Jestem pod wielkim wrażeniem umiejętności aktorskich Pani Julii, potrafi niesamowicie wczuć sie w swoją rolę. Julia Roberts moglaby czyścic jej buty. Z tego co slyszałem ma zagrać nową dziewczynę Bonda bijąc przy tym Monice Belluci i Nicole Kidman, zreszta sam Daniel Craig zareagował bardzo entuzjastycznie. Już niedlugo tacy reżyserzy jak Tarrantino czy Cameron bedą bili się o nią do swoich najnowszych produkcji. Zwyciężając tak prestiżowe show jakim jest Taniec z Gwiazdamim, otworzy sobie brame do hollywood, zresztą za sam występ w tym programie należy jej sie złoty glob. Chodzą podobno plotki, że amerykańska akademia filmowa chce stworzyc (oczywiście tylko ze względu na rolę Pani Julii w brzyduli) nową kategorię w przyznawaniu oskarów jaka mianowicie bedą SERIALE. Przewodniczący akademii chce w tym roku przeprowadzić wcześniej ceremonię wreczania nagród i ma ona odbyć sie w finałowym odcinku tańca z gwiazdami! Słyszałem, że na gali maja sie zjawic Jack Nicholson, Matt Damon, Robert De Niro, Keanu Reeves i Morgan Freeman, a statuetkę ma wręczyc nie kto inny, a sam Agustin Egurrola. Pozdrawiam wszystkich fanów "Brzyduli" i niech Polska doczeka sie kolejnych tak rewelacyjnych aktorek jaka jest Pani Julia Kamińska.