Dziewczyna zdolna, utalentowana, ładna, mimo młodego wieku osiągnęła sporo i co najważniejsze
nie spoczywa na laurach tylko pnie się w górę. A rola w "Brzyduli" świetna! Moim zdaniem to jeden z
lepszych polskich seriali.
Chyba z zazdrości? To bardzo ładna dziewczyna i wydaje się być sympatyczna i mieć dystans do siebie. Życzę jej żeby zrobiła większą karierę, żeby bardziej się wybiła.
Oby wystąpiła w jeszcze jakiejś fajnej komedii romantycznej, najlepiej z Filipem, to udane połączenie :) Nie często płaczę, ale na serialu BrzydUla zdarzało się to co chwilę... I oglądam regularnie ten serial, od początku do końca. Żałuję, że nie nakręcili BrzydUli 2 :(
No na to żeby razem znów wystąpili w jakimś serialu raczej marne szanse...poza tym Bobek zmienił się bardzo od czasów BrzydUli jakoś tak postarzał się i nie ma już w sobie tego uroku który miał tam. Nie sądzę żeby udało nakręcić się drugi tak udany serial jak BrzydUla.
Jest ładna, to fakt. Zdobyła dużo, no ale do "Brzyduli" potrzebowali kogoś ładnego. No zdolna i utalentowana niestety to ona nie jest. Przykład z "Brzyduli": Maja Hirsz, grająca Paulinę bije ją na głowę, i to wielokrotnie.
Pisząc zdolna i utalentowana nie chodziło mi tylko o jej grę aktorską, ale też o to jak radzi sobie w życiu. Na pewno są od niej lepsze aktorki, ale gorsze też się znajdą. Jest jeszcze młoda, wyrobi się. Mi osobiście podoba się jak gra.
Ona naleazy do tych gorszych. A to, że znajdą się w filmach jeszcze gorsze, to jeszcze nie znaczy, że ona jest choć trochę dobra. Nie jest aż taka młoda, ma 27 lat, więc już powinno być widać jej lepszą grę.
Może niedługo trafi jej się jakaś znacząca rola filmowa, w której pokaże na co ją stać. Życzę jej tego.
W niby mało znaczących rolach też można pokazać, na co kogoś stać, sporo osób w świecie filmu tak się wybiło. Jakby nie patrzeć, ona już miała okazję. Twoja wiara w jej talent jest trochę wzruszająca, ale też na wyrost.
Aj czepiasz się. Tobie się podoba gra tego aktora, mi innego. Widać, że nie darzysz Julii sympatią i ok. Nie każdego da się lubić tak samo.
Nie nie darzę sympatią, jest mi obojętna. Zresztą, nie wiem, co ma tu do rzeczy lubienie tak samo wszystkich aktorów, skoro ja mówię o talencie.