Juliette LewisI

Juliette Lake Lewis

7,5
20 020 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Juliette Lewis

Potrafi zepsuć każdy film w którym występuje.

hybrid_stigmata

1/10 trochę przesadziłeś

hybrid_stigmata

Jestem ciekawa co z nią obejrzałeś hmm.. czyżby komedyjki nawet tam pokazała pazur. Fajnie napisać jesteś beznadziejna bez żadnego konkretnego argumentu, to nie jest opinia a obelga. To co pokazała chociażby w Kalifornii, Urodzonych mordercach, Gorszej Siostrze podlega wyższej ocenie. Ona nawet w epizodach przykuwa uwagę np. w Conviction tak zagrała ,że żałowałam , że nie rozbudowali jej roli była niesamowicie prawdziwa. Psuje każdy film? nie ona nadaje swoją obecnością kolorytu.

monisia54315

Kalifornia, Urodzeni mordercy , Przylądek strachu, Co gryzie GG oraz pare innych.Gra tak drewnianie ze mogłaby z powodzeniem zastępować meble w filmach akcji.

hybrid_stigmata

Wiesz są różne sposoby gry aktorskiej, niektórzy aktorzy poprzez rozbudowaną mimikę, niestety , często przerysowują postaci w które się wcielają i są aktorzy którzy swoją grą dają do myślenia grają lekko , delikatnie wręcz pastelowo, że widz nie widzi za bardzo maski często siebie samego taka właśnie była Juliette w Co gryzie Gilberta Grape'a , w Kalifornii, czy w thrillerze Czwarte Piętro , ale przy tym świetnie ukazywała emocje inaczej by,m jej sobie nie wyobrażała co w Kaliforni miała intensywnie machać, nogami, rękami by widać było , że jest coś z nią nie tak? Nie nieraz sam sposób mówienia wolniejsze często przeciągnięte dźwięki mogą świadczyć, że postać jest opóźniona. Każdy aktor ma swój sposób wcielania się w postaci, nie ma jednego szablonu. Taką ocenę można wystawić Frytce, Cichopek i innym celebrytkom,, które nie zagrały w niczym wartościowym, ale o żadnej bym nie napisała bezczelnie, żeby mogły służyć za rekwizyty bo każdy robi co co lubi, widocznie dobre jest tylko to co pokazywane jest wprost, bez zbędnego zagłębiania się.

hybrid_stigmata

O aktorstwie to ty wiesz tyle co świnia o poslugiwaniu sie sztućcami. W tych filmach, ktore wymieniles Julliet zagrala genialnie, pozamiatala reszte obsady. No coz, sa tacy, ktorzy nie maja pojecia o dobrym aktorstwie, nawet jakby Al Pacino zagral na zywo przed ich oczyma role Tonego Montany i ty wlasnie jestes taka osobą.

funkmachine

To że ty nie wiesz do czego służy nóż oraz widelec nie musi wcale oznaczać, że nie lubię Tony'ego Montany.
Pozamiatała resztę obsady? gdzie? w którym filmie? może przylądku Strachu przebiła de Niro, albo di Caprio jako brata, tego którego coś gryzie?

hybrid_stigmata

Umiesz ślepaku czytac ze zrozumieniem? Napisalem o tobie, a wogole chyba nie masz pojecia co to metafora.
Masz cos z oczyma, bo kazdy eskpert uwaza JL za wysmienita aktorke, tylko jakis dzięciol z awatarem z pajacem pisze co innego, ale przeciez to co piszesz musi byc adekwatne to awatara :)
W Kalifornii najlepsza rola, w Przyladku Strachu na rowni z reszta obsady, a tam kazdy zagral genialnie, Za Mloda by Umrzec lepsza od Brada Pitta, Urodzeni Mordercy to mistrzostwo swiata jej gra oraz 4 pietro.
Ogolnie bardzo niedoceniana aktorka. Bardzo naturalnie oddaje emocje, tak jakby plynela razem se swoja rola.

funkmachine

Metafora, boże drogi jakie mądre słowa.
Jeśli chodzi o awatary to Ice Cube nawet nie jest aktorem bo z jednym wyrazem ryja ciężko cokolwiek zagrać.
I lata mi to koło wafla czy twoi "EKSPERCI" uważają to drewno za wyśmienitą aktorkę. Jest sztuczna i koniec, nie potrafi oddawać emocji i w ogóle jest strasznym niejadkiem.
A teraz jazda do lekcji ,bo jutro kartkówa z pszyry a ty zamiast się uczyć próbujesz kozaczyć

hybrid_stigmata

Metafora to dla ciebie mądre slowo? Jak dla mnie rownie powszechne jak pies czy kot, ale widac dla ciebie to egzotyka haha.

Ice Cube tępa maso to jest przede wszystkim legendarny raper, aktor takze. Jeden z niewelu muzykow czynnych w aktorstwie z tak duzym dorobkiem filmowym. Swoje prostackie proby zlosliwosci zachowaj dla siebie, bo wychodzi ci sloma z butow.
Do pana Cube'a ci duzo brakuje, zwazywszy na fakt, ze ma doktorat, dawal i daje wyklady na Haravardzie i kilku innych renomowanych uczelniach, jest swieynym czlowiekiem na codzien, wiec co sie go czepiasz? Nie masz argumentow, wiec w tak zalosny sposob probujesz sie bronic. Zalosny maly niudacznik jestes.

Drewno to masz w swoim lbie, JL i sztucznosc to tak jakby stwierdzic, ze Freud nie zna sie na analizie psycho-seksuilanej, zupelny idiotyzm.
hahhaha a juz tekst, ze JL nie potrfi oddawac emocji to jakies absurd. To tylko potwierdza, ze na prawdziwytm aktorstwie znasz sie rownie zajebiscie co swinia na programowaniu pralki.

Mature baranie robilem w 2000 roku, kiedy ty jeszcze siedziales u starego w jajach. Teksty o odrabianiu lekcji sa tak schematyczne i oklepane, ze tylko totale ofermy jeszcze sie tym posluguja.

funkmachine

To tylko pokazuje że matura jest nic niewarta.

hybrid_stigmata

wiem, ze nie jest nic warta, dlatego zrobilem studia, a z twoim ilorazem inteligencji to bys sie nawet nie łapal do rezerw para-olimpiady z glupty, jakby takowa istniala :)

funkmachine

Zatem.Zrób zamach na swój dziecinny prymitywizm- przeczytaj jeszcze raz swoje wypowiedzi , spójrz w dyplom magistra i zapytaj siebie czy było warto marnować 5 lat by być dalej kretynem.

hybrid_stigmata

heh dziecinny i infantylny a do tego bystry jak woda w kliblu to jestes jedynie ty. Zadnych argumentow, tylko durne hasla, bez pokrycia i prymitywne odzywki. Nie wierze, zebys mial powyzej 15 lat, ktos tak ograniczony mentalnei i z tak rozleglą patologia slowa nie moze byc doroslym czlowiekiem.
Ty spojrz wpierw na siebie pajacu i zadj swoim rodzicom pytanie, dlaczego taki dostales genotyp kretyna.
Awatar masz adekwatny w twoim przypadku dzieciaku, do zachowania.

funkmachine

Patologia słowa? co przez to rozumiesz
może teksty o siedzeniu u starego w jajach
Ogólnie poziom twoich ripost jest tak nędzny no że ... ja pie*dole, bądź kreatywny bo naprawdę ludzi nie nabierzesz na odzywki o bystrej wodzie w kiblu i jakiś olimpiadach z głupoty

hybrid_stigmata

Zajrzyj do slownika wyrazow obcych co znaczy slowo "patologia" podstawy jezyka nie znasz ?
Moje riposty przy twoich to jak f-16 przy starych zdezelowanych migach.
Ty nie posiadasz zadnej umiejetnosci ripostowania, a to wada ludzi malo inteligetnych, czyli takich jak ty :)

funkmachine

O, o już prawie... a nie jednak nie

funkmachine

fajna dyskusja. Podobie mnie się ;)
Nawiązując do f-16 i migów podpowiem, że nie tyle ważne co lata, tylko kto za sterami.
To samo z "papierem", ważne nie to jaki jest tylko kto i do czego się nim posługuje.

monisia54315

Monika, z idiotą sie nie dyskutuje
Juliette jest swietna, ma mega charyzmę. w dodatku śpiewa. A te brednie o urodzie?? Byly momenty ze chcialam wyglądac jak ona ;)
fajna babka. I na pewno nie nudna ;)

hybrid_stigmata

mam takie same odczucia, dosłownie każdy

hybrid_stigmata

też tak sądze, według mnie jest brzydka i patrzeć się na nią nie da ;/

xxZbuntowanaxx

A na Ciebie sie da?

hybrid_stigmata

Zgadzam się!

hybrid_stigmata

Który i którą Sceną i konkretnie czym ?