Julia jest ładną dziewczyną i bardzo ją lubię, ale niestety do Angeliny nie jest podobna. Nie dostrzegam w niej nawet odrobiny podobieństwa i gratuluje wszystkim którzy je widzą;) Dla mnie Angelina to ikona piękna niedościgniony ideał... Ciężko ją zdublować...
niedościgły ideał ?? hah moja mama serio ją przypomina tak tak angeline.. nie wiem kto powiedzial że angelina jolie to jakaś bogini luudzie powielają jakąs głupote i pozniej w nią wierzą..
taa wg mnie male podobieństwo do angelinki... mi bardziej przypomina Emmanuelle Béart - to taka laska co grała w pierwszej części mission impossible.... wg mnie podobieństwo jest duże...
hmmm.. ciekawe po ilu to piwach stwierdziłeś ☺ a tak serio, to aktorką jest ładną , ale daleko jej do Angeliny
mi za to się wydaje, że nie można Julce tak ublizac :P wg połowy swiata Angelina jest ideałem piekna. Dla mnie jest szpetna i sztuczna. W przeciwieństwie do Kamińskiej, która byc może tez ideałem piękna nie jest, ale jest ładna i niesmaowicie naturalna.
to chyba jakiś żart! podobna do Jolie? ahahahahah zaraz chyba padnę.Tłuściutka pyza z wiecznym babanem na twarzy ma być podobna do klasycznej piękności? dobre sobie!