra :)

kura_robi_koko

Ja oglądałam jedynie "Igrzyska" i "Most do Terabithii". Na początku nie wiedziałam, że to Josh i dopiero po kilku scenach się zorientowałam :D

Mimo młodego wieku gra całkiem nieźle :)

WhiteOleander95

Obejrzałam z nim tyle filmów większości dla tego, że podoba mnie się jego gra aktorska. Jest dobry w tym co robi :D ,,Most do Terabithii'' to świetny film :D

WhiteOleander95

on jet po prostu bardzo dobrym aktorem :) kocham go za wszystkie jego rola bo w każdej spisał się świetnie :) w Igrzyskach zagrał wręcz fenomenalnie co prawda na początku nie tak wyobrażałam sobie Peete ale po 2s filmu zrozumiałam że Josh to Peeta a Peeta to Josh

THGfan12

może i jest dobrym aktorem ale odkąd oglądnęłam "Asystenta Wampira" jakoś go nie lubie... nie wiem czemu

Anarose

asystent wampira nie był jakimś bardzo dobrym filmem przyznaje Josh zagrał dobrze ale cały film mi się jakoś specjalnie nie podobał