Ta kwadratowa szczęka i tępy wyraz twarzy od razu nasunęły mi skojarzenie do innego aktora.
http://www.filmweb.pl/person/Dolph+Lundgren-260#picture-83
Co sądzicie o podobieństwie? :D
Szkoda, że jest taki niski, bo Lundgren się już starzeje, a przydałby się jakiś nowy drewniany osiłek do filmów akcji.
Kolejna zabujana w nim nastke, która nie potrafi krytycznie spojrzeć na jego grę aktorską.
Obejrzałem 5 filmów z jego udziałem, i stwierdzam, że wszędzie ta sama mordka zbitego pieska. Słodziutki może byłby, gdyby był małym pieskiem, a nie dorosłym już facetem.
Nie jestem w nim zabujana. Po prostu doceniam to co potrafi robić. Gdy widzę że, zagra w filmie który jest w moim guście to wiem że, go obejrzę ponieważ wiem że, się nie znudzę. Szczególnie kiedy on gra. W każdym razie wygląd też się liczy. Ty najwyraźniej masz kompleksy nie pokazując sb na avatarze i krytykując go.
jak juz mowic o podobieństwie to ten koleś jest podobny do Torresa, centralnie jak brat, a gra tak jak sam Torres ;]
Jak on jest podobny do Torresa to chyba nie widziałeś nigdy TORRESA albo masz problem z oczami, a jeśli uważasz, że Josh gra tak jak Torres to sam przyznałeś, że jest bardzo dobrym aktorem :] .
Jak się nie wie o kogo chodzi to lepiej się odzywać. W celu doedukowania proponuję w wyszukiwarce google (najlepiej grafika) wpisać "Torres", pozdrawiam
Gdy byl mlodszy wygladal zdecydowanie lepiej. Uroczy jest w Most do Terabithi, chociaz oczy ma identyczne.
w 'Moście do Terabithi' zagrał fajnie, jak na takiego młodego wtedy chłopaka. Ogólnie z wyglądu mi się nie podoba i grał w wielu niszowych filmach, ale mam nadzieję, że się wybije. Igrzyska były dobrym krokiem, moim zdaniem :]
osh jest znakomitym aktorem i tylko taki tępy ignorant nie potrafi tego docenić -.- weź spujz na siebie kurde nie doruwnujesz mu nawet w połowie mżeszmu co najwyzej buty wyczyscić a nie sory nie dał by ci bótó do wyczyszczenia bo są za fajne
Najlepsze jest to, że akurat Dolph Lundgren jest inżynierem, studiował matmę chemię i fizykę, więc jeśli masz już porównywać go do tępego osiłka to błagam nie do Lundgren'a, bo tępy to on na pewno nie jest.