Ogólnie ślicznie wygląda po przemianie , ale nie podobają mi się włosy! Strasznie podobnie zrobili ją do Pauliny :/
Ładnie wygląda po przemianie, ale moim zdaniem za bardzo przypomina Paulinę. Ma podobną fryzurę, kolor włosów, styl ubierania... Można było zostawić w niej coś dziewczęcego. Ufarbować włosy na ładny brąz, zostawić dłuższe, zrobić miękkie fale - takie akurat dla młodej, romantycznej dziewczyny. Po przemianie Ula wygląda według mnie trochę zbyt poważnie i jak nie Ula po prostu.
P.S.
Nie doczytałam Twojego komentarza do końca i napisałam swój :) Widzę, że zgadzamy się co do podobieństwa do Pauliny. Pewnie nie tylko my to zauważyłyśmy :)
Rzeczywiście lepiej wyglądałaby w brązowych włosach.Loki to niekoniecznie musieliby jej zrobić, ale chociaż mogli nie farbować i nie obcinać jej tak krótko włosów. Jednak już zdążyłam się przyzwyczaić do jej nowego wyglądu i mimo tej nieudanej fryzury to wygląda ładnie =]
Ja jako Facet mówię wam że "ula" wcale nie musiała się zmieniac,jest wspaniała pod każdym wzgledem i prawdziwemu mężczyznie nie bedzie przeszkadzać jej wygląd,tylko zapatrzeni w siebie gogusie myslą ze kobieta ma być przede wsztkim super laską z wypaczonym wizerunkiem,NIE MA BZYDKICH KOBIE ,SĄ TYLKO TAKIE CO O SIEBIE NIE DBAJĄ,PO CO KOMU TONY PUDRU?? JESLI FACET NIE AKCEPTUJE CIĘ BEZ TEGO TO ZNACZY ŻE JEST GŁUPI I NIE ZASŁUGUJE NA PRAWDZIWĄ KOBIETE.
Znaczy się ja powiem tak: jak ma proste, to całkiem ładnie jest, ale ona sobie tak dziwnie je kręci.
Macie racje po przemianie wygląda ladnie, ale mi tez nie podobają się jej włosy, szczególnie kiedy wykręcą jej je na zewnatrz, mogliby zostawić jej je choć trochę dłuższe;)