Sorry, to ty masz albo problem z oczami (bez urazy) albo za mały... telewizor (bez urazy). Z tego co ja się orientuję, bardzo się facetom podoba. W każdym razie na pewno facetom z mojego towarzystwa, a ono składa sie w większości z ludzi normalnych, więc uważam, że mam wiarygodne źródło. Zresztą, spójrz na komentarze w temacie Julia Kamińska FanClub.
Jeśli avatar coś mówi o człowieku, to Twój mówi mi jakich ludzi możesz uważać za pięknych i w jakim towarzystwie się obracasz. Albo chciałaś być dowcipna i oryginalna wybierając takie zdjęcie, ale (bez urazy) nie wyszło Ci.
'...W każdym razie na pewno facetom z mojego towarzystwa...' - to tylko w sposób dosyć jednoznaczny świadczy o facetach z twojego towarzystwa i ich gustach !
Chyba źle się zrozumieliśmy. Ja miałem na myśli coś zupełnie odwrotnego, choć powinienem chyba napisać, że są różne stopnie brzydoty... i Julia Kamińska - tak byłoby chyba trafniej. BTW: Nikomu nie zabraniam twierdzić, że jest ładna, że się Jej/Mu podoba - każdemu wolno. Ja jednak uważam, że jest brzydka i jest to wyłącznie moja subiektywna opinia.
ludzie błagam was nie mówcie że jest brzydka .. jeżeli chcecie zobaczyc szpetne osoby zobaczcie sobie wielką brytanie .. ;/ ....
Jak dla mnie Julia jest ładna. W serialu "BrzydUla", nawet mimo okularów i dziwnych ubrań można dostrzec jej urodę. Podoba mi się jej naturalność. W świecie zmalowanych, sztucznych dziewczyn miło jest popatrzeć na kogoś, kto wygląda naturalnie. A poza tym fajnie gra swoją rolę.
włączę się żeby poprzeć stworzenia o guście zbliżonym do mojego, uważam, że jej uroda jest bardzo, ale to bardzo nieprzeciętna, naprawdę piękna dziewczyna