Julia KamińskaI

Julia Małgorzata Kamińska

6,6
5 127 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Julia Kamińska

Ma bardzo ładny głos ! Powinna śpiewać albo cos podobnego :) Ale jak na brzydule to jest brzydka i w filmie i serio :)

Erin_Ulmer

zgadzam się co do głosu. jest taki miły i ciepły że przyjemnie się jej słucha :)

Erin_Ulmer

Ja jak słyszę jej głos to przypomina mi głos z bajek :)

IHeartDropDead

Mi też. Podobał mi się jej głos podkładany pod Astrit i oglądając Zaplątanych wiedziałem że to ta sama kobieta podkładała.
Fajny i bardzo charakterystyczny głos, chętnie usłyszał bym ją w większej ilości tego typu produkcji.

Erin_Ulmer

nie powiedzialabym ze jest brzydka.w brzyduli to ligiczne ze zrobili z niej pokrake ale na codzien ma sliczna buzke ;)

Erin_Ulmer

Macie racje . Ma naprawde śliczny głos . Aż chce się jej słuchać .

Erin_Ulmer

Najlepszą rolą Julki Kamińskiej było właśnie podkładanie głosu w Jak Wytresować Smoka gdzie mówiła Astrid była w tej roli rewelacyjna ... ale jednak naj naj lepszą rolą Kamińskiej było użyczenie głosu w Zaplątanych gdzie wcieliła się w postać Roszpunki jej głos po prostu w tym filmie był boski w sam raz pasował do zadziornego charakteru roszpunki ... to jest mój ulubiony film animowany właśnie z jej udziałem bo razem z Maćkiem Stuhrem który mówił złodziejaszka Flynna Rajtara stworzyli niesamowity duet który normalnie powala na kolana można boki zrywać ze śmiech z ich tekstów jak się ogląda ten film ... Naprawdę polecam ... film wymiata ale tylko z polskim dubbingiem bo oryginał jest sztuczny i bez uczuć i emocji natomiast w polskim dubbingu emocje i uczucia są widoczne jak na dłoni ... to właśnie polski dubbing sprawia że film ten jest dla mnie wyjątkowy, magiczny ...