Dla niego muzyka jest pasją,z uporem wspinał się na szczyty sławy i dzięki Bogu udało mu sie to.Jest wielu złych ludzi którzy są zawistni i zle życzą temu nastolatkowi,ja jednak codziennie modle sie o to aby nie brakło mu sił w kontynuowaniu kariery.
Wspólczuje też tym którzy tak go oczerniają,swoją postawą prezentujecie tylko to co najgorsze,czyli zawiść i zazdrość,do tego posługujecie się wulgarnym językiem tylko po to aby go zdeptać,na szczęście Justin ma się dobrze i nie zrażony waszymi szykanami dalej tworzy swą muzykę.
Niechaj Bóg będzie i z wami biedacy...
Wolelibyście słuchać 10 godzin tego http://nyan.cat/ czy 10 godzin tego http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4 ??????????
Dostał za wygląd, a nie za muzykę, więc się nie czepiaj...
Co do pytania, to wolę Biebera od tej techno podobnej muzy.
Za wygląd? Dziwny masz gust. Rozumiem, że ja ci się mogę podobać, ale taka ciota?! A techno to dobra muzyka, np. Cybotron.
http://www.youtube.com/watch?v=I280cxs2jvA
AAA- Justyna Bieberówna tak słyszałam, że jest na 2 miejscu coś tam najbardziej pomagających w 2011 r. -.-
Ponoć pieniądze ze swoich sprzedanych perfum przeznaczyła na cele dobroczynne czy coś takiego -.- NO ALE ŻEBY ANGIE, BRAD, LEO itd. byli niżej! ONI POMAGAJĄ OD LAT, a BIEBERÓWNIE się dopiero w tym roku ocknęło. -.- (!) Ale no tak to tylko na 2011 r.( .... ) no comment.
PS nie lubię tej dziewczyny, bo ubiera się trochę dziwnie i ma dziwny głos...... AA ! no i ! jest brzydka eee blee.. fu! jeny jak komu może się takie coś podobać. Wygląda jakby matka dopiero co ją z klozetu wyciągnęła. Prosto z myjni samochodowej ... Te oczkaa.. tak się święcą, że tylko do szpachlowania się nadają. -.- Nie wiem... może zmienię zdanie o niej, ale SWEETAŚNĄĄĄ FANECZKĄ JEJ NIE BĘDĘ! Dostała ode mnie 2/10 .. już nie chciałam być taka wredna, serce mam.
Oczywiście że czuję się dobrze,mogę nawet stwierdzić że znakomicie gdyż nie ma we mnie złości i gniewu który gości w sercach wielu z was...
Jesteś chory,potrzebujesz leczenia ale nie szpitalnego lecz duchowego.Ja potrafię ci pomóc,musisz tylko tego chcieć...
A ja popieram Janinke,skad w was zapytuje tyle agresji do tego chlopaka ?jest chociaz jeden zacny inteligent ,który bedzie w stanie mi wytłumaczyc dlaczego nienawidzi Justyna,prosze odrazu z uzasadnieniem?
prędzy dam księdzu bo na to zasluguje niz mam placić podatki,z ktorych takie paroby jak ty so utrzymywane.
Ozzy nie jest królem heavy metalu. Prędzej na to miejsce postawił bym Halforda czy Dio którzy sami piszą/pisali muzykę i teksty do swoich zespołów. W Black Sabbath największą rolę odgrywał Tony Iommi, co do tego nie ma wątpliwości. Mimo to lubię puścić Ozzy'ego, głównie ze względu na to że lubię jego przepity głos ;) The_Dirty o co się wkurzasz? To pachnie tanią prowokacją.
Śp. Dio wymiata i to bez dwóch zdań ale jednak dla mnie Ozzy to Król Heavy Metalu -
każda jego płyta mnie rozwala bardziej lub mniej ale jednak nie zmienia to faktu,
że świetnych muzyków sobie dobierał do bandu!:))) Uważam wbrew ogólnej opinii,
że "Blizzard Of Ozz" nie jest najlepszą płytą - jak dla mnie to są 3 takie płyty:
1. Down To Earth
2. Scream
3. Ultimate Sin!
Za najgorszą płytę uznaję słabiutkiego na tle reszty "Black Raina" - miało być zaje biście
a wyszło hooyowo i nie ratuje sprawy kilka fajnych w miarę kawałków! Jak dla mnie to Zakk
Wylde już dawno stracił dobre pomysły i teraz zżera własny ogon - cały czas te same zagrywki,
aż łeb od tego boli!;/ Przy któreś płycie było tak, że Zakk wpadł do studia na gotowy materiał
i miał tylko swoje sola dograć a songi które napisał extra dla Ozza to zostały przez Mistrza
zjechane z góry na dół i ten materiał ukazał się na płycie BLS'a - smutna prawda...!
Co się tyczy Black Sabbath to dla mnie istnieją następujące płyty...
- OZZY -
* Black Sabbath
* Paranoid
* Master Of Reality
* Reunion (live), świetne 2 dodatkowe studyjne songi(!)
- DIO -
* Heaven And Hell
* Mob Rules
* Dehumanizer
* Live Evil (ileż to razy przemaglowałem kasetę z tym odjechanym materiałem!)
- IAN GILLAN -
* Born Again (Mistrzostwo Świata!)
- TONY MARTIN -
* Cross Purposes
Poprawka:
* Down To Earth
* Scream
* Ozzmosis - ta płyta po prostu jest Genialna, 9/10!
* The Ultimate Sin.
Ja wybrałbym całą dyskografię Ozzy'ego, nie umiałbym wybrać jednej konkretnej lub czterech jak ty ;). Nie dla tego, że wszystkie są wybitne, ale dla tego, że z każdą płytą mam tak samo - większość utworów podoba mi się, ale zawsze znajdzie się jakaś błędna piosenka której nie mogę zdzierżyć :) Ale widzę, że jesteś zapalonym fanem rocka, to dobrze bo coraz więcej pozerów się rodzi ;)
Pozdrawiam
Właśnie przesłuchałem kolejny raz "Ozzmosisa" (reedycję z 2 Bonusami)
i zmieniam jej notę - 10/10 za podstawę (10 songów) a za reedycję (12) 100/10!!!!!:)))
Chcesz przeczytać moją recenzję tego albumu??
I dzięki za pozdrówka, nawzajem Ziomek!;)
Ponadto siedzę w heavy metalu od prawie 12 lat a moimi
Korzeniami były takie Wspaniałości jak:
SEPULTURA
* Arise
OBITUARY
* Slowly We Rot
* Cause Of Death
* The End Complete (genialny tytułowy song!)
KAT
* Metal And Hell
* 666
* 38 Minutes Of Life
* Oddech Wymarłych Światów
* Ballady
* Róże Miłości
A ogólnie słucham:
* blues/harda
* heavy/speedu
* thrasha
* hardcore'a
* death/grinda
* industrialu
* blacku
* punka
* oldschool rapu. I jak, nadaję się na pozera??;PPP
"* oldschool rapu. I jak, nadaję się na pozera??;PPP" A czy ja powiedziałem, że jesteś pozerem? Powiedziałem, że dużo dziś ludzi którzy słuchają rocka dla szpanu, a także że ty wydajesz się osobą która taka nie jest :)
Z wymienionych przez ciebie nie widzę progresywnego rocka, to przeoczenie czy po prostu nie lubisz?
Słuchasz może Run DMC z oldschoolowego rapu? Ja ich po prostu uwielbiam :D
Pozdrawiam raz jeszcze ;)
Dzięki Ziomek za uznanie!;)
Progressive Rock to zupełnie nie moje klimaty, kiedyś przelotnie
słuchałem jednej płyty Pink Floyd'ów "A Momentary Lapse Of Reason".
Co się tyczy oldschool rapu to moje Korzenie sięgają aż do Kielc, kurde bele!;P
Jak pierwszy raz usłyszałem "Scoobiedoo Ya" i "Scyzoryka" to totalnie odleciałem
i od tego momentu zacząłem się interesować muzą tak na poważnie, później już
zacząłem poważnie traktować i słuchać heavy metalu - najpierw miałem styczność
z extremalnym metalem przez starszego bracika i wtedy już polubiłem Sepę, Kata,
Obituary a po zetknięciu się z Liroyem zacząłem żyć muzyką: słuchać,pisać texty itp.
Nie słucham jakoś za wiele rapu, ale pare kapelek się znajdzie...:
LIROY / PM COOL LEE - jego sławne Dzieło "East On Da Mic" z '92r!;P
RUN DMC - jakbym kurde nie mógł znać i słuchać Prawdziwych
Prekursorów Hardcore'a, jaki nam serwowali później Biohazard,
Body Count czy Downset??:))) Zawsze każdemu to powtarzam -
jak chcesz poznać korzenie hardcore'a to sięgasz po Run DMC!;)
BEASTIE BOYS - uwielbiam "Ill Communication", po prostu
mega funky wypasik! Potem machnąłem jeszcze pare płytek
i tak jakoś... zakończyłem przygodę z tym bandem, będzie trzeba
do niego wrócić.
(Śp.) BOLEC - krakowski raper, który zagrał w "Poniedziałku"
wraz z Nagłym Atakiem Spawacza (gościnnie) oraz później
w kontynuacji "Wtorek". Wydał jedną płytę w drugiej połowie
lat 90. i niestety przedwcześnie zmarł... a ponoć był wtedy na
poziomie nagrywania drugiego krążka, kurvva...!;/
CYPRESS HILL - kurvva, kto tego nie zna?!?;P
PUBLIC ENEMY - nie no, tuż to kolejny Killerski Rap Band kurde!:)))
AFRO KOLEKTYW - uznawane to jest (a przynajmniej na początku było)
za jazz rap, ale kolesie grają na żywych instrumentach i jak na moje oko
grają bardziej jazz/funky niż rap... no ale niech "będzie".
-------------------------------------------------------------------------------
NAGŁY ATAK SPAWACZA - dałem tych poyebów in the house
poza margines, bo to bardziej Wulgaryzmowy Kabaret niż Rap!;P
I jak, mam preferencje??;)
Pozdrówka!
Z wymienionych znam wszystkich, uwielbiam teledysk Beastie Boys do tej piosenki o imprezie, kojarzysz? :D
A masz zespół albo komponujesz solo? Bo chętnie bym posłuchał ;)
Progresywny Rock to mój ulubiony gatunek muzyczny <czy też podgatunek, nie ważne>. King Crimson, Pink Floyd, Yes, genesis, dream theatre i wiele innych ale to jest czołówka ;) Warto przesłuchać ziomek! :)
Już wiem kim jesteś,tylko jeden człek tak się do mnie zwracał.To ty kiedyś mianowałeś się legendą tego forum,jesteś przesiąknięty złem ale ja nie czuję przed tobą lęku tylko chcę nieść ci pomoc której nieświadomi odmawiasz.
Zmień się a odkupienie będzie ci dane...