Julia KamińskaI

Julia Małgorzata Kamińska

6,6
5 127 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Julia Kamińska

Jest poprostu śliczna. Życze jej wielu sukcesów nie tylko w serialach.

honos

Jeżeli ona jest dla Ciebie śliczna, to jesteś ślepy(bez urazy).

Lord_Sith

Sorry, to ty masz albo problem z oczami (bez urazy) albo za mały... telewizor (bez urazy). Z tego co ja się orientuję, bardzo się facetom podoba. W każdym razie na pewno facetom z mojego towarzystwa, a ono składa sie w większości z ludzi normalnych, więc uważam, że mam wiarygodne źródło. Zresztą, spójrz na komentarze w temacie Julia Kamińska FanClub.

skromna_maria

Jeśli avatar coś mówi o człowieku, to Twój mówi mi jakich ludzi możesz uważać za pięknych i w jakim towarzystwie się obracasz. Albo chciałaś być dowcipna i oryginalna wybierając takie zdjęcie, ale (bez urazy) nie wyszło Ci.

Lord_Sith

mi sie ona tez podoba (mozesz sie sugerowac avatarem)

skromna_maria

'...W każdym razie na pewno facetom z mojego towarzystwa...' - to tylko w sposób dosyć jednoznaczny świadczy o facetach z twojego towarzystwa i ich gustach !

Lord_Sith

Popieram opinię. Są różne stopnie piękności... i Julia Kamińska !

cOOba

Ja też uważam, że ona jest ładna. Popatrzcie na to zdjęcie http://i28.tinypic.com/w9utdv.jpg

Lotta_Rosie

Chyba źle się zrozumieliśmy. Ja miałem na myśli coś zupełnie odwrotnego, choć powinienem chyba napisać, że są różne stopnie brzydoty... i Julia Kamińska - tak byłoby chyba trafniej. BTW: Nikomu nie zabraniam twierdzić, że jest ładna, że się Jej/Mu podoba - każdemu wolno. Ja jednak uważam, że jest brzydka i jest to wyłącznie moja subiektywna opinia.

honos

ludzie błagam was nie mówcie że jest brzydka .. jeżeli chcecie zobaczyc szpetne osoby zobaczcie sobie wielką brytanie .. ;/ ....

Saphira_3

A co ? Może twoim zdaniem ładna jest ? Okulista już czeka !

cOOba

Oczywiście, że ładna! Nie najpiękniejsza ani żadna bogini seksu, ale właśnie naturalnie ładna.

sonnchen

No cóż - wobec tego ja wymiękam !
za krótki

honos

Cudowna. I mówię to zupełnie obiektywnie, bo jestem dziewczyną c;

sally_storm

Moim zdaniem ona jest brzydka..no ale o gustach sie nie dyskutuje

honos

dla mnie osobiście jest piękna

każdy ma inny gust ;)

honos

Jak dla mnie Julia jest ładna. W serialu "BrzydUla", nawet mimo okularów i dziwnych ubrań można dostrzec jej urodę. Podoba mi się jej naturalność. W świecie zmalowanych, sztucznych dziewczyn miło jest popatrzeć na kogoś, kto wygląda naturalnie. A poza tym fajnie gra swoją rolę.

Martin_Eden

włączę się żeby poprzeć stworzenia o guście zbliżonym do mojego, uważam, że jej uroda jest bardzo, ale to bardzo nieprzeciętna, naprawdę piękna dziewczyna

corvus1605

Zgadzam się, mimo, że jestem dziewczyną - wg mnie Julia jest bardzo ładna. Ma śliczne oczy i ładnie się uśmiecha. Nawet grając Brzydulę, z tą podkręconą grzywką, aparatem na zębach czy wielgachnymi okularami nieraz wygląda uroczo :).