ona mnie tak bardzo wkurza. Robi mi się gorzej jak ją widze. A niestety widze ją wszędzie. Jeszcze trochę wyskoczy mi jej gęba z lodówki. Najgorsze jest to że jej talent aktorski jest bardzo kiepściutki, a w gazetach rozpisuja się "obiecująca młoda aktorka". Pffff przecież ona nie jest nawet po szkole aktorskiej!!! TO jest tylko cios w plecy tym aktorom iaktorkom którzy ukończyli PWST!
dobra przestań skrzeczeć bo ja nie moge patrzeć na to co ty piszesz. Ile jest aktorów w Polsce i za granicą którzy są bez papierka a robią kariere. Zastanów się ..
Zwroty do osób piszemy dużą literą, tak jest kulturalnie.
Może Ty lubisz Julię Kamińską, ja nie muszę. Każdy może mieć własne zdanie. Inaczej .świat byłby nudny gdyby wszyscy myśleli tak samo.
Poza tym "skrzeczeć"? Doprawdy masz dziwne skojarzenia/porównania...Ja tylko wyraziłam swoją opinię mam do niej święte prawo tak jak i Ty do swojej.
Dobrze że nie zauważyłaś braku interpunkcji...
Lubie Julie Kamińską za to że jest naturalna, że nie udaje..
Możesz wyrażac swoją opinie ale musi ona mieć jakiś sens.. piszesz że jest bez szkoły normalnie SZOK jak w stanach 4 letnie dzieci robią kariere.. Dla mnie jest obiecującą aktorką i takich młodych powinno się promować a nie SZYC ADAMCZYK SZYC KAROLAK SZYC ... i tak dalej..
A czy ja wychwalałam Szyców, Karolaków, Adamczyków, Kotów...?
Nie jestem zwolenniczką "robienia kariery" w tak młodym wieku jak 4 lata ale to tylko moje zdanie....
a czy ja napisałam że wychwalasz ? ; )
Co do kariery ja uważam że jesli dziecko ma wsparcie u mądrych rodziców to wszystko jest możliwe
No masz rację:-) Dużo "robi" wychowanie przez rodziców i wsparcie (oczywiście tak jak piszesz przez mądrych rodziców). Bo biorąc pod uwagę np. (odbiegnę od Polski) dzieci Hollywoodzkich gwiazd: przykładowo Suri Cruise - w tym przypadku nie rokuje najlepiej na przyszłość, bo dziecko już teraz jest rozpieszczone do granic możliwości.