...miło się go ogląda. Chłopak gra naprawdę dobrze jak na swój wiek. W "Moście do
Terabithii" i "Asystencie wampira" wypadł genialnie. Z rolą Peety Mellarka w "Igrzyskach..."
także dobrze sobie poradził, chociaż trochę inaczej wyobrażałam sobie tę postać.
W "Most do Terabithii" był słodkim dzieciaczkiem a w "Igrzyskach" zaskoczył mnie.
Ogólnie nie jest jakiś mega przystojny ale przyciąga jak mało kto.
Nie skupiłam uwagi na Hemswortha tylko na niego :)
Mam nadzieje,że w następnych częściach będzie równie dobry co w pierwszej ;))))
Ale tak było nawet w książce. Jeśli kogoś ujmą tacy ludzie jak Peeta to stawał się on jedną ulubionych postaci. A sam aktor - to dziwne, bo nie jest jakiś przystojny, ale ma w sobie coś co przyciąga : >
Tak, jest świetny i do tego przystojny :)
Polubiłam go za rolę w "Asystencie Wampira" i głównie dla niego obejrzałam "Igrzyska".
Bardzo go lubię, wydaje się taki sympatyczny, a do tego świetnie gra :)
Ja oglądałam jedynie "Igrzyska" i "Most do Terabithii". Na początku nie wiedziałam, że to Josh i dopiero po kilku scenach się zorientowałam :D
Mimo młodego wieku gra całkiem nieźle :)
Obejrzałam z nim tyle filmów większości dla tego, że podoba mnie się jego gra aktorska. Jest dobry w tym co robi :D ,,Most do Terabithii'' to świetny film :D
on jet po prostu bardzo dobrym aktorem :) kocham go za wszystkie jego rola bo w każdej spisał się świetnie :) w Igrzyskach zagrał wręcz fenomenalnie co prawda na początku nie tak wyobrażałam sobie Peete ale po 2s filmu zrozumiałam że Josh to Peeta a Peeta to Josh
może i jest dobrym aktorem ale odkąd oglądnęłam "Asystenta Wampira" jakoś go nie lubie... nie wiem czemu