Julia KamińskaI

Julia Małgorzata Kamińska

6,6
5 127 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Julia Kamińska

Krowa

użytkownik usunięty

I do tego głupia jak but

A może ocenimy twoja mądrość ? powyższa wypowiedź świadczy o tym że nie masz !

tzn beztalencie i monotematyczne granie, wszędzie tak samo

malyfromhell

I to pisze wielbiciel beztalenci Buzkowych i Figurowych !

tomucho77

nie obraź się, ale chyba masz mierne pojęcie o rzeczach nieoczywistych w kinematografii. Za bardzo sztampowy jesteś i chyba za młody, by prowadzić tą dyskusję.

Mógłbym Cię połknać w temacie poważnej światowej kinematografii, ale to nie o to chodzi, kto lepszy.

Nie jestem ich fanem absolutnie, tylko bardzo obiektywnie oceniam ich umiejętności poprzez dorobek.

Napisz kilka tytułów filmowych, które uważasz za dobre. Ciekawi mnie Twoje pojecie o kinematografii i gust.
Moze wtedy da się wytłumaczyć skąd pomiędzy nami taka różnica w opinii i ocenie.
Może to niewielka róznica???

malyfromhell

Zwrócę się do ciebie w ten sam sposób a czy ty masz jakiekolwiek pojęcie o kinematografii i aktorstwie ? Czekam połknij mnie w tematach o poważnej światowej kinematografii, póki co sam się połknęłeś w polskiej kinematografii chlubiąc beztalencia Buzkowe, Figurowe, Gąsiorowskie i Brodzikowe.

tomucho77

Brodzikowej dałem 4 a Gąsiorowskiej 6 - bo jakby nie było, coś już potrafi.

Zobacz komu daję 8, 9 i 10 - obawiam sie, zę wielu aktorów nie kojarzysz, którzy należa do czołwki światowej kinematografii nie koniecznie komercyjnej, podobnie z filmami i reżyserami.