Julia KamińskaI

Julia Małgorzata Kamińska

6,6
5 127 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Julia Kamińska

najśmieszniejsze w tym wszystkim to że się nosi jakby rozumy pozjadała i była nie wiadomo jak piękna a do serialu "brzydula" wcale nie musiała się przebierać <lol2>

mystery_woman

Akurat Julia wcale nie jest zarozumiała i nie zachowuje się egoistycznie! To okropne, jak zazdrość działa na ludzi takich jak ty.

użytkownik usunięty
Igraszka

Zazdrościc to można urody Jessice Albie , gry aktorskiej Charlize Theron , czy ogólnie jakiemuś dobremu aktorowi z 1 czy 2 ligi aktorskiej . Kamińska to okręgówka , nikt normalny jej nie zazdrości ( czego ? , przeciętności , obciachu ? ) .
Tak głupiej i niewyrobionej kobiety to dawno nie widziałem , ona przynosi wstyd całemu zawodowi aktorskiemu .
Zresztą pod nickiem Igraszka kryję się Kamińska lub któraś z jej przyjaciółek , i gadaniem nic tu nie zmienimy . Pani Kamińsko ! aktorka to jest : Dakota Fanning , Nicole Kidman czy Ellen Paige . Aktorką jest nawet Vanessa Hudgens i Selena Gomez , pani to jest najwyżej wypełniacz ekranowy , takie coś pomiędzy reklamami zaraz po Bluescreenie .
Nawet gdyby mi pani zapłaciła to nie poszedłbym z panią gdziekolwiek , na kolacje czy do łóżka .

A Ty swoje. Masz jakas misje udowodnienia calemu swiatu swojej tezy. Otoz Twoja teze zweryfikowaly telekamery viva najpiekniejsi i wiele innych nagrod gdzie ludzie(podkreslam ludzie) wyrazali swoje zdanie glosujac. Nie powiesz mi ze pol miliona polakow sie myli bo Ty tak uwazasz. A zreszta jestem za stary i za powazny zeby sie z gowniarzeria sprzeczac

użytkownik usunięty
Tak_Koshi

Telekamery i Viva najpiękniejsi to najbardziej obciachowe nagrody . A pół miliona Polaków , gdy nie ma możliwości oglądania czegoś innego to z braku wyboru wskaże to co im zasugerują . Gdyby obejrzeli ," dwóch i pół " " Trawkę " czy chociażby "Bez skazy " to na pewno nie głosowali by na Kamińską .
Po drugie , gdyby przeciętny Polak mógł obejrzec setki seriali i filmów których obejrzenie uniemożliwił mu polski dystrybutor i dziwna polityka stacji telewizyjnych to rynek mediów wyglądał by zupełnie inaczej , a takie miernoty jak Kamińska nie miały by szans na zaistnienie na naszym rynku .
Od roku 1996 ukradziono nam tak wspaniałe seriale jak : Andromeda , Stargate sg-1, Trzecia planetę od Słońca , Scrubs , Śmierc jak ja , Nie z tego świata , Kochane kłopoty , jak poznałem moją matkę , Trawka , Ja się zastrzelę , Rodzina Soprano , wszyscy kochają Raymunda , Diabli nadali , stargate-atlantis , battlestar gallactica i wiele innych .
A wartościowe nagrody to Złote Globy , nagroda Saturna , Emmy , nagrody MTV ,nagrody Grammy itp .
Kamińska nie dostanie nawet złotej maliny bo jest tak małą i nieznaczącą przeciętnością że jej nikt nie zauważył oprócz tych niewyedukowanych , nieoczytanych i nieobytych 500 000 Polaków , pewnie głównie z gór i ze wschodu .

I tu sie mylisz ;p jestem z zachodu(woj lubuskie) Dwa lata mieszkalem w USA(wymog pracy)

Takie nagrody to tylko Polanski i Kaminski. Nikt wiecej chyba nie ma szans na dostanie(z calym szacunkiem do Wajdy, Hoffmana i innych cenionych ludzi w Polsce)

Wiesz przecietny polak nie oglada telewizji bo ma takie problemy, ze czasu brak. Teraz mozemy nadrobic poprzez internet(tu gorzej bo nie wszyscy mowia in english) badz poprzez platna tv cyfra+(tu lepiej bo edukuja nas wspanialymi serialami) a ostatnio nawet dali cos calkiem nowego(varg veum).

Po drugie gdyby przecietny Polak wiedzial jakie filmy i seriale produkuje sie za granica i mial o przynajmniej 50% z nich jakie kolwiek pojecie to olalby cala polska kinematografie bo przy zachodnich czy dalekowschodnich produkcjach jestesmy zieloni jak trawa na polu.

Powiedz nie mozesz normalnie rozmawiac tylko znowu inwektywy w stosunku do mojej skromnej osoby i Pani Kaminskiej. Z tych filmow nie widzialem tylko Smierc jak ja wiec wyedukowany troche jestem(i nawet mam dyplom mgr).

Co do tego czy Kaminska cos znaczy. Jednak chyba znaczy(chociazby w popkulturze obecnej). Gazety o niej pisza, media chca ja u siebie bo przynosi popularnosc. Ja wiem, ze aktor to powinien chciec czegos zupelnie innego niz takowa popularnosc, ale od czegos trzeba zaczac.

Wiesz co jest najsmieszniejsze w tym wszystkim? Nasza rodzima kinematografia przegrywa juz nawet z bangladeszem i innymi malymi krajami. Nie jest to wina Kaminskiej(bo ona jest w telewizorze zaledwie kilka lat). Poprostu jak nikt nie wezmie i nie rozp.... tego towarzystwa wzajemnej adoracji to dalej bedziemy mieli seriale typu usta usta czy czas honoru. Druga rzecz to skoro ktos kreci takie seriale to musi byc jako taka ogladalnosc(a w dzisiejszych czasach moznaby przelaczyc taka szmire chociazby na discovery czy animal planet)

Zastanawiam sie tylko dlaczego cale zlo z polskiej kinematografii kumulujesz na Kaminskiej. Na dzien dzisiejszy jest masa gorszych(duzo gorszych) aktorow(chociazby mroczki i polowa obsady m jak m).

użytkownik usunięty
Tak_Koshi

Są gorsi aktorzy , to fakt ale Kamińska reprezentuje to co najgorsze , promowanie przeciętności , robienie gwiazdy z przeciętnej aktorki po jednym słabym serialu , głupie i płytkie wypowiedzi w TV , brak elementarnej wiedzy i ignorancja faktów .

Nie skierowałem inwektyw w twoją stronę , w przeciwieństwie do ciebie straszącego mnie spotkaniem na żywo cytat :
Wiec z laski swojej nie mow nikomu co nalezy robic, a dla swojego dobra to najlepiej zamilcz, bo swiat jest maly i moze kiedys sie spotkamy, a to nie bedzie mile for u , koniec cytatu .

Rozśmieszyło mnie to , ale nadal jest grożba karalna .

Gdy o pani Kamińskiej powie TV E! albo chociaż zobacze jej wywiad z Jayem Leno . Jak przeczytam o niej w Sport Ilustrated lub VS magazin to przyznam ci trochę racji w jej kwestii .

Faktem jest co do którego zgodziliśmy się że Polska kinematografia , a zwłaszcza dystrybucja filmów jest żałosna .

ja akurat nie zalatwiam spraw w taki sposob(w sensie nie jestem sklonny do bitki) Nie bedzie mile mialem na mysli powalenie Ciebie intelektualnie ;p.

O zadnej aktorce z tego pokolenia nie uslyszymy w TV E. Mucha byla uczyla sie w szkole w usa i nic jej po tym. Karolaka wycieli. To pokazuje jaka mamy kinematografie ;p

Kaminska moze i promuje przecietnosc, ale zobacz na to z takiej strony(zna niemiecki, gra na pianinie, spiewa, po tancu z gwiazdami ma jakies umiejetnosci taneczne) a wytyka sie jej aktorstwo gorzej niz mroczkom czy paschalskiej.

użytkownik usunięty
Tak_Koshi

W TV E! mówiono o polskich aktorkach :
Magda Apanowicz : http://www.filmweb.pl/person/Magda+Apanowicz-275014 .
Dagmara Domińczyk : http://www.filmweb.pl/person/Dagmara+Dominczyk-50277 .
Marika Domińczyk : http://www.filmweb.pl/person/Marika+Dominczyk-187963 .
czy znana wszystkim Isabela Scorupco .
Prawda że to zupełnie inny poziom niż Kamińska ! , to są piękne kobiety , mądre i z klasą . I z wymiernymi sukcesami .

akurat dla mnie kino amerykanskie nie jest miara(bo ostatnie lata pokazuja, poza malymi wyjatkami skur...nie kina made in usa)

Kiyoshi Kurosawa,Kim Ki duk, Wong Kar Wai, Takeshi Kitano to klasa kina. A to, czy o kims mowili w TV e(Entertainment) stacja podobna do tvnu. Tylko rozmach i pieniadze wieksze. HBO, UNIVERSAL czy chociazby CBS to sa kanaly a nie rozrywkowy kanal z kablowki

mystery_woman

widzę, że odzywają się kompleksy polaczków i wychodzi na wierzch cała polska zawiść.
czy dlatego, że Julia jest NORMALNĄ kobietą, to znaczy, że jest beznadziejna? Czy muszą pisać o niej wszystkie magazyny, by była dobrą aktorką? Aktorką jest, fakt, przeciętną - jak na polskie możliwości nawet dobrą. Lubię ją, bo zachowuje się naturalnie, nie gwiazdorzy. Jest sympatyczna - tak, miałem okazje z nią rozmawiać.

I proszę cię - Gomez lepszą aktorką od Kamińskiej? Litośći. To samo tyczy się Cyrus i Hudgens. 17latki, które zagrały w serialu i wielkie mi aktorki. (Julia w zbyt wielu filmach/serialach tez nie zagrała, ale jest wykształcona i jakiś tam talent aktorski ma)
Dakota Fanning? Z czym do ludzi, fanko zMjEsHhhHchHhhu?

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

"na 100 % zrobiła blowjoba producentowi " i tym tekstem pokazales poziom. Jak to szlo? Mniej niz zero. Tym tekstem pokazales, ze nie warto z Toba wdawac sie w dyskusje, bo poza merytoryka(ktora posiadasz) jestes chamski, prosty i tak po ludzku normalnie skretynialy(i tak ja jestem chamski, ale to efekt Twojego prostactwa). A jak to mowia najgorszy okaz czlowieka to wyksztalcony cham.

Tak przesledzilem sobie Twoje wypowiedzi w internecie i Tobie raczej nie wypada mowic o rzeczach(blowjob) o ktorych nie masz pojecia i ktorych w zyciu nie zasmakowales.

Dakota Fanning dobra aktorka, ale po cholere pchala sie do gniotu "push" . Sekretne zycie pszczol jedyny film godny polecenia

A ten Twoj ranking to o kant d...py rozwalic.. Jakbys sie nim pochwalil na lamach jakiegos pisma chociazby kina domowego czy miesiecznika film to mialbys ksywe "najglupszy ranking roku

użytkownik usunięty
Tak_Koshi

Bywam chamski , to fakt .Ale robię to z klasą jak goście z "Pulp Fiction" czy "Wściekłe Psy " i uwielbiam sarkazm . Ale do niektórych ludzi trzeba mówic wprost . Ignorancja , głupota i chwalenie się nieoczytaniem i brakiem wiedzy spowodowała lub może sprokurowała mnie do takiego tekstu . Zrozumiałego przez nielicznych , uważam że czasami trzeba tak napisac . Bo gdybym wyraził się wprost to prawdopodobnie moderator nie przepuścił by tego tekstu .
Chamstwo i prostactwo to znajdziesz ale w sieci TOR , bo tam nie ma cenzury i każdy tekst przechodzi .
Po prostu wyjaśniłem klientowi co myślę o jego myśleniu i jego wiedzy .
Nie wiesz o jakich rzeczach mam pojęcie . Gdybym chciał byc chamski napisłabym że "Kamińska daje 12 latkom bo starsi ją olewają i nawet do buzi jej nie dadzą bo nie umyła zębów " - to jest przykład chamskiego i prostackiego tekstu .
Przejdz się po stronach TOR-a , CHWDP-edi lub podobnych i wtedy będziesz miał pojęcie o chamstwie i prostactwie .
Nie odpowiadam na płytkie i wskazujące na brak wiedzy teksty i komentarze .
Strzałeczka lusers

looser jak juz/

Do wyrafinowanego slownictwa rodem z pulp fiction daleko Ci jak z warszwy do hong kongu. A Tarantino to wiesz mozesz szkatulke z cygarami nosic.

"na 100 % zrobiła blowjoba producentowi" to nie sarkazm tylko wygloszona teza nie podparta dowodami. Cos na wzor tez wyglaszanych przez Jaroslawa Kaczynskiego: "zabili mi brata i nie musze miec dowodow. Skoro ja tak mysle tzn ze mi go zabili"

Tak. Chamstwo i prostactwo to wypisywanie bredni(dla ciebie to nie brednie tylko fakty)niczym nie podpartych(bo Twoje zdanie nie jest ani wyznacznikiem prawdziwosci wygloszonej przez Ciebie tezy). Masz jakis namacalny dowod na to, ze zalatwila sobie zwyciestwo przez Blowa?
To tak jakbym ja powiedzial ze Scorupco dostala role w golden eye bo spala Campbellem(nie pokazujac dowodow). Tak apropo jedyna dobra rola z tych jej zagranicznych(bo egzorcyste spierdzielila na calej linii)

Rownie dobrze moge powiedziec "Starscream22 to gej onanista lubiacy hardcore," Nie znam Cie wiec tak nie pisze tak samo Ty nie znasz pewnych osob to sie nie odzywaj.

A co do telekamer to nasz taki odpowiednik oscara(z roznica taka, ze ludzie glosuja na to co im sie aktualnie podoba) Nie wszystkie nagrody musza miec podloze naukowe(czytaj przyznawane przez akademie filmowa) Czasami zwyczajne popularne filmy, seriale sa lepsze niz te niszowe z glebia i przemysleniami

użytkownik usunięty
Tak_Koshi

Właściwie Loosers ( chciałem użyc liczby mnogiej ) ale głównie kierowałem obelgi w kierunku tOmega , robisz za jego advocata ? .
No dobra , nie zrobiła blowa , jak producenci się o tym dowiedzieli to z litości dali jej ta nagrodę , wcześniej lansując ją i jej postac w TVN-ie m, a potem dorzucili jeszcze samochód .

No nie , Starscream to .............. , to tak jakbyś powiedział że Megatron to ciota a F22 nadaje się na złom , nie mówiąc o jego drogowym odpowiedniku . Lubie Hardcore , nie kryje tego , film " Girl Next Door" z 2007 roku uważam za arcydzieło , odważnie i pięknie stylistycznie opowiedziana historia o tragedii , torturach i bestialstwie jaką mogą urządzic ludzie uważani ogólnie za dobrych , wierzących i bardzo miłego usposobienia . "Sin City" to świetny film tak jak "trzynastka " czy "Wzgórza mają oczy 2 " ( jeżeli chodzi o hardcore , prawie hardcore ) .

Telekamery , już wyraziłem o tym czymś opinie , plis nie chcę tego powtarzac .

A o wspomnianych przeze mnie polskich aktorkach mówiono i w HBO , SKY-HD , w Top Gear w BBC , Primastar czy CW lub PREMIERE HD .

Dlaczego Kamińska nie stworzyła takiej osobowości jak Joanna Krupa czy nawet Natalia Jakuła , to są kobiety dużo bardziej utalentowane i ciekawsze od Kamińskiej ( dlaczego jeszcze piszę to z dużej litery , fuck ) . Wymieniłbym jeszcze parę innych , jakby co .

Także , strzałeczka LUSERS ! . Wielbiciele J.K. ( znowu to samo , shit )